Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grouch

Re: Uprava

Post by Grouch »

Camel wrote:...
Što se fonda tiče, ne bih javno iznosio nikakve detalje, jer je već stigao njihov protest zbog objavljivanja detalja ugovora. Ova druga sportska pitanja ne bih komentarisao.
Detalji ugovora,transfera i tome slicno ne mogu biti tajna.Svuda u normalnom svetu se zna u evro,funtu ili dolar za koliko je neki igrac prodat,koliku platu ima,kolike bonuse itd.To se moze videti i na samom internetu.Govorim o potpisanim ugovorima.Naravno da dok traju pregovori i dok nista nije potpisano javnost ne treba da zna detalje ali kad se transfer realizuje tu vise ne sme da bude tajni...
Vesela Erika

Post by Vesela Erika »

Dundjo , ja sam evropski co'ek ( barem po nekim rezultatima ;) a i pisem preko ajfona u hodu , otud i greske u pisanju , dosadno mi nesto ovih dana pa reko da postavim i ja po koje pitanjce ;) prvo kolo u Evropi smo ako se dobro secam prosli ( vi ? ) , posle i kup uzeli ( vi ? ) , pobedjivali vecite ( vi ? ) itd ... al to je sad ne bitno , meni je bitnije od svega da se ti kako kazes ne ljutis na mene , mozemo brzih dana da se izmirimo zvanicno , vrvt i hocemo ... nego ajde da prihvatim da si u pravu za pravopisne greske ali ne vidim zasto su moja pitanja promasena ? imam razna druga da postavim takodje ali sad vec ne znam da li ovde da te pitam ( da mi opet ne bi rekao da sam promasio ) ili kad te sretnem negde ... eto ako ti znaci nisam ni ja ljut na tebe al bi mogao da mi odgovoris na pitanja :) tnx

ps - idem kod psihologa redovno ;)
slaninica

Post by slaninica »

Pitanje je ko od pravih navijaca Vojvodine priznaje taj providno namesteni kup.
Od blizanaca se gubilo ali i pobedjivalo,sve ce to doci na svoje.
Bitno je da se u klubu ne prodaje magla kao ranijih godina.
fkvislife

Post by fkvislife »

Dočekasmo da se na forumu prepucavaju bivši i sadašnji funkcioneri...tonemo.. :cry:
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
Vesela Erika

Post by Vesela Erika »

Gospodo ja komuniciram sa Dundjom , zna on i zasto .

@ slaninica - majstore sve je bilo namesteno i providno sve je tako kako ti kazes , al zato poraz zadnji od Crvene Zlezde nije , mi smo se bar zalili kad su nas krali a sad se cuti , jbg razumem nemogu se odnosi sa ljudima odredjenim kvariti sada kada su cvrsta obecanja data i pruzena ruka ruci . a sto se prodavanje magle tice i tu si u pravu , sve prethodne uprave su prodavale maglu a ova nemoze ni to nego se brane tipa - nesmem , nemogu , nije moja nadleznost , zabranjeno nam je , poslovna tajna , vec su nas upozoravali da ne iznosimo detalje u javnost ma ja sve razumem . sve si u pravu

@ fkvislife - sreco moja ja se ne prepucavam niti mi pada napamet ja volim vosu ali me iskljucivo zanimaju desavanja iz moje foteljice pored tv-a , ili ako BAS moram da odem do kluba da otrcim dva tri kruga oko vestackog terena ;) ja sam samo postavio par pitanja kao i svi vi i voleo bi da se svima odgovori ... zato i postoji forum ( necemo valjda selektivno dobijati odgovore na pitanja ) ako oce NEKO da mi da odgovore hvala ako ne i to je ok , ja ih vec znam nego zelim da vidim da li je STVARNO sve tako transparentno kao sto kazu.
pozzic
fkvislife

Post by fkvislife »

A što se ti Vesela ne bi predstavio ko si?
Stexman

Post by Stexman »

