10. kolo: Borac (Cacak)-Vojvodina 2:4

Locked
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Srbenda wrote:
ogi wrote:
ogi wrote:Golovi sa utakmice

Ovo je snimljeno sa RTS-a koristeci najnoviju verziju Real Player-a koja omogucuje da snimate ono sto uzivo gledate. E sada, snimci su u specificnom .ivr formatu tako da vam treba najnovija verzija Real Player-a da bi snimak mogli pogledati. Za sada, jos uvek nije izasao program koji moze da konvertuje .ivr u .avi ili .wmv formate.

Najnovija verzija Real Player-a, Real Player 11
Pise da je instaler istekao,kad pocnem da instaliram
Takodje :cry:
Napred Voso!
User avatar
Turija
Posts: 10833
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Najzad smo počeli gledati i na gostovanju, onakvu Vojvodinu, kakvu želimo.Hrabru, odvažnu i pametnu.I, naravno, posledica takve igre, još na očajnom terenu, je rezultat 2:4.
Bruka je (najpristojnija reč) za javni servis (za koji plaćamo pretplatu) da dozvoli takav komentar čitavih 93 minuta utakmice.Kao da je u Čačku gostovao državni neprijatelj broj jedan, koji se, eto na njihovu žalost, nalazi na 2 mestu naše nacionalne Lige, pa ga je trebalo omalovažiti maksimalno.Nekoliko puta spomenuti da je ispao i kupa, a samo u uvodu da je drugoplasirani tim.
Govoriti da Vojvodina nije izgubila nekoliko zadnjih utakmica, a onda se to ispostavi da je 8 (i slovima osam), odnosno od drugog kola.Nastaviti tu priču da je izgubila u Novom Sadu od partizana, ali ne kao fakat, već veličati tu pobedu partizana od strašnih 0:1.
Govoriti da je teren i greške pojedinaca uzrok što je Borac primio 4 gola, a sakriti da je Voša dala 2 gola u drugom poluvremenu sa igračem manje.Da je igrala veoma pametno i sigurno.Da Borac nije mogao da stvori pravu šansu, osim Boškovićeve.
Maksimalno ocrniti Brkića, kao golmana mlade reprezentacije, a prećutati izvanredne odbrane i boksovanja na ovako teškom terenu i klizavoj lopti (videli ste koliko ju je dugo Šarac brisao kad izvodi aute).
Derbi kola početi prenositi sa zakšnjenjem od 20 minuta, zbog ne znam kog pojedinca i ne znam koje trke, za koje sam prvi put u životu čuo.Da je bežanija zvezda partizan ili ofk igrao derbi, bar pola sata ranije bi počeo prenos i bilo najavljavano i prežvakavano u svim vestima od sinoćnjeg dnevnika javnog servisa, pa do razgovora u Studiju.
Sad, tek kad se posle ovog ,,prenosa,, malo smirim napisaću i kako sam video samu utakmicu.Toliko mi je muka od komentatora, da verujte mi, trenutno niisam u stanju.
Last edited by Turija on Sun Oct 28, 2007 8:26 pm, edited 3 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

najpre da kazem,svaka cast momcima!!!onako se boriti celu utakmicu,a narocito drugo poluvreme sa igracem manje je za svaku pohvalu!!bukvalno nemam ni jednu jedinu zamerku,pobeda za cistu desetku!!brzic odlicno pripremio taktiku i igrace za ovaj ocajan(ako se to uopste moze nazvati fudbalskim terenom)teren,pravio odlicne i pravovremene izmene,navijanje odlicno celu utakmicu!!!jednostavno,toliko sam zadovoljan ovom pobedom,igrom i borbenoscu da sam se totalno zablokirao!!!ps.zelim samo ovom prilikom da pozdravim cuvenog strucnjaka sosu babica,ljupka petrovica i sve one koji bi najvise voleli da vojvodina uopste nepostoji!!!!crknite od mukeee :D
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9940
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

