Liga Evrope - sezona 2015/16

Locked
Radoye
Administrator

Re: Liga Evrope Q2R: Vojvodina-Spartaks (LAT) 3:0

Post by Radoye »

Vujke se sada smesi tamo od gore... :)
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ako se ja ne varam, posto ne znam italijanski, ovi pominju neki Torino. Da li neko zna nesto o tome? Jel im se renovira stadion? Nesto slicno? Na nekom italijanskom forumu sam procitao, pa par puta pominju Torino i stetu sto ne igraju kuci, nesto tako... Ako ko zna,neka podeli.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Od ovoga po meni i nije moglo bolje (kad nam WHU već nije bio suđen).

Bez obzira na dosada prikazano, daleko smo mi od neke opasne ekipe i odrala bi nas bilo koja ozbiljnija ekipa pa stoga sam i želeo jako ime. Dobili smo respektabilni klub, ali klub kome će sezona krenuti mesec dana kasnije i kome Evropa i neće biti prioritet. Navijački da ne pričam. Em relativno blizu, em nema bojazni da nas neko oduva ko što bi Poljaci zasigurno uradili.

Jedva čekam.

Neizlečivi, daj link. Još bolje ako je u Torinu :beg:
Io odio Belgrado
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

http://sampdoria.forumfree.it/?t=70884950&st=1425" onclick="window.open(this.href);return false;

Tu par strana prevrti poslednjih, pa valjda ces prevesti gde se igra... I oni kazu da je ovaj zreb Vujketovo delo, sa neba.
Avangarda

Post by Avangarda »

Posto pratim italijansku ligu moram da vas obavestim da je Sampdoria za LE prijavila Mapei stadion od Sasuola u istoimenom gradu, tako da nema nista od odlaska u Djenovu na stadion Luigi Feraris ili Marassi. Taj stadion ne ispunjava neke evropske standarde, Genoa C.F.C. je pilikom licenciranja za evropska takmicenja greskom ipak prijavila svoj maticni stadion i zato nije dobila pravo da igra, a njeno mesto uzela je Sampdoria gradski rival koja je bila odmah iza nje na tabeli i koja nije prijavila svoj stadion, vec pomenuti stadion od Sasuola.
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
21114

Post by 21114 »

Bilo bi jako lepo kad bi se za obe tekme odradila neka zajednička koreografija za Vujketa. I u NS-u i Djenovi. Bolje nismo od ovoga mogli.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
srkins

Post by srkins »

Danas u 17.30h Sampdorija-Triglav prijateljska
madda fakka

Post by madda fakka »

21114 wrote:Bilo bi jako lepo kad bi se za obe tekme odradila neka zajednička koreografija za Vujketa. I u NS-u i Djenovi. Bolje nismo od ovoga mogli.
Bilo bi lepo.. valjda su nasa deca dorasla zadatku
I Bog je Slaninar...
limanfkv

Post by limanfkv »

Ovo je odlicno. Nije moglo bolje! Samo kada smo izbegli Rubin (igracki) i Legiju (Brick pojasnio).

Ne zaboravite da Mihajlovic gaji specifican stil igre. Na primeru naše reprezentacije moglo se videti kako se taj sistem uruši kao kula od karata. Njega je na klupi zamenio Volter Zenga, jedna od većih trenerskih prevara. Kakvi su mu kvaliteti mogli smo se uveriti i ovde. Već odlaskom to je i počelo pa su tako završili na 7. mestu ako se ne varam iza gradskog rivala koji nije dobio licencu za Evropu (kao što se vidi i klubovi iz značajno bogatijih liga imaju ovakve probleme).

