Transferi
Re: Transferi
Gledajuci povremeno nasu ligu,igraci koje bih pozeleo videti u Vosnom dresu su pre svih Vukanovic iz Napretka (za mene najjaci utisak ostavio ove sezone) Marko Docic iz Cuke (pre toga igrao u Javoru),Lutovac iz Rada i Nemanja Milic iz Spartaka. Bas bih voleo cuti misljenje Djumija o ovim igracima,pre svih o Vukanovicu!?

Voja wrote:Gledajuci povremeno nasu ligu,igraci koje bih pozeleo videti u Vosnom dresu su pre svih Vukanovic iz Napretka (za mene najjaci utisak ostavio ove sezone) Marko Docic iz Cuke (pre toga igrao u Javoru),Lutovac iz Rada i Nemanja Milic iz Spartaka. Bas bih voleo cuti misljenje Djumija o ovim igracima,pre svih o Vukanovicu!?
Bravo Vojo za dobar njuh,mene Docic odusevljava! Dao gol iz kornera prosle nedelje a ove iz slobodnjaka! Inace poznat je po strahovitoj levici!
Banujte me molim vas 

Frimpong iz Napredka kao zamena za Maksu, ako on ode.
-
Nama fali Regan,jos jedan stoper ako nemamo u omladincima.Ocekujem prodaju Trujica,Malbasica,Palocevicuuua.
Za mene izneti predlozi su OK i za odlazeće i za dolazeće.Međutim, uprava i trener, verovatno imaju drugačije ukuse?
Jel to onaj Frimpong što je bio kod nas?
Jel to onaj Frimpong što je bio kod nas?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
[video]https://www.youtube.com/watch?v=tItvmdSfp9g[/video]ernesto wrote:Voja wrote:Gledajuci povremeno nasu ligu,igraci koje bih pozeleo videti u Vosnom dresu su pre svih Vukanovic iz Napretka (za mene najjaci utisak ostavio ove sezone) Marko Docic iz Cuke (pre toga igrao u Javoru),Lutovac iz Rada i Nemanja Milic iz Spartaka. Bas bih voleo cuti misljenje Djumija o ovim igracima,pre svih o Vukanovicu!?
Bravo Vojo za dobar njuh,mene Docic odusevljava! Dao gol iz kornera prosle nedelje a ove iz slobodnjaka! Inace poznat je po strahovitoj levici!
2:34
U Top 3 najlepših golova koje sam video na našem stadionu.

Uf kakav smo tim imali te jeseni 2013te godine,strasno mocan!Junior wrote:[video]https://www.youtube.com/watch?v=tItvmdSfp9g[/video]ernesto wrote:Voja wrote:Gledajuci povremeno nasu ligu,igraci koje bih pozeleo videti u Vosnom dresu su pre svih Vukanovic iz Napretka (za mene najjaci utisak ostavio ove sezone) Marko Docic iz Cuke (pre toga igrao u Javoru),Lutovac iz Rada i Nemanja Milic iz Spartaka. Bas bih voleo cuti misljenje Djumija o ovim igracima,pre svih o Vukanovicu!?
2:34
U Top 3 najlepših golova koje sam video na našem stadionu.
Banujte me molim vas 

