13. kolo (odl.): crvena zvezda-Vojvodina 3:0
13. kolo (odl.): crvena zvezda-Vojvodina 3:0
Utakmica čiji su termin pomerali i po svojoj volji nameštali oni zbog kojih se zvanično fudbalsko prvenstvo ove državne tvorevine i igra, napokon dolazi na red u sredu, u satnici koju određuje domaćin koji će, pod krinkom humanitarnog koncerta za Kosmet, upriličiti još jedno opštenarodno veselje na svom stadionu, u kojem mi predstavljamo jednu od ranijih tački dnevnog programa.
Ovakav šlagvort bi mi bio, pre dva meseca, dovoljan da ponovo napišem tekst kao kada smo mi kao domaći čekali drugu polovinu trule topčiderske jabuke, i da i samoga sebe toliko naložim da ni u snu i niti u jednim trenutku ne pomislim da tim iz prestonice protiv Stare Dame ima i promil šanse...
Danas, sa druge strane, oni koji vode naš klub doveli su nas u sramotnu situaciju da ispadamo smešni u svakom kontaktu sa vrhovnim fudbalskim državnim projektom, te bih ja, kada bih se sad zaleteo, ispao smešan u svojim tvrdnjama i naivan kao sobna posluga hotela visoke B kategorije na budvanskoj rivijeri sedamdesetih ukoliko bih za shodno našao da tvrdim da je Ivanić za Kataija doktor fudbala (a jeste i biće), da su Stanisavljević i Ožegović i van forme čuda od igrača u odnosu na ono što u prugastim crveno-belim dresovima osvaja unapred uknjižene bodove, te da je čak i naš Malajac gospodin za semenkare na njihovom stadionu...
Sve ja to mislim, sve mi to znamo, ali, kome, čemu to pisati?
Po svemu sudeći, idemo tamo da se ne kurobecamo previše i da novovaspostavljeno sportsko prijateljstvo prvoga reda potvrdimo jednim prijateljskim loptanjem, u kojem niko neće biti povređen ni uvređen, i u kojem će bodovi ostati tamo gde smatraju da ni 10 vezanih pobeda nije dosta za nezajažljivu javnost koja i onako zna još od početka takmičenja ko će u maju podići pehar šampiona...
Ali, pošto potpuno zdrav razum i nepatvoreno slaninarstvo nikada ne stanuju u istoj glavi, moj zaumni pakleni plan i ovonedeljno šizofreno crveno-belo cepanje ipak izgledaju ovako:
Ožegović igra za sebe, za uvređenu sujetu što je sa Rajka oteran, za bolji transfer u jaču ligu već na zimu. Odmetnuo se od Zagorčića od prvog minuta, grize, atakuje, i do poluvremena već postaje najbrži strelac het-trika od iskopavnja rupe za stadion krcunovaca. Kako Kordić dobije gol, Ožegović nas u vodstvo vraća. Ćomi kreira napade, Stanisavljević iz slobodnih udaraca rasteruje pauke po ćoškovima spojnica prečki i stativa njihovog gola, Pankov po prvi puta daje gol za nas, glavom posle faula u napadu, nakon kornera, Šćepanović se u loži izvinjava, ali, ponavlja se Torino, trijumfujemo kad se tome niko nije nadao, na opštu radost vojvodinaške populacije...
Da je fudbal igra koja se igra 90 minuta na travnatom terenu, ovo ne bi bilo somnabulno buncanje posle nedeljnog ručka, nego sasvim realan scenario. Medutim, pošto u ovoj zemlji napade ne kreira zadnji vezni, nego ekipa sa kravatama, i pošto rezultat zavisi od mnogo više faktora koji čak i minimalizuju vrednost onoga izvojevanog u borbi između dva šesnaesterca, tek u sredu ćemo videti hoće li tu i u kojoj meri biti fudbala, a koliki posao će uraditi sportska diplomatija...
