Uprava
Re: Uprava
Na SOS kanalu ide kajron na kome piše da dobijamo generalnog sponora... Energotehnika Južna Bačka!!
Valjda bi to trebalo da donese stabilnije finansiranje kluba u narednom periodu......
Valjda bi to trebalo da donese stabilnije finansiranje kluba u narednom periodu......
-
Ако је то тачно хвала Богу, коначно и ми да имамо генералног спонзора...
You can not stop us!
Ajde ako neko zna nešto više o ovom sponzorstvu nek napiše
Istina. Takodje, grad bi trebao da (konacno) stane iza nas i da se pravi ozbiljan poslovni pul.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Politicari, zavisnost od centrale u BGu i velikog oca?ogi wrote:Istina. Takodje, grad bi trebao da (konacno) stane iza nas i da se pravi ozbiljan poslovni pul.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Vlasnik Juzne Backe je veoma blizak SNS-u. Mozda i jedan od najvecih finansijera.
Za divno cudo, dobar covek, ne zainteresovan preterano za politiku!
Za divno cudo, dobar covek, ne zainteresovan preterano za politiku!
- gospodinFKV
Ne znam...
Konacno pomak s mrtve tacke, samo se bojim da cemo mi sve te dilove sa cigansko-naprednjackim talogom jako skupo platiti kad oni padnu...a pasce...
Konacno pomak s mrtve tacke, samo se bojim da cemo mi sve te dilove sa cigansko-naprednjackim talogom jako skupo platiti kad oni padnu...a pasce...
Неколико стотина хиљада евра годишње би Воши легло к`о будали шамар. Ја сам за...
Stexman je u pravu .Energotehnika je u ovom momentu izuzetno jaka firma radi pod plastom i za vlast .Radujem se ako je vest tacna.Svaka pomoc nam je dobrodosla.Cudi me da nisu uz Zvezdu.
- gospodinFKV
Koliko smo zglajzali kad taj kancer drzi slovo o poslovanju ovim mamlazima. Spominje i strajk...najveca lopina u istoriji fkv wrote:Гарантујем да сам, са сарадницима, био на добром путу да формирамо јак клуб, кадар да зарађује од трансфера. А чујем да је у Новом Саду, пре десетак дана, био најављен штрајк! Нису нам дали, али смо наследницима оставили у залог екипу са Иванићем, Гаћиновићем, браћом Милинковић-Савић, Радојом, Бабићем, Панковом... Све су, у међувремену, продали и Војводина је остала само са једним фудбалером из своје школе у првом тиму – капитеном Мелегом. Ту су и тројица момака, који су добили шансу у финишу сусрета са Бокељом. Тужно је да клуб, после свега, нема никакву перспективу у сопственом погону... Ангажовања Ожеговића и Росића била су добар потез, али озбиљан клуб тражи много више.
E moja Voso...
Онда да град лепо реконструише Карађорђа на овакав начин: http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 62&page=12ogi wrote:Istina. Takodje, grad bi trebao da (konacno) stane iza nas i da se pravi ozbiljan poslovni pul.
- Neizlecivi
Pa evo crni i crveni se nesto zahvaljuju Kokezi i FSS, za finansijsku pomoc i podršku pri uređivanju stadiona za takmičenja u Evropi. Nas je kanda najkvalitetniji bio
Taman koliko se Novi Sad i Bec razlikuju tako ce i nas stadion da lici na ovo.мализека wrote:Онда да град лепо реконструише Карађорђа на овакав начин: http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 62&page=12ogi wrote:Istina. Takodje, grad bi trebao da (konacno) stane iza nas i da se pravi ozbiljan poslovni pul.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!