Transferi
Re: Transferi
Za novac kojim su plaćana neka pojačanja Njegos je sigurno mogao da se dovede.On igra standardno već skoro 2 godine a 1999 je godiste.Uh kako bi legao Voši...
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Celu polusezonu prve lige mi je Borac iz Čačka na radaru. U dubiozi su, zadržali su 4-5 igrača koji valjda nisu uspeli negde da odu, i sa svojom decom odigrali polusezonu, za mene, iznad očekivanja. Izdvojilo se njihovo dete u špicu, Nikola Tripković i evo vidim da će Spartak da ga dovede... Šteta što nismo reagovali...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
borrissey wrote:Vuk UVEK, Meleg NIKAD VIŠE!
Ma da, kvalitet nije bitan. Porediti Melega I Mitosevica u fudbalu je, pa blago receno neuporedivo. A sad koga volimo, je bitno, a kvalitet nije? Nemam nista protiv Vuka, cak naprotiv, lepo je imati Vojvodinasa u timu, ali uvek biram kvalitet.
Kup je nas!
- Pera Centar
Potpuno se slazem.To sto je neko bio u cz i p nema veze, igrac samo kvalitetom i svojim odnosom prema dresu FK Vojvodina treba da zasluzi mesto u postavi.Djisa wrote:borrissey wrote:Vuk UVEK, Meleg NIKAD VIŠE!
Ma da, kvalitet nije bitan. Porediti Melega I Mitosevica u fudbalu je, pa blago receno neuporedivo. A sad koga volimo, je bitno, a kvalitet nije? Nemam nista protiv Vuka, cak naprotiv, lepo je imati Vojvodinasa u timu, ali uvek biram kvalitet.
Ako bude bilo sanse svakako sam za to da dodje Meleg, a da se oslobodimo balvana Arsica i Mesarovica(koji u 48 odigrnih utakmica, nema upisan ni jedan gol ni asistenciju).
Šta ja znam, meni je Vuk uvek bio dobar igrač, samo, nekako nedorečen. Kao da je imao neku "kočnicu" da se još bolje pokaže. Zajedno sa Medojevićem je debitovao u A-timu, a Meda je napredovao mnogo brže. Voleo bih da mi neko, ko je upoznat sa Vukovim "slučajem", napiše šta se desilo sa njim, u međuvremenu?
Inače, drago mi je da se vratio kući.
Inače, drago mi je da se vratio kući.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Štampano izdanje žurnala javlja da je za Mandića i Mirkova odlučeno da će u Bečej na pozajmicu(Mandiću će praktično biti sam produžena). Zanimljivije informacije stižu iz Kruševca, gde su u opticaju čak tri naša bivša igrača. Aksentijević je potpisao izgleda, Kojašević je na pregovorima a odbrambeni i bivša velika nada naše škole, Stefan Deak trenira sa njima. I baš intervju sa Novicom, koji kaže da je posle Kazahstana vremenda napravi korak napred, što isključuje povratak u Srbiju.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- gospodinFKV
Po mom misljenju, Vukov problem su uvek bile fizikalije (prilicno nizak, ne preterano jak). To nije bio problem kada je pocinjao karijeru, pa bio kao klinac iza napadaca, ali kako se pomerao nazad, nije se s njim radilo na snazi, a na trenutnoj poziciji moras da budes jaci (nisu svi Kante jbg pa da sa metar i trenutak imaju pregled igre kao na TV-u). Pre svega, to mislim zbog povreda, a seticete se da je decko imao onu zajebanu, posle koje je se promenio dosta, pa je mozda zato ostao tako malo nedorecen.
Ipak, posle raznoraznih krpljenja na toj poziciji, sad konacno imamo jedno sasvim sasvim solidno resenje za trenutnu situaciju.
Ipak, posle raznoraznih krpljenja na toj poziciji, sad konacno imamo jedno sasvim sasvim solidno resenje za trenutnu situaciju.
Ja verujem da ce Vuk dobro odigrati u Vosi.
Takodje, bas nesto ne verujem da neki kvalitetan superligaski igrac zeli doci u ovako neuredjenu Vojvodinu?
Izgubili smo ugled i posten odnos prema igracima, koji je krasio FKV u bivsoj Jugi.
Takodje, bas nesto ne verujem da neki kvalitetan superligaski igrac zeli doci u ovako neuredjenu Vojvodinu?