Ako iko od igrača i dalje nalazi za shodno da ovde dođe i ovaj virtuelni dnevnik obolele Družine od vješala sa tribina stadiona Karađorđe čita, imam samo ovaj očajnički vapaj da vam poručim:
Jebeš dogovore, igrajte za sebe. Velika većina vas ne oseća naš klub svojim, ali osvestite bar u ovom meču svoju ulogu u timu. Jeste, duh ekipe se raspao, to se sa Banstola da videti, ali sad imate šansu da pokažte ko ste i šta ste, koliko vredite. Evropski mečevi i po dva puta susreti sa njima, to se jedino na kraju beleži i od cele sezone zaista pamti. Ako hoćete da, kao svako normalan, bežite odavde, dokažite se mečki na rupi, zaslužite u četvrtak naslovne strane, pobedite i kad svi unapred misle da nećete. Za sebe, za budućnost, za transfer, a istovremeno i za Vojvodinu, za obraz, za nas 500 koje nećete sa tribina oterati ni ako tamo primite 5 golova, ali ako samo napokon muda pokažete i izađete na teren da se kao gladijatori borite protiv svih i svega, protiv štela i sistema, za sebe i za nas!
Ludi naš klube, pokaži nam bar još jednom ove jeseni zbog čega te volimo. U sredu, pa ne mora do proleća ništa. Zasijaj Vošo, zbog sebe, sjajem starog zlata, ne trebaju nam pehari i titule, treba nam obraz koji ne sme da se proda i ukalja.
Ovakav šlagvort bi mi bio, pre dva meseca, dovoljan da ponovo napišem tekst kao kada smo mi kao domaći čekali drugu polovinu trule topčiderske jabuke, i da i samoga sebe toliko naložim da ni u snu i niti u jednim trenutku ne pomislim da tim iz prestonice protiv Stare Dame ima i promil šanse...
Danas, sa druge strane, oni koji vode naš klub doveli su nas u sramotnu situaciju da ispadamo smešni u svakom kontaktu sa vrhovnim fudbalskim državnim projektom, te bih ja, kada bih se sad zaleteo, ispao smešan u svojim tvrdnjama i naivan kao sobna posluga hotela visoke B kategorije na budvanskoj rivijeri sedamdesetih ukoliko bih za shodno našao da tvrdim da je Ivanić za Kataija doktor fudbala (a jeste i biće), da su Stanisavljević i Ožegović i van forme čuda od igrača u odnosu na ono što u prugastim crveno-belim dresovima osvaja unapred uknjižene bodove, te da je čak i naš Malajac gospodin za semenkare na njihovom stadionu...
Sve ja to mislim, sve mi to znamo, ali, kome, čemu to pisati?
Po svemu sudeći, idemo tamo da se ne kurobecamo previše i da novovaspostavljeno sportsko prijateljstvo prvoga reda potvrdimo jednim prijateljskim loptanjem, u kojem niko neće biti povređen ni uvređen, i u kojem će bodovi ostati tamo gde smatraju da ni 10 vezanih pobeda nije dosta za nezajažljivu javnost koja i onako zna još od početka takmičenja ko će u maju podići pehar šampiona...
Ali, pošto potpuno zdrav razum i nepatvoreno slaninarstvo nikada ne stanuju u istoj glavi, moj zaumni pakleni plan i ovonedeljno šizofreno crveno-belo cepanje ipak izgledaju ovako:
Ožegović igra za sebe, za uvređenu sujetu što je sa Rajka oteran, za bolji transfer u jaču ligu već na zimu. Odmetnuo se od Zagorčića od prvog minuta, grize, atakuje, i do poluvremena već postaje najbrži strelac het-trika od iskopavnja rupe za stadion krcunovaca. Kako Kordić dobije gol, Ožegović nas u vodstvo vraća. Ćomi kreira napade, Stanisavljević iz slobodnih udaraca rasteruje pauke po ćoškovima spojnica prečki i stativa njihovog gola, Pankov po prvi puta daje gol za nas, glavom posle faula u napadu, nakon kornera, Šćepanović se u loži izvinjava, ali, ponavlja se Torino, trijumfujemo kad se tome niko nije nadao, na opštu radost vojvodinaške populacije...
Da je fudbal igra koja se igra 90 minuta na travnatom terenu, ovo ne bi bilo somnabulno buncanje posle nedeljnog ručka, nego sasvim realan scenario. Medutim, pošto u ovoj zemlji napade ne kreira zadnji vezni, nego ekipa sa kravatama, i pošto rezultat zavisi od mnogo više faktora koji čak i minimalizuju vrednost onoga izvojevanog u borbi između dva šesnaesterca, tek u sredu ćemo videti hoće li tu i u kojoj meri biti fudbala, a koliki posao će uraditi sportska diplomatija...