Frimpong je iz partizana stigao kod nas, a zatim je dosta brzo Novi Sad zamenio Kruševcem.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Kordić, Mićić, Ašćerić, Trifunović, Vukasović, Gavrić, Trujić, Paločević, Knežević, Jovančić van, uz rezervu za Aksentijevića
Rockov, Lazarević, Krstevski, Đurišić, Alivodić, Saša Jovanović(Lučani), Asani, Filipović(Voždovac), Tomanović, Mićanović(Javor), Kaisedo(Metalac) ili Frajdej(Lučani) unutra.
Koliko smo neverovatno blizu bili ovih 11:
Perić - Nastić, Stepanov, Pekarić, desni bek - Novica - S. Jovanović, Meleg, Ivanić, Alivodić - špic...
dodajte desnog beka i špica, potencijalno nekog ogromnog crnca, i recite mi da vam ne ide voda na usta...
Rockov, Lazarević, Krstevski, Đurišić, Alivodić, Saša Jovanović(Lučani), Asani, Filipović(Voždovac), Tomanović, Mićanović(Javor), Kaisedo(Metalac) ili Frajdej(Lučani) unutra.
Perić - Nastić, Stepanov, Pekarić, desni bek - Novica - S. Jovanović, Meleg, Ivanić, Alivodić - špic...
dodajte desnog beka i špica, potencijalno nekog ogromnog crnca, i recite mi da vam ne ide voda na usta...
Ladno bi izbacio iz tima Paločevića koji je trenutno možda i najbolji igrač i Jovančića koji igra sve bolje. Trujić ima neke svoje slabije i bolje momente, za klupu u ovim uslovima i više nego dovoljno. Kneževića isto ne bih dirao, jer je i za ono malo vremena što je igrao napravio par asistencija o pokazao da može biti barem solidno pojačanje.
Elem, kada bi uprava dala za transfere 500-600 hiljada evra od para osvojenih u Evropi (dakle niko ne mora da vadi iz svog džepa), mogli bi da dovedemo barem 2,3 za našu ligu veoma dobra igrača. Bosanska, makedonska i crnogorska liga su slabije od naše i po kvalitetu i po ekonomiji, a tamo ima dosta materijala i za naše uslove koji bi mogli sebi da priuštimo. Bureković je na mene ostavio i više nego dobar utisak protiv Bežanije.
Elem, kada bi uprava dala za transfere 500-600 hiljada evra od para osvojenih u Evropi (dakle niko ne mora da vadi iz svog džepa), mogli bi da dovedemo barem 2,3 za našu ligu veoma dobra igrača. Bosanska, makedonska i crnogorska liga su slabije od naše i po kvalitetu i po ekonomiji, a tamo ima dosta materijala i za naše uslove koji bi mogli sebi da priuštimo. Bureković je na mene ostavio i više nego dobar utisak protiv Bežanije.
Frajdej nije u Lucanima vise u Saudijskoj Arabiji je ima tome vec godinu dana ,dok ono sto sam video od Filipovica protiv nas je blagi uzasRabba wrote:Kordić, Mićić, Ašćerić, Trifunović, Vukasović, Gavrić, Trujić, Paločević, Knežević, Jovančić van, uz rezervu za Aksentijevića
U pravu si, pomešao sam ga sa Vaillantom, njega sam hteo da dodam u listu. Izvinjavam se na lapsusu.srkins wrote:Frajdej nije u Lucanima vise u Saudijskoj Arabiji je ima tome vec godinu dana ,dok ono sto sam video od Filipovica protiv nas je blagi uzasRabba wrote:Kordić, Mićić, Ašćerić, Trifunović, Vukasović, Gavrić, Trujić, Paločević, Knežević, Jovančić van, uz rezervu za Aksentijevića
Bez ikakvih problema. I ne, Paločević nije ni blizu najboljeg igrača. Jedina dva igrača koja prave pozitivnu razliku, i definitivno je puno teže bez njih(što je uočio i Tralalat) su Meleg, pa velika rupa, pa Novica.Karlsson wrote:Ladno bi izbacio iz tima Paločevića koji je trenutno možda i najbolji igrač i Jovančića koji igra sve bolje.
Priznaćeš da je malo skup da sedi na klupi. Takođe, nabedili su ga da je među najboljim igračima ove ekipe, i da mu je mesto u 11. Njegova selidba na klupu bi definitivno loše uticala na tim. Stoga, uzeti neke pare, poslati ga na Maltu i svi mirni.Karlsson wrote:Trujić ima neke svoje slabije i bolje momente, za klupu u ovim uslovima i više nego dovoljno.
Što se tiče Kneževića, možda će biti dobar nekad, nije ostavio loš utisak, i sigurno ćemo ga gledati do leta pošto smo mu drugi klub u ovoj sezoni za koji je bio na terenu. Tako da će on svoju šansu imati. Više se plašim da ne bude novi Paločević. Samo luđa verzija Paločevića.
400-500 hiljada ne treba sanjati. Nemamo mi te pare. Da imamo deo para tih, probati oboriti malo cenu za Jovanovića i dovoditi ga, odmah, a i proslediti par naših tamo, ako bi ih oni kojim slučajem želeli.
Za Burekovića se slažem. Možda i bolji igrač od Antića.
Paločević je najbolji strelac lige, ima i nekoliko asistencija, proglašen je za najboljeg igrača lige avgusta. Ako to nije dosta da bi bio među najboljima u klubu onda ne znam šta je.
Slažem se da su Meleg i Maksimović u samom vrhu, ali takođe smatram da tu mora biti mesta i za Paločevića. Meleg i Maksimović su igrali i prošle polusezone na visokom nivou, međutim smatram da je upravo time što je i Paločević podigao igru na višem nivou i sam klub počeo da beleži bolje rezultate i još uvek dišemo crvenim blizancima za vrat. U manjoj meri isto važi i za Malbašića.
Slažem se da su Meleg i Maksimović u samom vrhu, ali takođe smatram da tu mora biti mesta i za Paločevića. Meleg i Maksimović su igrali i prošle polusezone na visokom nivou, međutim smatram da je upravo time što je i Paločević podigao igru na višem nivou i sam klub počeo da beleži bolje rezultate i još uvek dišemo crvenim blizancima za vrat. U manjoj meri isto važi i za Malbašića.
Karlsson wrote:Paločević je najbolji strelac lige, ima i nekoliko asistencija, proglašen je za najboljeg igrača lige avgusta. Ako to nije dosta da bi bio među najboljima u klubu onda ne znam šta je.
Meleg ne moze da se sastavi u poslednih par utakmica. Protiv Vozdivca je bio najgori u ekipi. Mozda ga odmoriti u kupu ili Nisu. Fali nam onaj Meleg sa pocetka sezone.
Kup je nas!