Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
trelos gia fcv
Posts: 665
Joined: Tue Jan 05, 2010 4:24 pm
Location: U pravo vreme na pravom mestu

Re: Uprava

Post by trelos gia fcv »

limanfkv wrote:Jel doticni "pumpe Vukovic" iz Futoga?
Taj šljam!
Nikada ga nisam poštovao a imao sam puno prilika da taj odnos promenim. Džabe. Neopevana seljačina sa nasleđenim bogatstvom. Jedan iz plejade teških životnih luzera koji živi sa ubeđenjem da je situacija potpuno suprotna ovoj o kakvoj ja pišem.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
srkins
Posts: 1464
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Uprava

Post by srkins »

Nedavo je Vukovic rekao da je procenio da Sergej vredi 720.000 na osnovu transfermarkta odjednom mesec dana kasnije on vredi 4-6 miliona evra ,pa sta se desilo u medjuvremenu? E sad cudna mi je i nova uprava koja je resila da proda Sergeja pa tek onda da obara ugovor sa Vukovicem,sta ce biti ako sud odluci da je Vukovic taj ugovor legalno potpisao i da je imao pravo da se pita prilikom prodaje Sergeja onda cemo morati da mu placamo odstetu zbog krsenja ugovora.Taj ugovor je prvo morao biti oboren pa tek onda Sergej se mogao prodavati.
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8925
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: Uprava

Post by Radoye »

kol'ko sam ja ispratio pricu nova uprava nije htela da prodaje Sergeja vec Vanju za koga je stigla odlicna ponuda, ali familija nije htela da pristane na Vanjin transfer ako i Sergej ne bude pusten i zato nije moglo da se ceka.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
User avatar
Forza Voša
Posts: 580
Joined: Fri Nov 29, 2013 6:22 pm

Re: Uprava

Post by Forza Voša »

Minja wrote:
gospodinFKV wrote:Nisu oni krivi ako postoji tzv. minimum fee release clause na 150.000. Taj ugovor je sklopio neko pre njih, i oni su tu nemocni.
Problem je u tome sto nema jasnih informacija. Informativni mrak povlaci teorije, i bice ih sve vise i vise, proporcionalno dubini mraka. Jasno kao dan. Bilo bi jako dobro da se publikuju informacije sa vremena na vreme. Ako Alivodic ima klauzulu na 150k, onda lepo izadjes javno i kazes, covek ima tu i tu klauzulu. To je jace od nas. Taj ugovor je radio taj i taj. Kraj price.

Isto vazi i za nezavisnu revizorsku kucu. Bice tada i tada ili nece biti.
Negde sam procitao da ce rezultati revizije biti pocetkom avgusta sto je i logicno sa obzirom da se revizija neradi 5-10 dana nego po nekoliko meseci (u zavisnosti od velicine organizacije) - najavljena je koliko se ja secam 16 maja.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Junior
Posts: 788
Joined: Sun Apr 18, 2010 7:41 pm
Location: Novi Sad

Re: Uprava

Post by Junior »

http://www.dnevnik.rs/sport/beronja-menica-nije-validna" onclick="window.open(this.href);return false;
Друго, у тренутку закључења уговора, клуб је био у блокади рачуна и тада је забрањено располагање имовином и издавање меница.
Ključna stvar u celoj ovoj priči, po mom mišljenju.
User avatar
churguzijanac
Posts: 2101
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: Uprava

Post by churguzijanac »

Junior wrote:http://www.dnevnik.rs/sport/beronja-menica-nije-validna
Друго, у тренутку закључења уговора, клуб је био у блокади рачуна и тада је забрањено располагање имовином и издавање меница.
Ključna stvar u celoj ovoj priči, po mom mišljenju.
Uzas kako nam se rastura klub!
limanfkv
Posts: 2862
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: Uprava

Post by limanfkv »

Odlicna vest. U tom slucaju moze dupe da obrise sa tom menicom. Dobro je da ima dosta advokata u klubu, trebace.
User avatar
Toto Riina
Posts: 722
Joined: Fri Sep 28, 2012 9:44 pm

Re: Uprava

Post by Toto Riina »

Управи треба време, али сви очекујемо да се Чабри одузме клупски стан, да Чир одговара за крађу клупских пара итд.

Надам се да од следећег месеца нећемо видети Чапкетову, Шаранову и остале њушке близу спортског центра!
Junior
Posts: 788
Joined: Sun Apr 18, 2010 7:41 pm
Location: Novi Sad

Re: Uprava

Post by Junior »

U današnjoj štampanoj verziji Žurnala Šćepanović spominje nekakav dogovor sa Vukovićem, Ujpešt planira da ponudi između 500.000 i milion € za Radoju, Jovanić objašnjava zašto je Sergej prodat.

Imao sam priliku samo na brzinu da prelistam, ako neko može neka uslika članak, ima zanimljivih informacija.
User avatar
Baltazar
Posts: 376
Joined: Fri May 24, 2013 9:31 pm
Location: Socijalno

Re: Uprava

Post by Baltazar »

Toto Riina wrote:Управи треба време, али сви очекујемо да се Чабри одузме клупски стан, да Чир одговара за крађу клупских пара итд.