Ako iko od igrača i dalje nalazi za shodno da ovde dođe i ovaj virtuelni dnevnik obolele Družine od vješala sa tribina stadiona Karađorđe čita, imam samo ovaj očajnički vapaj da vam poručim:
Jebeš dogovore, igrajte za sebe. Velika većina vas ne oseća naš klub svojim, ali osvestite bar u ovom meču svoju ulogu u timu. Jeste, duh ekipe se raspao, to se sa Banstola da videti, ali sad imate šansu da pokažte ko ste i šta ste, koliko vredite. Evropski mečevi i po dva puta susreti sa njima, to se jedino na kraju beleži i od cele sezone zaista pamti. Ako hoćete da, kao svako normalan, bežite odavde, dokažite se mečki na rupi, zaslužite u četvrtak naslovne strane, pobedite i kad svi unapred misle da nećete. Za sebe, za budućnost, za transfer, a istovremeno i za Vojvodinu, za obraz, za nas 500 koje nećete sa tribina oterati ni ako tamo primite 5 golova, ali ako samo napokon muda pokažete i izađete na teren da se kao gladijatori borite protiv svih i svega, protiv štela i sistema, za sebe i za nas!
Ludi naš klube, pokaži nam bar još jednom ove jeseni zbog čega te volimo. U sredu, pa ne mora do proleća ništa. Zasijaj Vošo, zbog sebe, sjajem starog zlata, ne trebaju nam pehari i titule, treba nam obraz koji ne sme da se proda i ukalja.
- Neizlecivi
Re: 13. kolo: cz-Vojvodina, sreda 17:30
Svaka cast Daljac, pogotovo za zavrsnicu najave!
Elem, zvezda trenutno i igra najbolji fudbal u Srbiji. Namesten, ukaljan, raskrcen put, lopovski i sektaski, ali trenutno od svog ostalog taloga igraju najbolje.
Mi ni bleda senka onoga sto smo bili s' kraja leta. Bodove nam kidaju ekipe koje se bore za opstanak, a da planiramo da zgazimo nekog u gostima, cak ni nama ludacima ne ide.
Zato zbog nas 100-200 debila koji ce biti tamo zbog casti, zbog otpora slobodno mogu reci prema rezimu, zbog svih njihovih kradja i lopovluka koje ste svi vi igraci makar jednom osetili, ocekujemo KRV!
Zaradite 10 zutih kartona. Kidajte ih kao Partizan ovde. Grizite! Kada izadjete na teren, ujedite nekog za nogu! Neka se prepiru oni i njihove komsije ko je zebra, ko je lav, a ko oro...
... pokazi im zube svima!
Sto se tice taktike,
Kordic ( mozda cak i Zakula)
Vasilic-Pankov-Rosic-Nastic
Maksimovic-Sekulic
Stanisavljevic-Ivanic-Babic
Ozegovic.
To je moja procena, dok bih voleo da vidim Antica, umesto Babica drugog spica Mrdakovica. Takodje da naglasim da dosta dobijamo povratkom Maksimovica. Pozdrav do srede!
Elem, zvezda trenutno i igra najbolji fudbal u Srbiji. Namesten, ukaljan, raskrcen put, lopovski i sektaski, ali trenutno od svog ostalog taloga igraju najbolje.
Mi ni bleda senka onoga sto smo bili s' kraja leta. Bodove nam kidaju ekipe koje se bore za opstanak, a da planiramo da zgazimo nekog u gostima, cak ni nama ludacima ne ide.
Zato zbog nas 100-200 debila koji ce biti tamo zbog casti, zbog otpora slobodno mogu reci prema rezimu, zbog svih njihovih kradja i lopovluka koje ste svi vi igraci makar jednom osetili, ocekujemo KRV!
Zaradite 10 zutih kartona. Kidajte ih kao Partizan ovde. Grizite! Kada izadjete na teren, ujedite nekog za nogu! Neka se prepiru oni i njihove komsije ko je zebra, ko je lav, a ko oro...
... pokazi im zube svima!
Sto se tice taktike,
Kordic ( mozda cak i Zakula)
Vasilic-Pankov-Rosic-Nastic
Maksimovic-Sekulic
Stanisavljevic-Ivanic-Babic
Ozegovic.
To je moja procena, dok bih voleo da vidim Antica, umesto Babica drugog spica Mrdakovica. Takodje da naglasim da dosta dobijamo povratkom Maksimovica. Pozdrav do srede!