Izgubili smo ugled i posten odnos prema igracima, koji je krasio FKV u bivsoj Jugi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Da pojasnim šta sam hteo da kažem. Pošto para već nemamo, ono što jedino imamo jeste ponos i identitet. Ja ne bih prihvatio Melega nazad, nakon njegovog povratka u srpski fudbal i prelaska u zvezdu. Verovatno je imao mogućmnost da se vrati i kod nas, ili u bilo koji drugi klub u ovoj vasioni, ali on je odabrao našeg najljućeg protivnika, pre svega u smislu uništavanja svega onoga što predstavlja zdrav fudbal u ovoj zemlji. Osim toga, kakav je on kvalitet pokazao bilo gde (osim kod nas)? Za mene on više ne postoji. Next!Djisa wrote:borrissey wrote:Vuk UVEK, Meleg NIKAD VIŠE!
Što se tiče Vuka, ja nemam iluzije da će on otkinuti i napraviti neku ne-znam-kakvu razliku, ali neće biti ni lošiji od ovih koje imamo. Zato, Vuče, dobrodošao kući.
U tom slucaju trebalo bi i treneru da se zahvalimo i dovidjenja . S tim sto mislim da je Meleg bolji igrac nego Krivokapic trener . Drago mi je da se Vuk vratio nadam se da ce se jos neki vratiti posto smo i taj identitet izgubili svih ovih godinaborrissey wrote:Da pojasnim šta sam hteo da kažem. Pošto para već nemamo, ono što jedino imamo jeste ponos i identitet. Ja ne bih prihvatio Melega nazad, nakon njegovog povratka u srpski fudbal i prelaska u zvezdu. Verovatno je imao mogućmnost da se vrati i kod nas, ili u bilo koji drugi klub u ovoj vasioni, ali on je odabrao našeg najljućeg protivnika, pre svega u smislu uništavanja svega onoga što predstavlja zdrav fudbal u ovoj zemlji. Osim toga, kakav je on kvalitet pokazao bilo gde (osim kod nas)? Za mene on više ne postoji. Next!Djisa wrote:borrissey wrote:Vuk UVEK, Meleg NIKAD VIŠE!
Što se tiče Vuka, ja nemam iluzije da će on otkinuti i napraviti neku ne-znam-kakvu razliku, ali neće biti ni lošiji od ovih koje imamo. Zato, Vuče, dobrodošao kući.
Izvinjavam se sto cu sada malo skrenuti sa teme.
Ali ocigledno sam jedini kojem ovde da prica o povratku identiteta ne pije vodu. Jeste svakako lepo videti Vojvodinase u Vojvodini, ali da bi se moglo pricati povratku identiteta, mora doci do promena u svim strukturama, od navijaca do uprave.
Za mene, sa navijacke strane, identitet naseg kluba su pune tribine, pun sever, gospodsko ponasanje publike, kako i dolikuje jednom klubu sa ovakvom tradicijom, kojeg je i osnovala Gospoda iz grada.
Identitet mi je da nagradimo aplauzom dobre poteze i kod protivnika, idenitet mi je da publika aplauzom pozdravi i kad protivnicki tim vrsi izmenu (pri tom ne mislim na utakmice protiv blizanaca). A nas na utakmici bude 400, medju kojima i par idiota na zapadu koji majmunskim kricima provociraju tamnopute protivnicke igrace. E kad su takvi dosli na tribinu, i rasterali 10.000 drugih ljudi i porodica, po meni smo mi tada izgubili identitet.
Za Vojvodinu vazi da je Gospodski klub, Stara Dama... ali mi navijaci to ne pokazujemo. Mi pricamo o identitetu na internetu, a svoj doprinos u vracanju istog ne dajemo.
Ako zelimo vratiti identitet, moramo poceti od nas navijaca. Kada mi budemo u stanju napuniti tribine, onda razni kriminalci nece smeti da se motaju oko kluba i rade sta hoce, jer ce ispod loze biti na hiljade ljudi koji ne vole Vojvodinu iz interesa, vec iz srca.
Dakle, vracanje identiteta mora poceti od navijaca, onda preko uprave i tek na kraju do struke. Suprotan redosled ne moze biti efikasan!
Ali ocigledno sam jedini kojem ovde da prica o povratku identiteta ne pije vodu. Jeste svakako lepo videti Vojvodinase u Vojvodini, ali da bi se moglo pricati povratku identiteta, mora doci do promena u svim strukturama, od navijaca do uprave.
Za mene, sa navijacke strane, identitet naseg kluba su pune tribine, pun sever, gospodsko ponasanje publike, kako i dolikuje jednom klubu sa ovakvom tradicijom, kojeg je i osnovala Gospoda iz grada.
