Transferi
Re: Transferi
U manageru sam dobijao i 8 miliona za Gacinovica, ali nisam hteo da ga pustim ispod 11 miliona tako da ce zavrsiti karijeru u Vosi
Samo se nadam da ce transfer zavrsiti u Vosi,a ne managerima i raznim stetocinama koji se uvek uglave negde...
Samo se nadam da ce transfer zavrsiti u Vosi,a ne managerima i raznim stetocinama koji se uvek uglave negde...
ZIME89
- Neizlecivi
Daj ne sprdajte se vise sa fudbal menadžerom.
Drago mi je ako Comi dobije ovakvu sansu, a i cena nije losa. Mogli bi uvaliti neki procenat od prodaje, ali imacemo onu trening kompenzaciju svejedno. Uprava svejedno sa ovim koketiranjem ne znam sta je htela da postigne, ali je poprilično razbesnela slaninare. Dok smo od sljama srpskog sporta, a i društva videli dokle su spremni da idu... Srecno Mico!
Drago mi je ako Comi dobije ovakvu sansu, a i cena nije losa. Mogli bi uvaliti neki procenat od prodaje, ali imacemo onu trening kompenzaciju svejedno. Uprava svejedno sa ovim koketiranjem ne znam sta je htela da postigne, ali je poprilično razbesnela slaninare. Dok smo od sljama srpskog sporta, a i društva videli dokle su spremni da idu... Srecno Mico!
Moguce da sam glup, ali... iz svega ovoga nista ne razumem. Da li smo prodali Ivanica, kome i za koliko?
Polako ljudi....
Kao što smo se primali na pisanja bg novinarčića, nemojmo se ni sada zaletati na vesti koje nam odgovaraju.
Jedino što je već izvesno je da nas Ivanić napušta, a jedina vest kojoj verujem će biti njegova zvanična promocija u budućem klubu. U narednim danima biće još ovakvih vesti, kako onih da je već u cz, tako i onih gde je u barsi, milanu, čelziju....
Kao što smo se primali na pisanja bg novinarčića, nemojmo se ni sada zaletati na vesti koje nam odgovaraju.
Jedino što je već izvesno je da nas Ivanić napušta, a jedina vest kojoj verujem će biti njegova zvanična promocija u budućem klubu. U narednim danima biće još ovakvih vesti, kako onih da je već u cz, tako i onih gde je u barsi, milanu, čelziju....
Meni je interesantna cifra koju placaju rusi (ako je placaju). Zasto bi oni platili 1 500 000, kad bi nasa vajna uprava prodala Ivanica I za 1 000 000 odmah. ma dali bi ga I za 800 000.
Kup je nas!
mozda su stvarno poverovali da smo stabilni, da nam nije pod obavezno da ga prodamo...1.570.000...sto ne zaokruze na 1,600.000...kad su vec kod toga, moze i 2 aj da se ne lozimo dok ne vidimo njega sa dresom i znamo da je kraj, ako vec planiraju da ga prodaju...a do tada stavljati do znanja ovima u veterniku, da ni ne pomisljaju da Comija posalju u onaj odvratan grad, jer ce se ozbiljno zajebati...ima pijuk da radi!!!
Zaga kuka da nedostaje napadac, pa tu je Ozegovic
Da li ste vi svesni koliko je ozbiljna njuska mali Kekica Steva Majami?? Ako dva djidjana Ljube i Mica koji su ne znaju ni sami kako na funkciji u FKV dozvole da uzjase crno nam se pise. Majami je sinisi repku sastavljao, bio glavni kod cigosa dok Coravog nisu postavili. Smenio ciganskog Murinja.
Koliko ce FKV placati menadzerima kad igraci budu odlazili?
Ko je odgovoran za listu prekobrojnih i sada doveo Zlocevica sa manje od dve utakmice u nogama za celo prvenstvo i sa kilazom sa kojom ne bi bio sposoban vojsku da sluzi??
Zasto su stopirane, zabranjene probe stranih igraca??
Da li ce omladinci kluba trpeti zbog zagarantovanih mesta u 11?
Comi ostaje, ovaj ne deluje da zna gde je Ceska
http://images2.kurir.rs/slika-900x608/1 ... 6-5719.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Da li ste vi svesni koliko je ozbiljna njuska mali Kekica Steva Majami?? Ako dva djidjana Ljube i Mica koji su ne znaju ni sami kako na funkciji u FKV dozvole da uzjase crno nam se pise. Majami je sinisi repku sastavljao, bio glavni kod cigosa dok Coravog nisu postavili. Smenio ciganskog Murinja.