- Red Marquis
- Moderator
Sjajan kao i uvek, uvod za sekiranje u sredu. Što kažem sekiranje?
Ne mogu trenutno da pojmim da ova ekipa može dobiti bilo koju ozbiljniju ekipu u ligi. Kad kažem ova, ne mislim na Vojvodinu uopšteno, već na ovu postavu koja igra sad već duži niz kola. Šta će onaj linijaš zaustaviti od sigurno dvocifrenog broja šuteva ka njemu? Kome Zoćević može loptu oduzeti? Koga će igrač za futsal a ne za veliki teren Paločević uposliti za gol šansu? Štoperski par Rosić i Pankov je lošiji od Đurića i Pekarića koliko ovi od Barzaljija i Kjelinija. Na sve ovo dodati naš kmetovski odnos prema državnom mezimcu br. 1 i sve već miriše na rutinski poraz.
Opcija koju neki slaninari misle da je realna, da nam sportski prijatelji zarad mira u našoj kući ostave neku mrvicu u sredu, meni je čisti Sci-Fi, prvenstvo nije gotovo bez obzira na prednost gana, a alava beogradska hijena nije to postala brinući o svojoj okolini.
Bez igrača van menadžerskih šema - Žakule, Pekarića, Mrdakovića...u pošteno otimanje bodova SNS centrali ne verujem ni promil.
Ne mogu trenutno da pojmim da ova ekipa može dobiti bilo koju ozbiljniju ekipu u ligi. Kad kažem ova, ne mislim na Vojvodinu uopšteno, već na ovu postavu koja igra sad već duži niz kola. Šta će onaj linijaš zaustaviti od sigurno dvocifrenog broja šuteva ka njemu? Kome Zoćević može loptu oduzeti? Koga će igrač za futsal a ne za veliki teren Paločević uposliti za gol šansu? Štoperski par Rosić i Pankov je lošiji od Đurića i Pekarića koliko ovi od Barzaljija i Kjelinija. Na sve ovo dodati naš kmetovski odnos prema državnom mezimcu br. 1 i sve već miriše na rutinski poraz.
Opcija koju neki slaninari misle da je realna, da nam sportski prijatelji zarad mira u našoj kući ostave neku mrvicu u sredu, meni je čisti Sci-Fi, prvenstvo nije gotovo bez obzira na prednost gana, a alava beogradska hijena nije to postala brinući o svojoj okolini.
Bez igrača van menadžerskih šema - Žakule, Pekarića, Mrdakovića...u pošteno otimanje bodova SNS centrali ne verujem ni promil.
Io odio Belgrado
Ovo je ispit svih ispita za ovu upravu i igrace. Ako ovde pobedimo mozda sebi kupe jos malo vremena tu gde su, da nastave da nas transparentno spasavaju barem do proleca a posle sta im i nam Bog da. Ako se ovde obrukamo nece ih vise Dunav oprati, jer svi letosnji krediti od Sampdorije i Partizana su odavno prokockani. Znam da ce im svima biti tesko, jer njihovo srce istina jeste crveno-belo ali nije pola-pola (cast izuzecima koji se mogu na prste nabrojati), i oni sada moraju da biraju da li im je vaznija ljubav prema rezimskom mezimcetu ili prema udobnim foteljama u koje su uvalili dupeta. Sta ces, tezak je zivot i nepravedan. Takodje je ovo veliki ispit i za nase zvezde i zvezdice da pokazu da li su stvarno nindze kao sto su letos bili ili mindze kao sto u zadnje vreme igraju. A bogami i za trenera, da li ima ono parno sto visi ispod neparnog ili se u trenerskom poslu nasao samo pukim slucajem. Navijaci su cudna sorta, progutace i oprostiti puno toga loseg zauzvrat uspeha u jednom ovakvom mecu sa mrskim rivalom, i uvek se u ovakvim situacijama podvode srcu a ne glavi. Ali takodje, blamaze, bezvoljnost, sabotaze, u ovakvim mecevima se ne prastaju. Ovo nije utakmica protiv Rada, Radnickog, Mladosti, Surdulice (svaka svima njima cast), ovo se drukcijim arsinima meri, ovde nisu samo 3 boda u igri. Nije racionalno, ali tako je, i uvek ce tako biti dok je nas i dok je njih. A vi razmislite pa vidite sta vam je ciniti.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Po meni, postoje dve opcije:
1. Igramo postenu utakmicu (
) i oni nas, jer su trenutno realno mnogo bolji, nakantaju 3-4 razlike.