Identitet mi je da nagradimo aplauzom dobre poteze i kod protivnika, idenitet mi je da publika aplauzom pozdravi i kad protivnicki tim vrsi izmenu (pri tom ne mislim na utakmice protiv blizanaca). A nas na utakmici bude 400, medju kojima i par idiota na zapadu koji majmunskim kricima provociraju tamnopute protivnicke igrace. E kad su takvi dosli na tribinu, i rasterali 10.000 drugih ljudi i porodica, po meni smo mi tada izgubili identitet.
Za Vojvodinu vazi da je Gospodski klub, Stara Dama... ali mi navijaci to ne pokazujemo. Mi pricamo o identitetu na internetu, a svoj doprinos u vracanju istog ne dajemo.
Ako zelimo vratiti identitet, moramo poceti od nas navijaca. Kada mi budemo u stanju napuniti tribine, onda razni kriminalci nece smeti da se motaju oko kluba i rade sta hoce, jer ce ispod loze biti na hiljade ljudi koji ne vole Vojvodinu iz interesa, vec iz srca.
Dakle, vracanje identiteta mora poceti od navijaca, onda preko uprave i tek na kraju do struke. Suprotan redosled ne moze biti efikasan!
Ovo sada vec pocinje da lici na onu pricu sta je starije kokoska ili jaje. Da li je klub izgubio identitet zato sto su tribine prazne pa raznorazni mufljuzi u upravama mogu da rade sta i kako hoce, da rehabilituju propale blizanacke isprdke, mesetare sa menadzerima itd (a kao ne bi mogli to da rade da su tribine pune i da se plase navijaca) ili su navijaci otisli s tribina jer ne mogu vise da gledaju dalje srozavanje kluba koji je izgubio svoj identitet jer mufljuzi u upravama rade sat i kako hoce, rehabilituju propale blizanacke isprdke, mesetare sa menadzerima itd? Sa koje god strane da pogledas, ima tu nesto. A opet, najebali smo i ovako i onako.
No jedno znam 100% sigurno a to je da mi vec duze vreme imamo isuvise navijaca blizanaca u svim strukturama kluba, da oni slabo rade u korist kluba (jedino kad se desi da se poklopi sa njihovim licnim interesom) i da cesto pojedinci medju njima i otvoreno sabotiraju u korist svojih miljenika. Zato je svaki pomak pa i onaj najmanji kojim se jaca slaninarski duh u timu (poput vracanja proverenih Slaninara u klub) za mene jedna mala pobeda u vecitoj borbi protiv vetrenjaca.
A inace se slazem da smo u govnima do guse i da ima jako puno toga sto mora da se menja i na tribinama i u upravi i u struci i u igrackom kadru pre nego sto bilo ko od nas moze biti zadovoljan. Problem je samo odakle krenuti, jer sve ne valja i sve je hitno da se krpi i popravlja.
No jedno znam 100% sigurno a to je da mi vec duze vreme imamo isuvise navijaca blizanaca u svim strukturama kluba, da oni slabo rade u korist kluba (jedino kad se desi da se poklopi sa njihovim licnim interesom) i da cesto pojedinci medju njima i otvoreno sabotiraju u korist svojih miljenika. Zato je svaki pomak pa i onaj najmanji kojim se jaca slaninarski duh u timu (poput vracanja proverenih Slaninara u klub) za mene jedna mala pobeda u vecitoj borbi protiv vetrenjaca.
A inace se slazem da smo u govnima do guse i da ima jako puno toga sto mora da se menja i na tribinama i u upravi i u struci i u igrackom kadru pre nego sto bilo ko od nas moze biti zadovoljan. Problem je samo odakle krenuti, jer sve ne valja i sve je hitno da se krpi i popravlja.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Meni nije jasno na osnovu cega se ovde toliko velica Meleg?
Da apstrahujemo 2 njegova odlaska, bez pozdrava, iz Vose i dolazak u zvezdu, ja nisam nicim impresioniran njegovom igrom u Vojvodini. Kad je, ponekad, igrao dobro to nije trajalo vise od 30 minuta na toj utakmici.
Puno utakmica je odigrao slabo, bez motiva, zelje i snage.
Drugo, spor je igrac, jedino sto ima dosta dobru nogu, ali ni to nista posebno. Kuburi i sa viskom kilograma.
Sve u svemu, gde se dokazao kao igrac?
Ili je bio pozajmljivan ili nije igrao. Kad je igrao, to je bilo vrlo malo minuta u svim klubovima, osim Vojvodine. U zvezdi, veoma cesto, ni na klupi. U Turskoj isto tako, kao i u Holandiji.
Stvarno ne vidim otkud toliki optimizam da bi treci put u Vosi bio pozeljan, bez obzira na trenutno stanje.
Bolje isforsirati klince (ako vec ne mozemo vratiti Kacara, Medojevica...), nego vratiti nemotivisanog i fizicki nespremnog Melega i ocekivati njegov preporod. Nije nam dosta bilo njegovih brljotina?