Koliko ce FKV placati menadzerima kad igraci budu odlazili?
Ko je odgovoran za listu prekobrojnih i sada doveo Zlocevica sa manje od dve utakmice u nogama za celo prvenstvo i sa kilazom sa kojom ne bi bio sposoban vojsku da sluzi??
Zasto su stopirane, zabranjene probe stranih igraca??
Da li ce omladinci kluba trpeti zbog zagarantovanih mesta u 11?
Comi ostaje, ovaj ne deluje da zna gde je Ceska
http://images2.kurir.rs/slika-900x608/1 ... 6-5719.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ПУШТАМ КИШУ!
Evo konacno jednog posta koji oslikava trenutno stanje u klubu.Ponovicu jos jednom ,skupstina ne postoji,uprava se nista ne pita.Transkript razgovora dva dobra prijatelja koji poseduje jedan od forumasa, a za koji zna mali broj ljudi daje odgovore na mnoga pitanja.....Mnogo ozbiljna ekipa i mnogo ozbiljna prica...Tesko cemo mi to oterati.NE VIDIM NACIN A NI ZELJU....
-
Poštovanje tajni agent crni.
Konačno još jedan post od vas koji nam otvara svima oči i proširuje vidike. Veoma sličan onom prethodnom:
Ili vi i još par forumaša imate dozvolu samo da diskujete o ovim tajnama u fkv kontraobaveštajnom štabu?
U tom slučaju ja se izvinjavam i ljubim skute, vaše pravoobaveštenstvo!
Konačno još jedan post od vas koji nam otvara svima oči i proširuje vidike. Veoma sličan onom prethodnom:
Možete li nas molim vas prosvetliti sa još nekim vašim decidnim, razumljivim postom.Crni wrote:PRICA JE ZAVRSENA...Comi sine sve najbolje i puno srece u daljoj karijeri...
Ili vi i još par forumaša imate dozvolu samo da diskujete o ovim tajnama u fkv kontraobaveštajnom štabu?
U tom slučaju ja se izvinjavam i ljubim skute, vaše pravoobaveštenstvo!
Vidi druze ovako stvari stoje.Mene tvoj i tebe slicnih branilaca sarkasticni smisao za humor apsolutno ne dotice.Vajni branioci vaseg transparentnog Zoke i sljam koji se okupio oko njega svakom normalnom ljubitelju naseg kluba dovoljno govori sa kim imamo posla..Meni nije problem da se ovde potpisem imenom i prezimenom i ako sam bio clan skupstine (do pre par meseci).A posto vidim i da si mnogo elokventan i pametan i zelis da te prosvetlim ,evo vrlo rado ......Samo kazi na koji nacin zelis da ostvarimo komunikaciju..
Administratori, molim vas dovedite forum u red.
-
Pošto si bio član skupštine do pre par meseci kako sam kažeš, pametan čovek će lako doći do zaključka čijoj struji ti pripadaš, i koja je tvoja uloga na forumu.
Ne moraš ništa da objašnjavaš...
- PanonskiFantom
Ovaj forum je postao tabloid. Baš zbog takvih stvari me ništa ne dotiče od palamuđenja i prosipanja tajnovitih informacija.
Vise nista nije isto!
http://www.novisadinfo.info/2015/06/ter ... -svih.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako bih prebio to Terzica da ga vidim na ulici...
Kako bih prebio to Terzica da ga vidim na ulici...
ZIME89
- FREAKS1994
Чијој "струји" припада, баш ме занима пошто видим да си упућен? Ја мислим да припада клану Косте Хаџија, који је иначе и даље законски заступник клуба, тако бар стоји на сајту АПР-а.fkvoša1914 wrote:Pošto si bio član skupštine do pre par meseci kako sam kažeš, pametan čovek će lako doći do zaključka čijoj struji ti pripadaš, i koja je tvoja uloga na forumu.
Иначе ово што се писало у предходним постовима задњих дана је нажалост више од 90% истина. Ако то неко изнесе јавно јел то одмах значи да припада некој струји? Ако неко изнесе истину одмах је припадник неке струје. Чијој ти струји припадаш, соколе? Свашта се овде писало задњих неколико година, износиле су се огромне лажи па тада није било питања ко којој струји припада.
П.С. Човек ти је лепо понудио да се обојица представите именом и презименом, ја такву понуду никад не бих одбио
Овај форум је одувек и био таблоид, само зависи од времена како коме одговара тако се и опходи према форумуPanonskiFantom wrote:Ovaj forum je postao tabloid. Baš zbog takvih stvari me ništa ne dotiče od palamuđenja i prosipanja tajnovitih informacija.