Надам се да од следећег месеца нећемо видети Чапкетову, Шаранову и остале њушке близу спортског центра!
Nažalost, ja mislim da od toga neće biti ništa. I Vislavski je dobio stan, i ništa tu nismo mogli. Fk nije u državnom vlasništvu. FK je osnovan kao grupa građana. E sad, ako ta grupa građana odluči da se da-proda-pokloni stan Vislavskom i da se u toj transakciji ispoštuje procedura definisana statutom-rešenje upravnog odbora, predsednika, radne zajednice ili šta god, onda se ta transakcija ne može osporiti. Nije prekršen zako, statut...Sve legalno. Problem je što je to nemoralno i za nas navijače postoji za takvu transakciju jedna jedina reč-KRAĐA! Ali ispada da to legalno. Kao što Ninković ima platu 40.000 evra. A deo te plate daje nekom iz uprave. I svi mi to znamo. Plata nerealno visoka. Ali sve je sa saglasnošću upravnog odbora, bla bla bla...LEGALNO! EJ? Niko tu ništa ne može. Našem FK treba pošen predsednik i poštena uprava. Da li ćemo ikada imati takvu?
Vojvodina, jedna jedina!
Junior
Posts: 788
Joined: Sun Apr 18, 2010 7:41 pm
Location: Novi Sad

Re: Uprava

Post by Junior »

http://www.fkvojvodina.rs/2014/06/katas ... vojvodina/" onclick="window.open(this.href);return false;
Katastrofalno stanje u FK Vojvodina

26.06.2014.

Nova uprava FK Vojvodina intezivno radi na rešavanju ogromnih problema u koje je ovaj klub zapao lošim poslovanjem prethodnog rukovodstva. Prema izveštaju Revizorske komisije, a na osnovu dokumentacije do koje smo uspeli da dođemo, dug kluba iznosi oko četiri miliona i 780 hiljada evra, dok se potražuje 55.000 evra od bivšeg igrača, Holanđanina Serža Grina. Detaljan i precizan finansijski izveštaj vrlo brzo ćemo predočiti javnosti pa ćete videti bolje u kakvom se stanju nalazi vaš voljeni klub.

U prilog tvrdnji da se “prva dama” srpskog fudbala nalazi u veoma nezavidnoj situaciji govore i činjenice da u klubu nema namirnica, vode, lekova, bandažera, zavoja, osnovnih stvari za medicinsku negu igrača. Pritom, račun je u blokadi, nisu isplaćene poslednje tri mesečne plate a sporna dokumentacija je sakrivana po “fiokama”.

Autobus koji koriste naši igrači neispravan je a samim tim i nije bezbedan za prevoz, takođe je neispravan zalivni sistem, nije produžen ugovorom sa firmom Joma za nabavku sportske opreme za naše igrače, nisu izmireni računi za telefone, internet, struju… Laboratorije u kojima su se naši igrači testirali odbijaju da nastave saradnju zbog nagomilanih dugova. Takođe, igrači ne mogu ni da se pregledaju kod kardiologa dok se ne izmire dugovi… Ono što nas je dodatno veoma zabrinulo jesu ugovori o kupovini igrača, potpuno nepovoljnim po naš klub a koje su sklapali pojedinci iz prethodne Uprave kluba.

Novo rukovodstvo, svakodnevno, svojim sredstvima, rešava jedan po jedan problem ali ne ulažemo novac u “Vojvodinu” danas, da bismo se sutra obogatili na njen račun! Naprotiv, radimo to zato što iskreno želimo da izvučemo klub iz problema u koje je zapao zbog lošeg rukovođenja u prethodnom periodu. Dakle, doniramo i pozajmljujemo novac klubu bez ikakvog ličnog interesa. Radimo to zato što želimo dobro ovom klubu.

Ne obećavamo bajku, ali obećavamo transparentno i pošteno vođenje kluba kao i primenu standarda prema važećim zakonima Republike Srbije i usklađenost sa zahtevima Evropske fudbalske unije (UEFA). Želimo da FK Vojvodina zauzme zasluženo mesto na srpskoj i evropskoj fudbalskoj sceni i uradićemo sve što je u našoj moći da to i ostvarimo.

Zahvaljujemo se navijačima i simpatizerima na strpljenju i poverenju.

Upravni odbor Fudbalskog kluba Vojvodina
Izgleda da je stari sajt ponovo u funkciji. Mislim da je i novi sajt jedna od stvari koju bi nova uprava trebalo da odradi.
User avatar
Salvador
Posts: 1089
Joined: Sun May 09, 2010 6:07 pm

Re: Uprava

Post by Salvador »

Minja wrote:...vaš voljeni klub??...


Valjda, "nas voljeni klub"!!!

Dobro, kazu isto i "potpuno nepovoljnim po naš klub", nemoj biti cepidlaka..
igori
Posts: 19
Joined: Sat Jun 21, 2014 10:28 am

Re: Uprava

Post by igori »

Pitanje za "Firma 1989" ili bilo koga iz kluba. Kada se sve sabere od brace Milinkovic-Savic klub ce zaraditi oko 2,5m evra - minimum. To otklanja bukvalno pola trenutnih dugovanja, zasto se onda pravi takva slika kao da je klub pred gasenjem?
korteo
Posts: 28
Joined: Tue Apr 01, 2014 10:06 am

Re: Uprava

Post by korteo »

To bi ti i tvoji drugari Cabra,Rabren,Pavlovic,Vuk..trebali bolje da znate..
igori
Posts: 19
Joined: Sat Jun 21, 2014 10:28 am

Re: Uprava

Post by igori »

korteo wrote:To bi ti i tvoji drugari Cabra,Rabren,Pavlovic,Vuk..trebali bolje da znate..
Daj molim te! Muka mi je od par likova na ovom forumu koji su umislili da je ovo Severna Koreja. A puna su vam usta o transparentnosti...
ps Nikako nisam za Pavlovica, Rabrenovic i ostala :shit:
Post Reply