23. kolo: Novi Pazar-Vojvodina 0:1

Turija

Re: 23. kolo: Novi Pazar-Vojvodina, subota 16h

Post by Turija »

Čestitke za borbenost i igru.Pobeda je samo posledica toga.
Kako možemo da odigramo ovako dobro u Pazaru, na izuzetno ,,vrućem" (za goste) terenu, a ne možemo ni upola tako na svom?Možda se to i promeni u sledećem kolu, pa Borac plati ceh?
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Junior

Post by Junior »

Grouch wrote:
limanfkv wrote:Nista novo. Cisto informativno, sve nase kladionice se oslanjaju na svetske bukmejkeri, odnoso rade prepisivanje kvota. Jedino je slucaj sto vece uplate na nasu ligu uglavnom cesce idu u lokali u Srbiji, a ne preko. Stoga se kvote regulisu prema uplatama.

Alal vera za prenos.
Nisi u pravu,nase kladionice mnogo bolje poznaju nasu ligu od stranih kladionica i nema potrebe da prepisuju.Naravno za sve ostale lige to je tacno sto si rekao ali to u ovom nasem kontekstu nema nikakve veze.
Inace,ovo palamudjenje sa kladionicama bi trebalo zabraniti na forumu.Neko je napisao da je na nas kvota otisla na 9,5 pa bi bas voleo da mi taj strucnjak onda objasni kako je sad uzivo,na poluvremenu, na nas kvota 1,6?Oce se reci,kad sve znate eto vam kvota na NP 6,25 pa se obogatite...
Ne znam šta tačno podrazumevaš pod palamuđenjem. Ja sam samo napisao da je kvota, oko 15h u Mocartu, bila 9.50. Ako ne veruješ, tvoja stvar, nemam razloga da izmišljam. Za kvotu na poluvremenu opet ništa čudno, vodili smo 1-0, ne možeš očekivati da ti daju neku visoku kvotu u takvoj situaciji. Ja sam prvi hteo da igram dvojku na nas, baš zato što sam verovao da nije namešteno. Naravno, mrzelo me je da odem do kladionice i pobedili smo, redovna stvar :) Nadam se da si zadovoljan odgovorom stručnjaka :wink:

Svaka čast igračima na pobedi! :cheers:
limanfkv

Re: 23. kolo: Novi Pazar-Vojvodina 0:1

Post by limanfkv »

Bravo momci! Odlicna priprema utakmice, visoki presing je odradio posao. Uopste se ne slazem da su nam pravili decu kako neko rece, cak sam imao utisak da nam Pazar ne bi dao gol da se igralo jos 90 minuta. Isto tako ne verujem da bi u tih 90 sa ovim pristupom ni mi postigli drugi pogodak, ali to je na Zagi da ispravi. Svaka cast, izuzetno tesko gostovanje, i pobeda koja vredi 6 bodova. Nadam se da necemo usrati sada sa Cecenima kuci.
0.0625
1892

Post by 1892 »

Ovako se igra na pobedu u gostima, hrabro i dostojanstveno bez kalkulisanja i seljačkog izležavanja, a ono što pola lige radi na Karađorđu ako slučano povedu prvi je tuga i jad.
Come on you Reds!
lazarr

Post by lazarr »

U ovom trenutku, jako veliki uspeh je doneti 3 boda iz Pazara. Mi u kanalu, oni u velikom zaletu....
Više sam očekivao od Pazaraca, ali su oni ipak samo JSL prosek. Isto tako, fama o vrućem terenu pada u vodu jer navijanje nije ništa posebno. Čak bih rekao ispod prosečnog.

Za one što traže "teorije zavere" imam jedan predlog.
Sledeće kolo: Jagodina-Voždovac 2
pedjans

Post by pedjans »

Sve sto mogu reci je da sam odusevljen, koliko god sam bio ogorcen na nasu igru protiv Napretka. Tri boda u N. Pazaru su veliki uspeh, pa neka kaze ko sta hoce. Ovaj tim moze pobedjivati samo ako svako daje 110%, i ako tako bude do kraja Evropa je realnost, a to bi spaslo ovu sezonu. Fakticki sada bezimo Pazaru 5.bodova, zbog boljeg medjusobnog skora. Ne treba se opustati, imamo dosta tezak raspored.
zukenp

Post by zukenp »

Reko bih da je mec dobio vas trener sa presingom,pogotovu na bekove nase i sredinu.Navikli smo da loptu iznosimo pasom a ne dugim,i zbog toga je delovalo da Tintor pravi akcije.Vojvodina bolja do gola,posle toga,pogotovu da kraja poluvremena,mi ,ali se nije ni dalo u nekim situacijama.U pravu je Kosan kad kaze da bolje igramo bez publike,kod nekih stvara nervozu i pritisak.Inace teren odlican kako sam mislio da ce bit,kisa je padala sve vreme,i to je uticalo i na posetu.Inace navijanje je bilo slabije i zato sto Torcida bojkotuje meceve,pa je sever bio skoro prazan.Sve u svemu ,cim ste dobili,to je zasluzeno.Mi cemo do kraja osvajati bodove mozda i vise na strani nego kuci,upravo zbog pritiska,mada nema nesto teskih kod kuce vise.
Nikola

Post by Nikola »

Vojkan wrote:P O B E D A !
Znam da si ocekeivao drugaciji ishod, aj lepo sad ti i Danilo da cestitate igracima i ovoj upravi koja je omogucila ovakve uslove mladom timu da pobedi Novi Pazar u gostima.