2.
Najgore od svega - ravnodusan sam...
1. Igramo postenu utakmicu (

2.
Za ovu opciju ne treba zaboraviti da ce im u drugom delu sezone trebati "sportski prijatelji", te bi nam i zbog toga mogli ustupiti koji bod, a pogotovo bi im moglo biti interesantno dopunsko finasiranje nakon popunjenog tiketa sa malo vecom kvotom.Red Marquis wrote:Opcija koju neki slaninari misle da je realna, da nam sportski prijatelji zarad mira u našoj kući ostave neku mrvicu u sredu, meni je čisti Sci-Fi, prvenstvo nije gotovo bez obzira na prednost gana, a alava beogradska hijena nije to postala brinući o svojoj okolini.
Najgore od svega - ravnodusan sam...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Svako ko veruje da postenom igrom mozemo i do boda u velikoj je zabludi,igracki i talentom da ali igrom i taktikom ni u mislima.
Nisam siguran da ce biti dogovor jer oni dogovoraju preko drugih klubova a ne preko svojih ledje.
Mora da se poklopi sudjenje i nasi pojedinacni kvalitet(Ivanic,Ozegovic,Stanisvljevic)i bez dogovora bi moglo,medjutim iako sve to ide kako trba na klupi imamo apsolutnu neznalicu(najgori u najmane zadnjih 25godina) koji moze sve da pokvari za 10minuta.
Momci puno trcanja,zelje,volje i naravno srece i sto manje slusanja *strucnjaka* sa klupe i onih nasmejanih iz loze u kojoj ponosno seda jer su marionete svojom voljom.
Nisam siguran da ce biti dogovor jer oni dogovoraju preko drugih klubova a ne preko svojih ledje.
Mora da se poklopi sudjenje i nasi pojedinacni kvalitet(Ivanic,Ozegovic,Stanisvljevic)i bez dogovora bi moglo,medjutim iako sve to ide kako trba na klupi imamo apsolutnu neznalicu(najgori u najmane zadnjih 25godina) koji moze sve da pokvari za 10minuta.
Momci puno trcanja,zelje,volje i naravno srece i sto manje slusanja *strucnjaka* sa klupe i onih nasmejanih iz loze u kojoj ponosno seda jer su marionete svojom voljom.
Ima da ga izduvamo kao sise, jer igramo ko sise, jer nam je trener sisa kojem menadzeri sastavljaju tim, jer nam je predsednik klub sisa koja se slihta crvenom govnetu od kako je dosao na funkciju u nas klub.
Ici cu na laznu marakanu kao i uvek zbog Vosinog imena, zbog toga sto su sve sise koje sam malopre nabrojao prolazne. Jedino mi nismo. Mi cemo biti tu nakon sto prodju sve malopre nabrojane sise, a zamene ih nove sise, kao sto smo na to vec navikli.
Idem tamo da se najebem mame najblizem ciganu koji bude kod kaveza. Da onima koji cuju nas 1oo bolesnika koji cemo biti u kvezu jebem majku u par navrata. A idem da to uradim jer sam bolesnik. Jer je moja dijagnoza Vosa.
Vidimo se u kavezu.
zvezdo, kurvo, jebacu ti mater!!!
Ici cu na laznu marakanu kao i uvek zbog Vosinog imena, zbog toga sto su sve sise koje sam malopre nabrojao prolazne. Jedino mi nismo. Mi cemo biti tu nakon sto prodju sve malopre nabrojane sise, a zamene ih nove sise, kao sto smo na to vec navikli.
Idem tamo da se najebem mame najblizem ciganu koji bude kod kaveza. Da onima koji cuju nas 1oo bolesnika koji cemo biti u kvezu jebem majku u par navrata. A idem da to uradim jer sam bolesnik. Jer je moja dijagnoza Vosa.
Vidimo se u kavezu.
zvezdo, kurvo, jebacu ti mater!!!

-
to mu dodje kao da ides po terapiju...
svaka dijagnoza Voša to zahteva u odredjenom vremenu, mozes da gledas i petardu u nasem golu ali i dalje urlas njeno ime!
na pobedu ne treba ni pomisljati, ako dodje dodje, nista ona tu nece sustinski promeniti, ali ok nije da ne prija...
svaka dijagnoza Voša to zahteva u odredjenom vremenu, mozes da gledas i petardu u nasem golu ali i dalje urlas njeno ime!
na pobedu ne treba ni pomisljati, ako dodje dodje, nista ona tu nece sustinski promeniti, ali ok nije da ne prija...
