30. kolo: Crvena zvezda-Vojvodina 4:2

User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

30. kolo: Crvena zvezda-Vojvodina 4:2

Post by Dejan »

mesto:bg
stadion:marakana
datum: 11.5.2007.(18h)

Bice veoma interesantno sa kakvim ce sastavom nastupiti oba trenera u ovom mecu!Bilo bi dobro da ostvarimo povoljan rezultat i tako dodatno podignemo vec visoku tenziju pred istorijski mec u finalu kupa!

p.s.Parne zute kartone imaju Davidov i Djuric!
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Ovo bi trebalo da bude vrlo interesantan duel pošto obe ekipe izlaze sa izmenjenim sastavom. Očekujem da naši dobiju maksimalnnu podršku sa tribina, zato svi na Marakanu!!!
" Dečko je pun zmajova! "
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Post by shecky »

Citam nesto komentare na b92 i...
pa mogu reci da ako cigani izvedu drugi tim kao i mi 90% da necemo izgubiti posto po mom misljenju imamo mnogo bolju klupu a i uigraniju dakle gotovo da sam siguran u X2!
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Sad sam video u Dnevniku mogući sastav za ovu utakmicu. Izgleda da se trener opredelio za teški bunker. Igramo na X. Videćemo šta će biti, sve je moguće.
Go, go, go !!!
" Dečko je pun zmajova! "
Cika_toma

Post by Cika_toma »

moja prognoza za ove dve utakmice:
dva puta 1:1, u kupu na penale trofej ide u NS
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Smiljanic,Tadic,Aleksic...dokazali su veliki potencijal!Ne vidim veliku razliku izmedju Brkica i Kahrimana!Sikimic totalno razocarenje kao da se neki drugoligaski igrac slucajno zatekao na ovoj utakmici...Siguran sam da bi pobedili da je Despot igrao,ali ako osvojimo kup(gol Despota) ko ce jos pominjati ovu utakmicu!?
Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

Post by Stara Garda »

Sutnu nam 4 puta na gol i toliko dobijemo golova.Kahriman kriminalan(po ko zna koji put).Jedna jedina uspesna intervencija za 90 minuta je premalo da bi bio prvi golman Vojvodine.Direktan krivac za 3 gola(kod prvog krenuo pa stao,kod drugog lose postavljen,kod treceg posle kornera kao da je zalutao-ni ruke nije digao).

Jedino sta moze da raduje je zelja Tadica,Smiljanica i pravi fajterski fudbal koji su danas prezentovali mladji igraci.Za buducnost ne moramo da brinemo.
Steta sto pored 3,4 dobre prilike nismo iskoristili jos neku.
User avatar
Marcello
Posts: 954
Joined: Wed Jan 10, 2007 2:21 pm
Location: uvek na našoj strani

Post by Marcello »

:shock: :shock: :shock:

Jebo te, od koje grupe građana mi dobijemo 3 komada za 4 minuta!!!
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

Dejan wrote:Sikimic totalno razocarenje kao da se neki drugoligaski igrac slucajno zatekao na ovoj utakmici
Dejane nemoj da mi zameris sto te citiram jer nema nikave veze sa tobom vec mi je bas ta tvoja recenica onako potaman za ono sta imam da kazem za danasnju,po meni totalno nebitnu,utakmicu samo sa malom korekcijom.Ja bih rekao ovako:

Kahriman totalno razocarenje kao da se neki drugoligaski igrac slucajno zatekao na ovoj utakmici
Last edited by max on Fri May 11, 2007 8:27 pm, edited 1 time in total.
User avatar
slanina
Posts: 817
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:04 am

Post by slanina »

Neverovatan sok,mada smo i ranijih godina gubili posle naseg vodjstva ali za ovaj poraz direktan krivac je nas "dragi" gosa!!!
P.S.Sudija nam nije svirao cist penal :evil:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
021
Posts: 860
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