Da apstrahujemo 2 njegova odlaska, bez pozdrava, iz Vose i dolazak u zvezdu, ja nisam nicim impresioniran njegovom igrom u Vojvodini. Kad je, ponekad, igrao dobro to nije trajalo vise od 30 minuta na toj utakmici.
Puno utakmica je odigrao slabo, bez motiva, zelje i snage.
Drugo, spor je igrac, jedino sto ima dosta dobru nogu, ali ni to nista posebno. Kuburi i sa viskom kilograma.
Sve u svemu, gde se dokazao kao igrac?
Ili je bio pozajmljivan ili nije igrao. Kad je igrao, to je bilo vrlo malo minuta u svim klubovima, osim Vojvodine. U zvezdi, veoma cesto, ni na klupi. U Turskoj isto tako, kao i u Holandiji.
Stvarno ne vidim otkud toliki optimizam da bi treci put u Vosi bio pozeljan, bez obzira na trenutno stanje.
Bolje isforsirati klince (ako vec ne mozemo vratiti Kacara, Medojevica...), nego vratiti nemotivisanog i fizicki nespremnog Melega i ocekivati njegov preporod. Nije nam dosta bilo njegovih brljotina?
Last edited by Turija on Sun Jan 13, 2019 8:58 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ja sam redovan na stadionu, po svim vremenskim uslovima i bez obzira protiv koga igramo. Ne psujem igračima mamu, ne provociram nikoga majmunskim kricima, vrlo sam oštar kritičar mešetarskih uprava, raznih kriminalaca na tribini i u foteljama, kao i svih anomalija u našem klubu i društvu u celini. I slažem se da se identitet vraća na svim strukturama.N13 wrote: Dakle, vracanje identiteta mora poceti od navijaca, onda preko uprave i tek na kraju do struke. Suprotan redosled ne moze biti efikasan!
Zato i imam pravo da kažem da ne želim Melega da vidim nikada više u našem dresu. On vrlo dobro zna koliko je prelaskom u zvezdu ranio sve iskrene slaninare. Ako ne zna, tim gore. Moguće da sam isključiv i da grešim, ali tako mislim.
I ne moramo više na ovu temu. I tako od mene najmanje zavisi koga ćemo ponovo gledati u našem dresu. Ja znam kome ću aplaudirati, a kome neću.
- Pera Centar
Meleg je otisao bez pozdrava, jer ga pupas nije registrovao za tu sezonu, valjda 2016/2017.
Meleg je profesionalni fudbaler, ne moze da dodje da igra za klub koji ga ne zove i ne zeli trenutno, kao sto ga Vojvodina nije zvala u letnjem prelaznom roku 2018.
Decko je izmislio fudbal za Zlomislice, Milojevice, Arsice, Mesarovice i ostale balvane koji su dosli letos.
Ako pricamo o ne pozeljnim za mene je neposaljan Mesarovic jer se slikao u dresu P, dok je prvotimac Vojvodine.
Takodje smatram Arsica veoma nepozeljnim, jer je vise puta pokazao strahovito fudbalsko neznanje i nepostovanje kluba za koji igra i od kog zivi.
Ali opet mislim da to ne treba da odredjuju navijaci, vec klub treba da ima neki kodex ponasanja, e sad druga je stvar sto ga nema i zato je izmedju ostalog klub u krizi.
FK Vojvodina je u krizi, jer niko ko upravlja njom ne gleda interes i razvoj kluba, vec svoj licni i jos vecina doticnih su navijaci cz i p.f
Meleg je profesionalni fudbaler, ne moze da dodje da igra za klub koji ga ne zove i ne zeli trenutno, kao sto ga Vojvodina nije zvala u letnjem prelaznom roku 2018.
Decko je izmislio fudbal za Zlomislice, Milojevice, Arsice, Mesarovice i ostale balvane koji su dosli letos.
Ako pricamo o ne pozeljnim za mene je neposaljan Mesarovic jer se slikao u dresu P, dok je prvotimac Vojvodine.
Takodje smatram Arsica veoma nepozeljnim, jer je vise puta pokazao strahovito fudbalsko neznanje i nepostovanje kluba za koji igra i od kog zivi.
Ali opet mislim da to ne treba da odredjuju navijaci, vec klub treba da ima neki kodex ponasanja, e sad druga je stvar sto ga nema i zato je izmedju ostalog klub u krizi.
FK Vojvodina je u krizi, jer niko ko upravlja njom ne gleda interes i razvoj kluba, vec svoj licni i jos vecina doticnih su navijaci cz i p.f