Liga Evrope - sezona 2015/16
Re: Liga Evrope - sezona 2015/16
Ljudi moji,ja sam uzbudjen kao da igramo finale lige sampiona
Banujte me molim vas
- kafe bagdad
Hoce li neko napisati koju iz Peste da malo osetimo atmosferu
Dobro ja nisam bas toliko ali imam neki dojajni osecaj u vezi vecerasnje utakmice... Mrdakovic cepa mrezu!ernesto wrote:Ljudi moji,ja sam uzbudjen kao da igramo finale lige sampiona
Ajmo Vošo!
Makar neki remi večeras, 1-1, pa onda da ovde to rešimo sa 2-3 komada u njihovoj mreži i idemo u sledeće kolo. Ne očekujem neki lep fudbal, sličan je to nivo, prva zvanična utakmica u novoj sezoni i njima i nama. Timovi još neuigrani, mi realno oslabljeni neigranjem Pekarića, a nismo se nešto preterano pojačali. Videćemo, ja se nadam da možemo doći iz Budimpešte neporaženi.
Makar neki remi večeras, 1-1, pa onda da ovde to rešimo sa 2-3 komada u njihovoj mreži i idemo u sledeće kolo. Ne očekujem neki lep fudbal, sličan je to nivo, prva zvanična utakmica u novoj sezoni i njima i nama. Timovi još neuigrani, mi realno oslabljeni neigranjem Pekarića, a nismo se nešto preterano pojačali. Videćemo, ja se nadam da možemo doći iz Budimpešte neporaženi.
Ne znam,ali ja najvise nade polazem u tandem Sekulic-Puskaric... nekako mi se cini da ceo tim zavisi od njih,a mislim da itekako imaju kapaciteta
- gospodinFKV
Ja bih nekako vise voleo da vidim Palocevica tu. Cini mi se da on moze da bude fino pojacanje...jedva cekam utakmicu...Voja wrote:Ne znam,ali ja najvise nade polazem u tandem Sekulic-Puskaric... nekako mi se cini da ceo tim zavisi od njih,a mislim da itekako imaju kapaciteta
Moja je pretpostavka da Sekulic i Puskaric igraju defanzivne vezne,(a ako tu budemo jaci od protivnika,na svim ostalim pozicijama se povremeno neko moze i slepati ),Palocevic je odmah iza napadaca. Solidan je taj Palocevic,i sto mi se najvise svidja ume da zategne i van 16. Videcemo,kad krene... mada nema sanse da ijedna ekipa na svetu moze uci napaljeno i motivisano u mec,koliko Lazo ume da umrtvi prenos Al opet,sto kaze Laza:"pozelimo fudbalerima Vojvodine,makar malo sportske srece."gospodinFKV wrote: Ja bih nekako vise voleo da vidim Palocevica tu.
Kada pocinje?
- gospodinFKV
Da, da, izmedju ponavljanja kako su Nastic, Babic i Gacinovic igraci Vojvodine sa dvojnim drzavljanstvom Srbije i BiH. Ponekad pomislim da je covek iskomentarisao jednu utakmicu, pa pustaju komentare na plejbek...Voja wrote:Moja je pretpostavka da Sekulic i Puskaric igraju defanzivne vezne,(a ako tu budemo jaci od protivnika,na svim ostalim pozicijama se povremeno neko moze i slepati ),Palocevic je odmah iza napadaca. Solidan je taj Palocevic,i sto mi se najvise svidja ume da zategne i van 16. Videcemo,kad krene... mada nema sanse da ijedna ekipa na svetu moze uci napaljeno i motivisano u mec,koliko Lazo ume da umrtvi prenos Al opet,sto kaze Laza:"pozelimo fudbalerima Vojvodine,makar malo sportske srece."gospodinFKV wrote: Ja bih nekako vise voleo da vidim Palocevica tu.
Ja bih nekako vise voleo da igramo s jednim zadnjim veznim (Puska), a da su Palocevic i Comi ispred njega, a po strani Sinisa Babic i Stanisavljevic.
Dajem hiljadarku da ce prenos poceti sa "postovani gledaoci, sportski pozdrav sa stadiona Ferenc Susa u Budimpesti, mestu na kome ce snage odmeriti domaci MTK i momci u pola belo - pola u crvenom"gospodinFKV wrote:Voja wrote:Da, da, izmedju ponavljanja kako su Nastic, Babic i Gacinovic igraci Vojvodine sa dvojnim drzavljanstvom Srbije i BiH. Ponekad pomislim da je covek iskomentarisao jednu utakmicu, pa pustaju komentare na plejbek...gospodinFKV wrote: ... mada nema sanse da ijedna ekipa na svetu moze uci napaljeno i motivisano u mec,koliko Lazo ume da umrtvi prenos Al opet,sto kaze Laza:"pozelimo fudbalerima Vojvodine,makar malo sportske srece."
- severozapad
Cika Zika, to je to Dupliram uplatu.
Sta se desilo sa nasim navijacima? Imali ko neki info?
"bili su previše bučni"
-