Kako možemo da odigramo ovako dobro u Pazaru, na izuzetno ,,vrućem" (za goste) terenu, a ne možemo ni upola tako na svom?Možda se to i promeni u sledećem kolu, pa Borac plati ceh?

Ne znam šta tačno podrazumevaš pod palamuđenjem. Ja sam samo napisao da je kvota, oko 15h u Mocartu, bila 9.50. Ako ne veruješ, tvoja stvar, nemam razloga da izmišljam. Za kvotu na poluvremenu opet ništa čudno, vodili smo 1-0, ne možeš očekivati da ti daju neku visoku kvotu u takvoj situaciji. Ja sam prvi hteo da igram dvojku na nas, baš zato što sam verovao da nije namešteno. Naravno, mrzelo me je da odem do kladionice i pobedili smo, redovna stvarGrouch wrote:Nisi u pravu,nase kladionice mnogo bolje poznaju nasu ligu od stranih kladionica i nema potrebe da prepisuju.Naravno za sve ostale lige to je tacno sto si rekao ali to u ovom nasem kontekstu nema nikakve veze.limanfkv wrote:Nista novo. Cisto informativno, sve nase kladionice se oslanjaju na svetske bukmejkeri, odnoso rade prepisivanje kvota. Jedino je slucaj sto vece uplate na nasu ligu uglavnom cesce idu u lokali u Srbiji, a ne preko. Stoga se kvote regulisu prema uplatama.
Alal vera za prenos.
Inace,ovo palamudjenje sa kladionicama bi trebalo zabraniti na forumu.Neko je napisao da je na nas kvota otisla na 9,5 pa bi bas voleo da mi taj strucnjak onda objasni kako je sad uzivo,na poluvremenu, na nas kvota 1,6?Oce se reci,kad sve znate eto vam kvota na NP 6,25 pa se obogatite...
Znam da si ocekeivao drugaciji ishod, aj lepo sad ti i Danilo da cestitate igracima i ovoj upravi koja je omogucila ovakve uslove mladom timu da pobedi Novi Pazar u gostima.Vojkan wrote:P O B E D A !
Cista i velika glupost!!KoKanidja wrote:Да мене неко пита, ја би овај форум угасио одма. Ништа никад добро није донео.