vladans wrote:bukvalno nemam ni jednu jedinu zamerku,pobeda za cistu desetku!!
I ja trenutno mislim isto tako..... malo da se slegnu emocije pa cemo iskuckati jos koje slovo :wink:
Image
User avatar
Turija
Posts: 10833
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Ne zaboravimo IZGLED TERENA, kao najvažniju činjenicu pri ocenjivanju igre i igrača.
Jeste li videli slavni Bajern, na šta je ličio onamad u beogradu na onoj livadi :?: Za neprepoznati.
Jeste li videli GOLMANE :?: Obojicu.SVIH 5 (u mreži) SU NJIHOVI.Nije to slučajno.Golmanima je najteže na ovakvim terenima.Ne zna se gde će lopta, gde će igrač.Gde će stati, kako će odskočiti, ko će se okliznuti?
Kad ocenjujemo učinak Brkića, moramo povesti računa da dečko gotovo nije branio na suvom terenu, a nije golman linijaš.Setimo se Žilića sa početka karijere u Vojvodini.Svaka sličnost (ni)je slučajna.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Turija
Posts: 10833
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Zadovoljan sam našim izdanjem u Čačku.Dok smo bili kompletni, videlo se da smo bolja ekipa od Borca.Videlo se da su svih 11 igrača žarko želeli 3 boda sa ovog gostovanja.Ispostavilo se da su oni od ogromne važnosti, pogotovo posle remija zvezde u Beogradu sa Napredkom.
Nismo, danas, imali slabog pojedinca u timu.Isključenje Kizita i težak teren nas je prisilio da promenimo način igre u drugom poluvremenu, kada smo se branili na svojoj polovini.Možda smo mogli biti bliži protivničkim igračima, ali na sreću Borčeva igra se zasniva na nabacivanju dugih lopti od strane Dmitrovića.Njihovi bočni nisu mogli da probiju, a visoke lopte u 16 su naši štoperi izbijali u polje.Te lopte smo slabije prihvatali i ispucavali smo ,pomalo nasumice, napred.Zato sam i delom pri ocenjivanju uskratio bodove Kačaru.
Kada je Tadić ušao, umesto Buača, moram priznati da sam se uplašio za rezultat.OK je što je Brzić povukao Buača (da eventualno ne dobije crveni karton), ali očekivao sam da će Buača zameniti Trivunović, kako bi pojačali odbranbeni bedem na nekih 30-40m od našeg gola i zadržali duže loptu u svom posedu tj rasteretili zadnju liniju.Tadić nije uspeo ni da stigne, ni da zadrži bar jednu loptu. A, nazad se nije vraćao nikako. Tako je Despot bio primoran da juri od centra do naših 16m, dovodeći sebe u situaciju da nehotice zaradi karton.Da nije Despotović zatvarao oslabljenu levu stranu, Šarac bi bio na velikim mukama.Iz takve komotne igre usledio je gol u Brkićevoj mreži, kao i strepnja od izjednačenja.
Ulazak Drakulića dao mi je nadu da možemo domaćinu ozbiljno pripretiti još jednim golom.To se i desilo.Drakulić je bio vrlo neugodan za Čačane tu oko polovine.Stabilan i jak, sigurno je kontrolisao loptu i pretio opasnom kontrom.Tumbasović je na najbolji način to iskoristio i obezbedio novi trijumf Vojvodine.
Ostaje nam jako malo za zasluženo slavlje.Već u sredu moramo po nova 3 boda protiv opasnog Čukaričkog sa priznatim trenerom Stepanovićem.Biće to duel stare igračke i trenerske garde.Očekujem da će Brzić biti uspešniji.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
ogi
Administrator
Posts: 1636
Joined: Thu Jan 13, 2005 10:27 am
Location: Свуда по мало

Post by ogi »

Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
User avatar
021
Posts: 860
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

021 wrote:Kačar, Despotović i Buač su odlično uigrani, fino sarađuju. Upravo taj trio će, uz adekvatnu podšku Kizita i nadam se Stojčeva, prelomiti utakmicu i DONETI NAM 3 BODA IZ ČAČKA!
Šta sam rekao? :wink: 8)

