Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Transferi

Post by Turija »

Danilo, u pravu si. Samo Jovancic definitivno, ali ja bih i Micica zadrzao. Novosadjanin je, a i nije on los, koliko je ocrnjen. Moze da nam zatreba, a nije skup (valjda?).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Cekaj, Asceric nije prodat nego su mu dati cisti papiri? Pa za koji moj je onda i dovodjen, jer zbog ucinka na terenu ocigledno nije posto je taj ucinak bio blizu 0???
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
playmaker

Post by playmaker »

Mislim da je rezon bio: "ako uzmemo u obzir da mu je ucinak ravan nuli a za njega pare da dobijemo ne mozemo bolje da ga pustimo nego da mu dajemo platu..."
ernesto

Post by ernesto »

playmaker wrote:Mislim da je rezon bio: "ako uzmemo u obzir da mu je ucinak ravan nuli a za njega pare da dobijemo ne mozemo bolje da ga pustimo nego da mu dajemo platu..."
Slazem se u potpunosti,mi za njega nikad ne bi ni dobili obestecenje,ovo je odlicna opcija!
Banujte me molim vas :beg:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

A hoce li neko da odgovara sto je takav igrac uopste i dovodjen i placana mu plata sve ovo vreme? I ne samo on vec jos pun kufer istih takvih?
ernesto

Post by ernesto »

Radoye wrote:A hoce li neko da odgovara sto je takav igrac uopste i dovodjen i placana mu plata sve ovo vreme? I ne samo on vec jos pun kufer istih takvih?
Lale je trazio da se on dovede i placeno je Radnickom 30 soma...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ernesto wrote:Lale je trazio da se on dovede i placeno je Radnickom 30 soma...
Tacno tako.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

ernesto wrote:
Radoye wrote:A hoce li neko da odgovara sto je takav igrac uopste i dovodjen i placana mu plata sve ovo vreme? I ne samo on vec jos pun kufer istih takvih?
Lale je trazio da se on dovede i placeno je Radnickom 30 soma...
Asceric je kod nas dosao sa cistim papirima. Ako se secate, nudjeno je 30.000, medjutim mogli smo da damo 10.000 odmah a ostalo na ne znam koliko rata. Radnicki se povukao iz tog posla, a neki dan kasnije(dan pre kraja prelaznog roka), valjda kao osveta, Asceric je zatrazio arbitrazu protiv Radnickog, zbog neisplacenih plata. Kako mu je klub zaista dugovao, arbitraza je uspela, i Nikola je potpisao za nas.

Nek mu je sa srecom u daljoj karijeri, ali sto dalje od nas...
Danilo wrote:Slazem se sa djisom igraci moraju da budu vlasnistvo klubo sa najvise 15 procenta druge strane, ako mora.Ovo sto se bivsa uprava i neki navijaci ugradjivali do 50 % nikako.Dati papire osloboditi klub nameta.
Pitanje koga ce Lalat povuci , njegovi su TRijic, jovanca , micic, gavric...od ovih zadrzao bih Jovancu, Trujic je totalno podbacio ove sezone.
Na zalost, procenti su jedina mogucnost da mi kao klub bez para dovodimo igrace koji su pod ugovorima sa drugim klubovima. Jer pare da im platimo transfer nemamo, sto se videlu u slucaju iznad. E sad one famozne procente niko nije do kraja objasnio. Moja pretpostavka je da je deo procenata bio deo koji je Vojvodina trebala da isplati klubu iz kojeg smo tog igraca doveli. Drugi deo su procenti koji su sledovali igracima na konto transfera. Jednostavno, nemamo da mu damo platu veliku, daju mu se procenti od buduceg transfera i onda se igrac naplati iz transfera kad se realizuje. Treci deo(verovatno najmanji) su igraci koji su u vlasnistvu delimicnom menadzera. Od aprila 2015 se takvi ugovori ne smeju sklapati, pa samim tim navodim da je to verovatno najmanji deo onih procenata. Primer za prva dva slucaja smo (na zalost) mogli ispratiti kroz novine u prethodnim godinama. Primer za prvi deo: Rajkovica su cigani platili 60.000e + 40% buduceg transfera Jagodini. Primer za drugi deo: Katai je u ugovoru sa ciganima imao da je 30-40% novca od transfera njegovo. Cini se da je jedan od primera 1 kod nas procenti kod Vlade Kovacevica, a primer 2 procenti kod Melega. Treci primer, kao sto sam napisao, da deo igraca pripada trecem licu mora doci od igraca koji je ugovor sa nama potpisao pre Aprila 2015. I nekako se namece da je to slucaj kod procenata za, pogadjate, Marka Kordica.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ernesto