Ne radi se ovde o porazu ili pobedi nad Zvezdom,poenta je u malim utakmicama.Ne mozemo gubiti od Ofk,Radnickog,Surdulice...
Od 3-5 u nasoj mrezi, onako prijateljski. Garantujem da cemo dobiti i koju muzicku zelju na koncertu posle utakmice!
I nemoj da se neko zajebo i poveo Merija u Bg. Ili nedaj boze da ga ubaci u igru.
I nemoj da se neko zajebo i poveo Merija u Bg. Ili nedaj boze da ga ubaci u igru.
Nije sramota gubiti tekme, to je sastavni deo sporta. Sramota je što nam klub ovako izgleda, što nam igraju menadžerski igrači, što i onih malo koji su iznad taloga nemaju volje više da se trude, što idemo da se sklonimo sportskim prijateljima, koji to ni u ludilu ne bi smeli da nam budu... Sramota je što smo od avangarde srpskog fudbala i definitivno postali sitan kusur u zakulisnim radnjama koje su i dovele naš fudbal na ove grane na kojima je sada...Danilo wrote:Ne radi se ovde o porazu ili pobedi nad Zvezdom,poenta je u malim utakmicama.Ne mozemo gubiti od Ofk,Radnickog,Surdulice...
I ovo nije utakmica kao bilo koja druga. Da smo u novosadskoj ligi i da ukrstimo koplja za zlom, samo gaženje po, i srce na, terenu mogu i smeju doći u obzir. Razum kaže da ćemo gaće ostaviti na izlasku iz SCVB i da ćemo ološu pružiti savršeno opravdanje za to što rade od početka sezone, jer guženjem nas oni dobijaju savršen legitimitet. Ipak smo mi, bože moj, tukli Sampdoriju u gostima, a ako naguziš jednu takvu ekipu, onda si sigurno jači od svih... Alibi za mešetarenje.
Ipak, postoji u meni mali crv nade, da će se na partijskom stadionu, nelegalno prisvojenom od onih, pojaviti igrači drugačijeg mentalnog sklopa, spremni da poginu. Da će Ivanić i ekipa izaći na teren napaljeni kao mali majmuni i da će odigrati utakmicu drugačije od naređenog. Da će na lavoru konačno zaigrati oni koji bi trebalo da su na terenu, a ne oni koji su predodređeni. Da će na terenu biti Žakula, Pekarić, Puškarić, Ivanić, Nastić iz pakla, Vasilić i Pankov na ivici crvenog, Maksimović ljut kao pit bul, Stanisavljević sa nameštenom nogom, Ožegović sa obrazom i Stamenić zategnut kao gumica na praćki...
Ali mala je nada... Kordić će odlično odraditi posao, ne za nas, Rosić će i dalje biti neprilagođen na novi klub. Sekulić će i dalje igrati pod prinudom na zadnjem veznom, Pankov neće moći da pokrpi sva sranja od ostatka odbrane, a možda i on spremi koje. Nastić će se bojati da ne dobije crveni protiv blizanaca u jedno petoj utakmici, Vasilić besciljno špartati gore-dole. Paločević nam pomerati dupe 90 minuta kretnjom i loptama koji se protive zdravom fudbalskom razumu, Ožegović se svađati sam sa sobom i ostatkom ekipe... A Ivanić igrati na krilu, i dalje nesvestan da nema sa kim da odigra taj jebeni pas... I naravno Zoćević, Vukčević a što da ne i Kovačević... Pa i njega treba prodati... I za kraj Zagorčić koji će se praviti da je on sam izabrao igrače i predsednik koji će u loži uživati sa svojim velikim prijateljima dok nam se klub raspada po šavovima, da onako zasole situaciju do kraja...
Neka nam je sa srećom svima, i vama malobrojnima koji ćete da se zaputite put cirkusa, i nama malobrojnima koji ćemo se odvažiti da ispratimo cirkus putem malih ekrana.
Najgore je što posle srede nije kraj polusezone, već imamo još 8 veeeeeeeelikih koraka(plus 1 u kupu) do zimske pauze i mira za živce... Ili da li je tako... Ko zna zapravo kakve vedete ćemo od zime gledati u pola belom pola crvenom dresu... Tuga...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Re: 13. kolo: crvena zvezda-Vojvodina, sreda 17:30h
kakva uvodna reč takva i igra igrača...