Jako, jako važna pobeda, meni jedna od najdražih u poslednje vreme. Danas smo dobili još jednu važnu kariku u lancu. To je Tumbasović. Vidi se da je reč o odličnom igraču i ipak je pravo pojačanje za nas. Napravio je prevagu u veznom redu. Brkiću osim prvog gola ne treba ništa zamerati. Još uvek izgleda da postoji taj problem komunikacije između njega, Đurića i Pekarića. To ne treba da čudi i vremenom bi trebalo da stvari dođu na svoje mesto. Međutim, jako se bojim (u stvari sam siguran) da će nas već na sledećoj utakmici uveseljavati Kahriman. Živi bili pa videli. Brki treba odati priznanje za odrađen posao, posebno u drugom poluvremenu. Sa Kahrimanom bismo dobili 6 komada. Despot je ponovo u formi, posebno je dobro odigrao II poluvreme, kada se vraćao nazad i napravio dosta pametnih faulova. Brziću samo jedna zamerka, kod prve izmene. Ali ne zato što je izašao Buač, već zbog uvođenja Tadića. Trkački je potpuno inferioran, u odbrani slab, a u napadu bez ideje skoro svaki put gubi loptu. Čak ni ne trči kao fudbaler, nekako vuče noge po zemlji. Logično bi bilo da je ušao Milan Milutinović. Bilo je nekoliko odličnih lopti u prostor, brži igrač bi to iskoristio.
Ekipa polako dobija novu dimenziju, koja nam je ranije falila u borbi za vrh. Borbenost i timski duh su iz utakmice u utakmicu sve više izraženi. Čini se da nam efikasnost nije problem, dajemo gol uvek u pravo vreme. Nije nam problem ni da stignemo vođstvo protivnika. Sada treba svom snagom krenuti još više napred, i izvršiti pritisak na prvo mesto! Utakmicu po utakmicu, naravno. A sledeći je Čukarički, u sredu. Odlična prilika da se neki važni igrači odmore pred još jedan odlučujući duel, jer čini se da su posle današnje borbe u blatu svi prilično iscrpljeni.
Nagradno pitanje: da li je neko čuo šta je Despot rekao u mikrofon?

P.S. Turija, nemoj se jediti. To je ipak samo Kovinjalo. Bar je znao imena naših igrača, za razliku od nekih drugih komentatora.
Last edited by 021 on Sun Oct 28, 2007 11:06 pm, edited 2 times in total.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9940
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

izgleda su ovi sa RTSa shvatili da je kamera veliki motiv nasih igraca (setite se prosle sezone),pa nas sad uskracuju na sve moguce nacine.ajd ok je da se prenosi i Milos Pavlovic,ali sto ga ne stavise na kanal pored ili ne smislise bilo sta,jer nije to fer ni prema ekipi snimatelja i ostalima sa RTSa koji su se zaputili u Cacak :lol: Brojim krugove Milosu i cekam ukljucenje,vidim na livescore da je jos 0:0,razmisljam,bice tvrdo,da ih bar 1:0 dobijemo.Kad su se kamere ukljucile frapirao sam se dva puta odmah.Prvo,sve neki brojevi gore u uglu,umesto nula,srecom,shvatio sam posle nekoliko sekundi da je to nasa dobitna kombinacija,tj. da mi vodimo 2:1.Super!!!!druga stvar koja me frapirala (o kojim emisijama i najavama iz studia vi pisete :lol: ) je da nepismeni komentator nije znao reci ni "Dobar dan",a kamo li da nas uvede u dogadjaj,da izdiktira sastave i sl.BRUKA!!!!!Razmisljam,verovatno ce veceras pustiti ceo snimak,ali opet.... o RTSu sve najgore!!!!

smirio sam se malo,jer je rezultat bio povoljan,ali kad prikazase gol koji smo primili :lol: sta mislite kog kolege forumasa sam se tad setio? :wink: Nego,da ne bih ja sam ovako prepricavao svaki minut prenosa,daj da skratim malo.Odusevljen sam danasnjim nastupom Vojvodine u Cacku.Videlo se,da su igraci dosli po bodove,i to da su dosli,kao predstavnici Novog Sada i Vojvodine.... civilizacije!!! Milina je bilo gledati njihovu borbenost,odlucnost,prljave dresove,startove za svaku loptu.... i pored svega efikasnost.Ljudi,pa to je onakva Vosa o kojoj mastam od kako navijam za nju.Srce mi je puno.Navijaci prave filing kao da igramo kuci,igraci uklizavaju i ostro igraju,kao da su cacani gosti.Neko rece da je Kiza preterao.Ma kakvi,samo ostro i na prvu,muska igra,bez spustenog garda..... tako se bori za boje svog kluba... kako samo mocno deluju krec na Popovom dresu,despotova uklizavanja na 30 metara od sopstvenog gola,Tumbasoviceva zavrsnica..... sve to je odlika velike borbenosti pre svega.Znaci,niko od njih nije zaboravio igrati fudbal,problem je bio samo u glavama.Ne pamtim kad je neka ekipa tako drcno nastupila pred Cacanima.Posebno mi je bilo drago sto se ekipa nije povukla u drugom poluvremenu vec je kidisala i da "metne" treci... i tek tad promena taktike i povlacenje.... fantasticno.O pojedincima ste vec mnogo toga rekli,ali recimo da se na ovom mecu jos jedna moja teorija pokazala zanimljivom.Kad das nekome 4-5 golova mozes imati i klovna na golu,sto se danas pokazalo kao tacno.a oba gola krivim naseg gosu,ali mu ne zameram,jer on je danas bio Barthez na golu Francuske reprezentacije :lol: Zanimljivo mi je bilo videti i onog naseg "metla u guzi" bivseg broj 9.Onaj bradonja.... zar taj jos igra!? ccc :lol:

Jedina negativna zamerka koju moram izneti je ulazak Tadica!!!
Mislim,da sa tehnicki jacim ekipama ne smemo sebi dozvoljavati takav luksuz.... Tadic trenutno nema kvalitet za prvih 11 i moramo to na vreme da primetimo (ustvrai,forumasi su to davno primetili),jer necemo se doveka moci slepati sa njim,a da nas protivnici ne kazne.Koliko sam zadovoljan njegovim igrama ove sezone,reci ce i podatak da bih pre voleo videti Maradonu Jovanovica na toj poziciji u timu,a time sam sve cini mi se rekao!!!! :wink:
Last edited by Voja on Sun Oct 28, 2007 11:10 pm, edited 1 time in total.
Image
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9940
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

021 wrote:da li je neko čuo šta je Despot rekao u mikrofon?

P.S. Turija, nemoj se jediti. To je ipak samo Kovinjalo. Bar je znao imena naših igrača, za razliku od nekih drugih komentatora.
ej,sto puta sam premotavao to sto je Despot rekao i nikako da provalim.Znam da je 100% rekao "ne nisam ja..." e sad dal je u nastavku rekao "Kiza ce" ili "klizac" ili nesto trece,zaista pojma nemam.

A kovinjalo je lupao kao Maksim po diviziji i kad su imena nasih igraca u pitanju,ne zna on ni koje je bio Popovic danas,ko stosic.....
Image
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Post by shecky »

Yaa pa kao i svi i ja sam odusevljen nasim momcima za razliku od RTSa!!!
Sta reci nego fantastico!! igrali smo bas onako kako treba Vosa da igra Buac je jos jednom dokazao da je skroz lud samo mu malo fali prgavosti i bio bi extra igrac!
Pop je bio dobar i ne znam zasto on nekom smeta??
Sta reci o Kacaru?? ludnica! Zaista sam odusevljen i ponosan sto navijam za Vojvodinu!
Sledeca je Cuka....
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

Mislim da je Cuka prava utakmica da Kesic upise 1. nastup za Vojvodinu...
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Brka je dobro odradio posao danas!Kriv je kod prvog gola, ali to je samo posledica ne uigranosti sa odbranom...U velikom broju slucajeva kada je navodno proplivao u prazno javio se glasno da on ide na loptu (sto se lepo culo u toku prenosa), ali igraci to nisu ispostovali!Drugi gol je bio zaista lep i neodbranjiv, setite se dobre intervencija posle suta glavom igraca borca pri rezultatu 2-1 i odlicnog ulaska u sut Boskovicu...Golman Cacana je takodje mladi reprezentativac, a videli smo kakve greske je pravio sto je samo dokaz koliko je tesko braniti po takvom "terenu"!
ssnigd
Posts: 3439
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Svaka cast momcima na terenu i Brzicu na danasnjem vodjenju utakmice. Ali sa druge strane,jel mi u ovom timu imamo 26,27 igraca + klince iz omladinskog pogona, pa sta se koji qrac ubacuje Tadic iz utakmice u utakmicu,a evidentno je da ne moze i da se boji da to sam prizna. Totalno je pao i moralno i psihicki i ako se nastavi sa njegovim silenjem u tim bojim se da cemo ga izgubiti za ovu sezonu. Nije ni 5 minuta na terenu, a Dmitrovic ga pretrca bez po muke, a on jos pobegao od njega, k'o da se boji da udje u duel :( . To je prva stvar koja me je iznervirala danas.
Umalo da popizdim i na Kizu, ali kad mu je firma pevala i kad se okrenuo i odpozdravio ih onako smekerski u inat Cacanima, e tu sam smeksao cak se i nasmejao. Ipak se videlo po izrazu lica da je shvatio da je napravio glupost. Napred Kizito Akuna matata :!:
Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

Post by Stara Garda »

Voja wrote:
021 wrote:da li je neko čuo šta je Despot rekao u mikrofon?

P.S. Turija, nemoj se jediti. To je ipak samo Kovinjalo. Bar je znao imena naših igrača, za razliku od nekih drugih komentatora.
ej,sto puta sam premotavao to sto je Despot rekao i nikako da provalim.Znam da je 100% rekao "ne nisam ja..." e sad dal je u nastavku rekao "Kiza ce" ili "klizac" ili nesto trece,zaista pojma nemam.
Ne,nisam ja kiks ...(igrac)
Locked