Kakav glup način da se izgubi utakmica! Razočaran sam, jer sam bio ubeđen posle 2-1 da nećemo izgubiti. Odličan Buač, koji je igrao u napadu, uz tromog Sikimića. Ne mogu da verujem da ga Rajevac stavlja, kad je svima jasno da je on neupotrebljiv u gostima. Totalno se ne uklapa u koncepciju igre. Kahriman ponovo očajan! Taj čovek definitivno nema pojma!!! Bojim se, jer ako on bude branio u utorak, nemamo baš čemu da se nadamo. Zeznuo je prvi gol, imao je dovoljno vremena da istrči, ali je standardno krenuo pa stao(Georgijev je bio u ofsajdu btw i uticao je na igru, ali smo već navikli kako nam sude protiv cigana, a i danas je sudija bio na visini zadatka). Imao je x loših procena, a treći i četvrti gol je samo ispratio pogledom. Mali Smiljanić vrlodobar, šteta što nije imao više lopti u napadu. Debitovao je Danijel Aleksić. Trebao je ranije ući, ovako na 4-2 nije imao šta da pokaže.
Ostaje ukus gorčine, jer protiv ovakvog zvezdinog tima se moralo bolje, ostaju za Rajevca mnoge dileme uoči najvažnije utakmice sezone. Da sam na njegovom mestu, ne bih se dvoumio. U finalu nema mesta za Kahrimana. Buač je danas pokazao izvanrednu igru, i možda bi bio zanimljiv napadački tandem Despotović-Buač. Kačar je van forme, i mislim da bi bila greška da on počinje utakmicu.
Last edited by 021 on Fri May 11, 2007 11:31 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Friend
Posts: 664
Joined: Wed Sep 20, 2006 12:18 am

Post by Friend »

Sta reci,posle danasnje utakmice,mi smo igrali bez golmana,90 minuta.Ja stvarno vise ne znam sta on tu trazi,ko ce njega da kupi :roll: ,koga mi zavaravamo sa tim kahrimanom,koji nas kosta bodova i bodiva.Ako ovaj bude branio na sledecoj utakmici koja je oznacena kao dan "D",a po svemu sudeci hoce,ja mislim da mi nemamo sta da trazimo na jna!
Ko je taj toliko mocan menadzer da mi moramo da drzimo ovoga k..... na golu?Hvata me panika polako za utorak,ako neko drugi ne bude branio,otislo je sve u ...........!Primimo tri gola za pet minuta,to je neoprostivo,pogotovo za finale kupa.Zadovoljan sam Smiljanicem,Buacom i Tadicem,koji su mogli bukvalno kada su hteli da daju gol!I sto neko rece od koje smo mi grupe gradjana izgubili,isto kao i protiv partizana,umesto da zgazimo gamad,ono shvatimo da imamo mi jos gamadi u nasim redovima koji nas kostaju bodova!Nisam razocaran,ali sam besan.Necu sada da pravim negativnu atmosferu,pred finale,ali moramo da pod hitno odstranimo one koji nikako nezasluzuju da budu tu gde jesu,a pre svega mislim na kahrimana!Srecno nam bilo u finalu,i neka nas Bog pogleda!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8924
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Mislim da je ipak dobro da se utakmica ovako odigrala. Zasto? Kao prvo, pokazali smo da mozemo da igramo sa ciganima i da ih nadigramo. Znaci nece biti kompleksa u utorak, cigani ce se vise plasiti nas nego mi njih. Kao drugo, pokazali smo da smo u stanju da procerdamo 100% dobijenu utakmicu. Znaci, nema opustanja i zajebancije u utorak, maksimalna ozbiljnost celu utakmicu. Trece - trener mora da izvadi zakljucke ko moze da igra na potrebnom nivou a ko ne moze. Golman je ovde ocigledno slaba karika.
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Čekajte ljudi !!!
Mi smo odigrali mnogo dobro utakmicu i igrački smo bili bolji, mada to na 4:2 izgleda smešno. I meni bi, da je to neko drugi napisao. Sa ovim nazovi "Frankenštajn" timom ja sam zadovoljan. Kizito (nije bio ni na klupi pre par utakmica-levi spoljni-igrao štopera), Stole (desni spoljni - igrao štopera), Mare (rezerva-desni vezni-igrao desnog spoljnjeg). Skoro je cela odbrana pretumbana i izmenjena. Ne treba biti grub. Malo loše sreće, neiskustva a boga mi i ne znanja , koštalo nas je pobede na ovoj utakmici.
Svaka greška je dobro došla jer se iz nje mogu izvući pouke i poboljšati igra. Dobro je i kritikovati ali da ne pređe u granicu pesimizma.
" Dečko je pun zmajova! "
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

Cause, slazem se upotpunosti 8)
Locked