Posebno da zahvalis predsedniku posle cije kritike se ispostavilo da mec Vojvodine sudi najbolji sudija u zemlji.
ПУШТАМ КИШУ!
Vojkan

Post by Vojkan »

Pobeda,to sam napisao pre utakmice tako da sam i zeleo a ne nesto znao ili nekakve usrane dojave!
Na osnovu jedne pobede i nesto bolje igre ali ne i odlicne da se izvinjavam upravi bili bi smesno,i dalje mislim da su ocajni ako se poprave tada cu ih pohvaliti,igracima nikad nista veliko nisam ni zamerio osim ako ne mislis da je za izvinjenje moje misljenje da Novakovic,Stojanovic,Rogac nisu igraci za super ligu, da Gacinovic kao i danas bio za svaku kritiku ali je istina da njegov jedan potez nekad resi utakmicu.......ako si pratio kritikaovao sam Nastica ali isto tako sam ga i hvalio na prosloj posebno i na ovoj utakmic odigrao odlicno.Nema potrebe za tvoje ironicne komentare ,pisi svoje misljenje i ja cu ga postovati ali bojim se da ga ti i nemas vec ti ga drugi namecu pa tako i pises ,onog trenutka kada se oni okrenu protiv uprave i ti ces biti protiv iste ali to je tvoj a ne moj problem!
Turija

Post by Turija »

Kada bi ovako ulazili u svaku utakmicu, ja bih bio zadovoljan.Ko se umori, padne mu motiv, odgovornost ili drastično forma -klupa (na refreshovanje).
Ako je ovo juče nagoveštaj rukopisa našeg trenera -raduje me.
Ono što me je razočaralo (već u nekoliko mečeva) je izuzetno slab učinak Bobe Novakovića i ne vidim razlog zašto dobija prednost u odnosu na Asanija?Slab je i Mijat, ali kod njega može iz jedne uspešne akcije pasti gol, a i drži pažnju protivničke odbrane, pa ostali imaju veće šanse i polje za igru.
Sa Žakulom na golu sam zadovoljan. Još malo da poboljša (ako može) ispucavanje povratnih lopti (ili da mu se one ne dodaju, jer je to jako opasno po naš gol, pošto lopta pri ispucavanju ne prelazi na protivničku polovinu).
Nastić juče mnogo bolji.Imao je puno posla i odradio ga sasvim dobro.
Vasilić - korektna igra.Dobro baca aut lopte, ali mi se čini da to treba da uradi još koncentrisanije i pažljivije.
Pankov odličan na zemlji, međutim malo je slabiji u skoku na centaršuteve sa boka.Tu se mora uigrati sa Pekarom i Žaksom ili da imamo visokog Rogača u naših 16m, umesto omalenog Sekulića (koji je juče bio zapažen, zajedno sa Tumbom u veznom redu).
Luković mi se nekako sporo razvija.Očekivao sam mnogo više od tog momka, ali mislim da ga treba istrpeti.
Stojanović juče agilan i dobar u skoku.Nadam se da će nastaviti trend i početi da daje i golove.Tu smo još dosta tanki, tj naš završni pas i šut.Međutim, tu su i svakodnevni treninzi, pa napred.Stojanović mi je dosta obećavao u prvim nastupima, ali se kasnije pogubio i doveo u veliko pitanje svoj status u Voši.Videćemo da li ima snage i kvaliteta da postane ozbiljan napadač, bar za JSL?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Иначе велики моји и наши војводинаши, тамо у Новом Пазару је била катастрофална бројка људи који навијају за Војводину.
50 људи је отишло да гледа наши и вашу Војводину чак ни 400 километара од Новог Сада у најважнијој утакмици сезоне, на најтежем гостовању у Лиги.
Знали сте да идете по Бечу и осталим еуро-гостовањима, али овамо где се за то борило, ви сте седели кући.
Треба све да нас је срамота, можда је то чак толико срамотна бројка била, да боље да нисмо ни ишли. Ретко коме се пружала шанса да уђе тамо, и мислим да би 95% група отишло у већем броју. Рачунам ту и дивљу телад и кориду, да не спомињем земунце и све живе и могуће групе у Србији.
Поготово је катастрофалан број "старије" екипе био.
4 старија човека у 50 људи. Срамота ме је те моје генерације. За утакмицу где је требало и морало (због много ствари) да ми са 30 и више година будемо већи део састава.
Осећам да су неки чак и намерно бушили што је можда болесно размишљање, али ето и то ми пада на памет.

И поред тога свега, нама је било одлично, пресрећан сам, и екипа је била добра и спремна, навијали смо сигурно као никад у животу у овом броју, и скроз ћу да гледам другачије на људе који су били, и који нису, и то поготово међу својима.

Уживајте у победи. Да мене неко пита, ја би овај форум угасио одма. Ништа никад добро није донео.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Nikola

Post by Nikola »

KoKanidja wrote:Да мене неко пита, ја би овај форум угасио одма. Ништа никад добро није донео.
Cista i velika glupost!!
Ako pises iz ugla grupe, to me ne zanima i ne zelim da se upustam u te price, ali svakako GLUPOST CISTA!
ПУШТАМ КИШУ!
KoKanidja

Post by KoKanidja »

О томе можемо на другој теми, али и даље сматрам и мислим да имам добре аргументе због којих овај форум нема никакав смисао осим за издркавање већине која пише. Боље је све било док ово није постојало или кад је тек почињало.
Али да не настављамо на овој теми.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Nikola

Post by Nikola »

Ovaj forum je jedno od vecih vrednosti kluba i mnogo toga je doneo i klubu i navijacima.
Mislim da imam jace argumente da je tako!
ПУШТАМ КИШУ!
FCVNS

Post by FCVNS »

Kokanidja@
Kucao sam odgovor i obrisao...nema se sta reci,ako ne kontas sta i kako imas amneziju...
Locked