Post by ernesto »

Cigani na komentar da im dolazi Milic iz Spartaka,nisu bas odusevljeni,a mi bih ga oberucke prijvatili!
Stexman

Post by Stexman »

Treba te procente sto vise smanjiti ako ih ne izbacimo u potpunosti. Vojvodina je mnogo veca od jednog Ascerica, Trujica, pa i Palocevica.
Retki su ti koji se izdignu na nivo legendi poput Toze, Vujketa, Velkera... i sve manje ce ih biti jer ne uspevaju da ostanu dovoljno dugo u klubu.
Svi ti igraci treba da shvate da su oni na dobitku samim dolaskom u Vojvodinu, a Vojvodina mozda moze da bude na dobitku ako se oni pokazu.

Takav stav treba imati prilikom potpisivanja ugovora pa ko dodje dodje!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Stexman wrote:Treba te procente sto vise smanjiti ako ih ne izbacimo u potpunosti. Vojvodina je mnogo veca od jednog Ascerica, Trujica, pa i Palocevica.
Retki su ti koji se izdignu na nivo legendi poput Toze, Vujketa, Velkera... i sve manje ce ih biti jer ne uspevaju da ostanu dovoljno dugo u klubu.
Svi ti igraci treba da shvate da su oni na dobitku samim dolaskom u Vojvodinu, a Vojvodina mozda moze da bude na dobitku ako se oni pokazu.

Takav stav treba imati prilikom potpisivanja ugovora pa ko dodje dodje!
Stexmane, meni se cini da je najveci deo tih procenata vezan za klubove iz kojih su dosli. Tako smo i doveli te igrace. "Necemo vam platiti sada, vec cete dobiti 40% od transfera napolje". Cenim da mozda Meleg i jos jedan-dva igraca imaju procenat od svojih transfera. Ne verujem da ni Trujic ni Palocevic a pogotovo Asceric imaju procenat od svojih transfera.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Stexman

Post by Stexman »

Ma znam ja to nego kazem da je to moglo da se drugacije forumulise. Da se da procenat ako mora, ali da mi vodimo rec u pregovorima a ne njegov bivsi klub.
I plus svega da imaju izlaznu klauzulu, to je tek debilna stvar. Stavis cenu na igraca da svi vide i onda se nadas da ces nekog zeznuti da ti da vise? 'oće očin!

A ove igrace sam uzeo samo za primer, nema veze post licno sa njihovim ugovorima jer i ne znamo detalje svakog ugovora.
Danilo

Post by Danilo »

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... na-devetka" onclick="window.open(this.href);return false;
srkins

Post by srkins »

http://www.mozzartsport.com/vesti/stara ... ica/154941" onclick="window.open(this.href);return false;
Turija

Post by Turija »

Sta ja ovde pisah o Pavkovu i Ascericu?
Evo, polako stvari dolaze na svoje mesto.
Pavkov je c-for koji ima potencijal i mlad je. E sad, zavisi kako ce se sa njim raditi i kako ce se razvijati.
Te utakmice, sto pisu da je odigrao u Vosi, nisu bile cele - ili je ulazio (najcesce) ili je, veoma retko, bio starter, pa zamenjen.
Da je dobio cetvrt sansi koliko Asceric, ne bi danas trazili centarfora.
Ali, sta zna publika.
PS
Sto se tice Ozegovica, podrzavam ponovni dolazak u Vojvodinu.Mislim da je shvatio neke stvari (zablude u vezi crvenog blizanca) i prihvatio Vosu, a i iskusniji je za boravak u pecalbi.
Last edited by Turija on Sun Dec 25, 2016 12:40 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply