Liga Evrope - sezona 2015/16

Locked
ernesto

Re: Liga Evrope - sezona 2015/16

Post by ernesto »

Ljudi moji,ja sam uzbudjen kao da igramo finale lige sampiona :hurray: :hurray: :hurray: :idea2: :hurray:
Banujte me molim vas :beg:
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Hoce li neko napisati koju iz Peste da malo osetimo atmosferu
Box

Post by Box »

ernesto wrote:Ljudi moji,ja sam uzbudjen kao da igramo finale lige sampiona :hurray: :hurray: :hurray: :idea2: :hurray:
Dobro ja nisam bas toliko ali imam neki dojajni osecaj u vezi vecerasnje utakmice... Mrdakovic cepa mrezu!
Mare

Post by Mare »

Ajmo Vošo!
Makar neki remi večeras, 1-1, pa onda da ovde to rešimo sa 2-3 komada u njihovoj mreži i idemo u sledeće kolo. Ne očekujem neki lep fudbal, sličan je to nivo, prva zvanična utakmica u novoj sezoni i njima i nama. Timovi još neuigrani, mi realno oslabljeni neigranjem Pekarića, a nismo se nešto preterano pojačali. Videćemo, ja se nadam da možemo doći iz Budimpešte neporaženi.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ne znam,ali ja najvise nade polazem u tandem Sekulic-Puskaric... nekako mi se cini da ceo tim zavisi od njih,a mislim da itekako imaju kapaciteta
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Voja wrote:Ne znam,ali ja najvise nade polazem u tandem Sekulic-Puskaric... nekako mi se cini da ceo tim zavisi od njih,a mislim da itekako imaju kapaciteta
Ja bih nekako vise voleo da vidim Palocevica tu. Cini mi se da on moze da bude fino pojacanje...jedva cekam utakmicu...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

gospodinFKV wrote: Ja bih nekako vise voleo da vidim Palocevica tu.
Moja je pretpostavka da Sekulic i Puskaric igraju defanzivne vezne,(a ako tu budemo jaci od protivnika,na svim ostalim pozicijama se povremeno neko moze i slepati ;)),Palocevic je odmah iza napadaca. Solidan je taj Palocevic,i sto mi se najvise svidja ume da zategne i van 16. Videcemo,kad krene... mada nema sanse da ijedna ekipa na svetu moze uci napaljeno i motivisano u mec,koliko Lazo ume da umrtvi prenos :mrgreen: Al opet,sto kaze Laza:"pozelimo fudbalerima Vojvodine,makar malo sportske srece." :thankyou:
Image
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Kada pocinje?
Stexman

Post by Stexman »

20:30 h.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Voja wrote:
gospodinFKV wrote: Ja bih nekako vise voleo da vidim Palocevica tu.
Moja je pretpostavka da Sekulic i Puskaric igraju defanzivne vezne,(a ako tu budemo jaci od protivnika,na svim ostalim pozicijama se povremeno neko moze i slepati ;)),Palocevic je odmah iza napadaca. Solidan je taj Palocevic,i sto mi se najvise svidja ume da zategne i van 16. Videcemo,kad krene... mada nema sanse da ijedna ekipa na svetu moze uci napaljeno i motivisano u mec,koliko Lazo ume da umrtvi prenos :mrgreen: Al opet,sto kaze Laza:"pozelimo fudbalerima Vojvodine,makar malo sportske srece." :thankyou:
Da, da, izmedju ponavljanja kako su Nastic, Babic i Gacinovic igraci Vojvodine sa dvojnim drzavljanstvom Srbije i BiH. Ponekad pomislim da je covek iskomentarisao jednu utakmicu, pa pustaju komentare na plejbek...

Ja bih nekako vise voleo da igramo s jednim zadnjim veznim (Puska), a da su Palocevic i Comi ispred njega, a po strani Sinisa Babic i Stanisavljevic.
Cika Zika

Post by Cika Zika »

gospodinFKV wrote:
Voja wrote:
gospodinFKV wrote: ... mada nema sanse da ijedna ekipa na svetu moze uci napaljeno i motivisano u mec,koliko Lazo ume da umrtvi prenos :mrgreen: Al opet,sto kaze Laza:"pozelimo fudbalerima Vojvodine,makar malo sportske srece." :thankyou:
Da, da, izmedju ponavljanja kako su Nastic, Babic i Gacinovic igraci Vojvodine sa dvojnim drzavljanstvom Srbije i BiH. Ponekad pomislim da je covek iskomentarisao jednu utakmicu, pa pustaju komentare na plejbek...
Dajem hiljadarku da ce prenos poceti sa "postovani gledaoci, sportski pozdrav sa stadiona Ferenc Susa u Budimpesti, mestu na kome ce snage odmeriti domaci MTK i momci u pola belo - pola u crvenom" :greenbutt:
severozapad

Post by severozapad »

Cika Zika, to je to :) Dupliram uplatu.
Stexman

Post by Stexman »

Sta se desilo sa nasim navijacima? Imali ko neki info?
dulajlo

Post by dulajlo »

"bili su previše bučni"
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Kako da gledamo onlajn mi preko?
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Locked