Neznam sta ko pokušava ovde da kaze i da izvredja nekog,ali mislim da ne uspeva po stoti put.
Sad da li neko ovaj klub smatra svojim,to je njegova lična stvar,mozda voli neko vise ovaj klub i od samih najvatrenijih navijača,ali se ne ku.obeca ...
Sto se predstojece tekme tiče,mislim da sa ovakvim pristupom i igrača i trenera i svega usput,nemamo se čemu nadati.
Biće klasično šanžiranje,ja sam posle one tekme sa Vaduzom rekao da treba da odemo i da ih sve sa us.anim motkama isteramo iz kluba,ali gle čuda niko ni da podrzi.Sad se kao nešto palimo ...Kao sto je neko onomad napisao u onoj silnoj euforiji...sačekajte Oktobar pa da vidimo gde smo...
Pozdrav!
Neznam sta ko pokušava ovde da kaze i da izvredja nekog,ali mislim da ne uspeva po stoti put.
Sad da li neko ovaj klub smatra svojim,to je njegova lična stvar,mozda voli neko vise ovaj klub i od samih najvatrenijih navijača,ali se ne ku.obeca ...
Sto se predstojece tekme tiče,mislim da sa ovakvim pristupom i igrača i trenera i svega usput,nemamo se čemu nadati.
Biće klasično šanžiranje,ja sam posle one tekme sa Vaduzom rekao da treba da odemo i da ih sve sa us.anim motkama isteramo iz kluba,ali gle čuda niko ni da podrzi.Sad se kao nešto palimo ...Kao sto je neko onomad napisao u onoj silnoj euforiji...sačekajte Oktobar pa da vidimo gde smo...
Pozdrav!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Poenta cele priče o Vojvodini danas je ovo napisano iznad, jer te kao navijača postaje sramota Kluba za koji navijaš.Šta više reći, kada i jedan navijač, kao što je Kokaniđa, ne želi da kroči na naš stadion. Jasno je, onda, gde se Voša nalazi.Rabba wrote: Sramota je što smo od avangarde srpskog fudbala i definitivno postali sitan kusur u zakulisnim radnjama koje su i dovele naš fudbal na ove grane na kojima je sada...
...
Ovako sramotnu ulogu nikada u svojoj stogodišnjoj istoriji Klub nije imao.Borio se sa raznim nedaćama i alama, ali nikada nije bio klub za potkusurivanje državnih miljenika.Kada nismo imali ekipu (mada ni taj tim nije po kvalitetu bio najgori u Ligi, ali smo bili na piketu moćnih ), ispali smo.Međutim,veoma brzo smo se konsolidovali i vratili na velika vrata.To je FK Vojvodina - kada misliš da si je uništio, ona uzmeTitulu prvaka države.
Važno je samo dovesti na čelo Kluba one ljude koji to istinski (a ne interesno) žele.Nije Predsednik Jovan Smederevac bio fudbalski ekspert, ali je pustio struci i igračima da završe svoj deo posao do kraja, tj bio je istinski Predsednik FK Vojvodine, a ne marioneta.Jest' da to sve nije dugo trajalo, kao i obično, kada iskočimo iz namenjenog kalupa, ali je čovek napisao Istoriju, sa svim svojim saradnicima. Ostavio neizbrisiv trag i nezaboravna sećanja navijača i javnosti.
Svi ovi posle njega su ušli, takođe, u nezaboravna sećanja navijača, ali suprotne vrste -takva da ne želimo da ih sretnemo ni na ulici.
Ova utakmica sa petokrakom za mene je totalno nebitna, isto kao i sve naredne, sve dok se stanje u Klubu ne promeni.,,Najslaninarskija" uprava će kanda biti ta koja će ugasiti svetlo.Bilo bi dobro da se to desi što pre, kako bi omogućili istinskim Vojvodinašima da ga ponovo upale.
U zdravlju bili, pa da dočekamo Renesansu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
To je to.Potpuno isti osecaj i u slucaju poraza i u slucaju pobede. Ravnodusnost!Turija wrote: Ova utakmica sa petokrakom za mene je totalno nebitna
Sta god da se desi,u sredu to nece biti Vojvodina!!!!