Što se tiče tima, veliko je pitanje sa kakvim će ući u novu sezonu. Prošle sezone igrali su neverovatno veći njen deo, umalo im je izbegla LŠ, ali ove sezone očekujem povratak u sredinu tabele. Što se tiče tima već su pretrpeli priličan remont, a tek treba da im odu najbolji igrači. Obijang je pojačao Vest Hem, Samjuel Eto je otišao, argentinskom golmanu Serhiju Romeru je istekao ugovor, jednom od najboljih štopera prošle godine Romanjoliju istekla je pozajmica i vratio se u Romu, a Sorijano i Okaka Čuka bi svakog dana mogli da promene klub. Pride odlični desni bek Lorenco De Silvestri ima pokidane ligamente i sigurno neće igrati protiv nas.

Ipak imaju i pridošlice, verovatno najveće ime je bivši brazilski igrač Fernando iz Šahtjora. Takođe za 10.5 miliona doveden je i Luis Muriel iz Udina, Finac Mojsander iz Ajaksa, kao i još par igrača. Plus sigurno će imati još koje pojačanje.

Što se tiče utakmice u Torinu (?) verovatno će se igrati pred presmešnim brojem navijača. Realno i u Đenovi bi bilo malo ljudi znajući koliko Italijane boli patka za bilo šta sem Skudeta. Još jedan pritisak manje. Sa smešnim Zengom na klupi, i pretumbanim neuigranim timom, revanšom na Karađorđu, mislim da su šanse 35%-65% u korist Italijana. A 35% su vraški dobre šanse.

-neuigranost tima
-kasniji start priprema
-pretumban tim
-Zenga
-tradicionalno boljenje patke italijanskih klubova za evro-takmičenja
-utakmica u Torinu

Imamo šanse, to je sigurno! Odsustvom Silvestrija mislim da će naša najveća šansa biti upravo po toj strani, nadam se da će Stamenić i Nastić odigrati najbolje utakmice do sada. Samo da im odu Sorijano i Okaka Čuka i Bog da nas vidi.

Gol u gostima, a kod kuće tri! 8)
Grouch

Post by Grouch »

Avangarda wrote:...Posto pratim italijansku ligu moram da vas obavestim da je Sampdoria za LE prijavila Mapei stadion od Sasuola u istoimenom gradu, tako da nema nista od odlaska u Djenovu na stadion Luigi Feraris ili Marassi...
E jebiga,mora nesto da pokvari spektakl.I kako onakav stadion ne ispunjava uslove,neverovatno.UEFA :shit: ,stalno nesto palamude...
limanfkv

Post by limanfkv »

Poceli su pripreme pre 10-ak dana.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=hgZa3YMw7qc[/video]
Mec sa nekim amaterima i pobeda 8:0(0:0).

[video]https://www.youtube.com/watch?v=FqvkVM88Y0M[/video]
Isto neki Virtus Akvaviva, pobeda 5:0(4:0).

[video]https://www.youtube.com/watch?v=HMZMQoS6vkE[/video]
10-0 valjda oni prvi.

Danas igraju sa Slovencima.

Ovde možete pogledati izjave tokom priprema njihovih igrača i stručnog štaba sa engleskim titlom https://www.youtube.com/user/sampdoria/videos" onclick="window.open(this.href);return false;
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

limanfkv wrote:-neuigranost tima
-kasniji start priprema
-pretumban tim
Svi razlozi zasto je Bursa pala...mozemo :!:
Passion

Post by Passion »

Значи ове године се летује у Италији. До јаја! :greenbutt:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Nevernik

Post by Nevernik »

Evo i ovde pise da igraju u Sasuolu.

http://www.football-italia.net/66697/of ... fa-licence" onclick="window.open(this.href);return false;

Steta sto prva nije u Novom Sadu po ovakvom vremenu. Crkli bi posle 27 minuta. Doduse i nasi bi posle 48 minuta ali bi do tada vec obezbedili dovoljnu prednost :)
limanfkv

Post by limanfkv »

Image

Brka kapiten je potpisao za Kapri koji je negde u komšiluku ja mislim.

O gradu...
https://en.wikipedia.org/wiki/Sassuolo" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ladistanza.it/Sassuolo/Genova" onclick="window.open(this.href);return false; - 265 km razdaljine
Locked