Vala Bas :) Neko verovatno i zna al ja ko tele citam i ziv se pojede sto nemam pojma ko sa kim razgovara :lol: .
A i sa obzirom da oslovljava coveka po imenu i prezimenu, nije u redu da ne znamo ko je sa druge strane :lala:
Nikola

Post by Nikola »

Balsa znamo svi da si Slaninar, ali ne kontam da likujes sto Trigeri nisu u punom sastavu i sto tribina nije kao ranije!?
Daj da se udruzi neka energija i da se krene napred za klub i grupu, premalo nas je da budemo go**a i da se delimo.
ПУШТАМ КИШУ!
Passion

Post by Passion »

Па ово је боље од ''Парова''! :greenbutt:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Vesela Erika

Post by Vesela Erika »

Eto o ovome pricam , ko sad kome prodaje maglu :) kao ne znate :) ja nemam nikakve ambicije sto se Vojvodine tice , medjutim znam ko ima i tu borbu tesko moze ova uprava da dobije i to mislim da znaju , uzgred nebi bilo lose da napomenem da me cabrinjo i rabren ne zanimaju , kao i 90% ljudi koji su mi nekada bili " prijatelji " jer su mi prvi zabili noz u ledja , dosadno mi je verujte zato i pisem a uskoro cu se i iskljuciti jer vidim da je transparentnost na nivou pogotovu kad postavim neko pitanjce tipa ( jel istina da je klupski pecat falsifikovan pre izborne skupstine ) .. to je isto u proceduri kolko cujem ( a ranije zbog svojih problema i obaveza nisam bio zainteresovan da slusam te price ) a ishod ce vrlo brzo biti poznat . Za kraj da vam kazem da sam spreman na svako pitanje da odgovorim ako gospoda koju imenujem smeju da urade isto - usudio bih se reci i na poligrafsko testiranje da idem ( na ostala testiranja sam bio vec ;) Da li ostali smeju :) pozdrav
slaninica

Post by slaninica »

Jeste se zalilo ali se posle i izvinjavalo.
Imao bi ja oba gospodina svasta da pitam ali mislim da nije primereno ovde.
Za raspravu nemam volje i odlucio sam da ovde na forum ostavljam pouzdane informacije do kojih dodjem a bile bi zanimljive ostalim forumasima.
Ova uprava mislim da za sada posteno radi i cim argumentujemo suprotno,teramo je.
Vesela Erika

Post by Vesela Erika »

@ slaninica - pitajte nikolu sve sto vas zanima on vam moze i organizovati sastanak samnom gde god ocete .. da se lepo ispricamo .

@ Nikola - daleko od toga da likujem , valjda je normalno da se zapitate sto i oni a i drugi ne idu u punom sastavu ili uopste ;)

To je to prijatelji nisam imao nameru da se svadjam stvarno , opet kazem Vosa me ne interesuje u smislu bilo koje funkcije , al obzirom da sad imam vremena mnogo toga bih imao da kazem ... nisam glup .. toliko ... ovde necu ;)

over and out ;) odj(v)avljujem se i ... sretno ;)
Danilo

Post by Danilo »

Kao sto sam i pre pisao ,osnovni cilj ove uprave je rasprodaja igraca.kako je ostao jos jedan transfer da se odradi mozemo ocekivati i povlacenje uprave,koja je ostvarila svoj,a ne nas cilj.koliko bisera je napustilo klub... za sta,sta je postignuto za nas klub.
Privatizacija po svaku cenu,kakvi navijaci,kakvi amateri,nama treba kapital.
fkvislife

Post by fkvislife »

Passion wrote:Па ово је боље од ''Парова''! :greenbutt:
+1!
Pa admini reagujte ovo je stvarno sramota..
slaninica

Post by slaninica »

Hvala Vesela Erika na nekim informacijama i na iskrenosti ako je naravno stvarna.
Nikola pisi ako zelis,cekamo.
Unapred hvala.
Post Reply