Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
srkins
Posts: 1464
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Transferi

Post by srkins »

Izgleda da sam ja jedini koji misli da Apija nije neki igrac,odbija se lopta od njega ko od drveta.Punooo rada treba sa njim da bi se napravio igrac,moze 5 godina ugovora i mozda bi druge godine krenuo nesto da pokazuje..moje misljenje mozda gresim.
CRD FCV
Posts: 1744
Joined: Mon Dec 23, 2013 6:47 pm

Re: Transferi

Post by CRD FCV »

Вратити Алексића који не игра нигде и виси по локалним клубовима и казинима би била глупост већа од партизановог довођења нашег "трио фантастико".
User avatar
Boske87
Posts: 572
Joined: Mon Aug 29, 2011 4:49 pm

Re: Transferi

Post by Boske87 »

I meni Apija deluje kao klasično drvo ali možda grešim. Kovačević je nikakav igrač, baš po meri raspale zvezdane, nema on pojma ni na štoperu ni na beku. Od Novakovića bi moglo biti koristi ali i on ima doooosta mana koje se ne ispravljaju u njegovim godinama. Luka Milunović je teška prevara od igrača, naduvenko menadžerski, što dalje od Voše.

Od JSL igrača u klubu bih volio da vidim Zeca i Kecapa, uglavnom treba dovoditi iskusnije, formirane igrače da pomognu našim omladincima.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
PolovinaZ
Posts: 148
Joined: Thu May 29, 2014 7:18 pm

Re: Transferi

Post by PolovinaZ »

S obzirom na situaciju generalno,nema potrebe da dovodimo bilo koga,čak i ako prodamo 3,4 igrača.Jedino ako neki baš provereni igrač bez ugovora izrazi želju da igra za nas,a da se uklapa u tim. Čak i ako prodamo Babića,braću Milinković-Savić i Gaćinovića imamo solidne zamene.Tu su Đurić,Pankov,Ivanić,Spremo,Luković,Puškarić. Teška je situacija,imamo dobre klince,nema potrebe na silu juriti neke bajne rezultate.Mogli ste videti u prvoj polusezoni da proverena imena ništa ne znače,jer igrači poput Simona Vukčevića,Kaluđerovića,Jagoša Vukovićadođu samo da se vrate u takmičarski ritam.Ako ostanu Pekarić,Alivodić,Puškarić,Veselinović,Đurić nema potrebe dovoditi iskusne igrače....Eventualno nekog proverenog golmana i špica(samo ako nalete baš kvalitetni a slobodni,što je retko). Pored naših klinaca,gomilanje igrača poput Popare,Nenadovića,Milka Novakovića,Stojanovića(nije ispao toliko loš) je nepotrebno.Zličić,Ilić,Luković,Asani,Grgić čekaju svoju priliku. To će biti dovoljno da budemo u gornjem delu tabele,a raditi na tome da se konsoliduje klub,i rešiti konačno te menadžerske ,,tapije'' na našim klincima.Šta mi imamo od guranja nekog ,,našeg'' klinca,ako imamo mrvice od njegovog tranfera?!
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: Transferi

Post by laki »

Treba dovoditi igrace samo u slucaju da ode neko jako bitan! Iz veznog reda ko god da ode, mi imamo dovoljno dugacku klupu za zamenu i ne traba gomilati igrace! Isto vazi i za odbranu! Eto mozda samo taj desni bek, tu nemamo zamenu ali sve ostalo je za sada savrseno. Cak i da ode neki stoper, Rasa je pokazao u par navrata da je odlican igrac i da se na njega opusteno moze racunati kao na kvalitetnog igraca. Jedino bih Milku dao nogu u dupe i doveo nekog drugog, ali ako Pekar, Babic i Rasa ostanu, onda bih ovog samo nogirao a zamena nam ne treba. Tri stopera su i vise nego dovoljna! (jedino Bobu treba vratiti ako Enver ode, mada sumnjam da ce Enver bilo kuda, obzirom da sa 28, 29 godina retko kome treba a ima jos 6 meseci ugovora, tako da bolje da ga zadrzimo tih 6 meseci nego ga prodati za 100 000e, ako i toliko mozemo da dobijemo) NI POD KAKVIM OKOLNOSTIMA NE PRODAVATI NITI JEDNOG IGRACA BLIZANCIMA JER ONI NE PLACAJU, ONI SAMO DAJU KAO NEKE PROCENTE, KOJE NARAVNO NE ISPLACUJU I SLICNO! KO PRODA/POKLONI IGRACA BLIZANCIMA TAJ JE IZDAJNIK, NEMA DALJE! Jedino ako im uvalimo za dzabe neki skart cisto da ga se resimo :mrgreen:

NAMA LJUDI TREBA CENTARFOR, STA SE FRLJATE SA VEZNIM I ODBRAMBENIM IGRACIMA?! Neko cak spominje onog poluuginulog Aleksica iz Spartaka pored Zivih Vanje i Zakule, pa i Korde cak!
Image
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9962
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Transferi

Post by Voja »

http://en.wikipedia.org/wiki/Johan_Voskamp" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja sam i dalje ubedjen da bi ovo bio pravi centarfor za nas,al jbg

Dobar je i Xisco iz Tbilisija,al ako se ne varam vec ima 34.godine
Image
User avatar
Forza Voša
Posts: 580
Joined: Fri Nov 29, 2013 6:22 pm

Re: Transferi

Post by Forza Voša »

Kad vec pisemo o zanimljivim igracima da i ja dodam jednog koji je ovde spominjan ranijih godina:

Luvannor iz Serifa 26 golova na 27 utakmica u ligi ove godine,
„Hasta la Victoria Siempre!“
Stefke
Posts: 324
Joined: Thu Sep 12, 2013 10:50 am
Location: Клиса

Re: Transferi

Post by Stefke »

Не дајте Сергеја, молим вас.... Поготово не за овако безобразно малу цену!

http://www.zurnal.rs/2014/06/10/genk-da ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Baltazar
Posts: 376
Joined: Fri May 24, 2013 9:31 pm
Location: Socijalno

Re: Transferi

Post by Baltazar »

Voša može da živi samo od transfera igrača, dok naše plate ne budu u proseku negde 2.000-3.000 evra što će biti nikada. Zato treba stvarati USLOVE da igrači budu motivisani da dođu u Vošu, a ne u blizance. To se može brzo dogoditi. Redovna plata, ispoštovanje dogovorenog...i igrači i menadžeri će sami kucati na vrata. Ali dotle treba dosta vode da prođe Dunavom. Ja lično bi prodao Alivodića partizanu ako mu je ostalo još 6 meseci ugovora. I doveo Bobu. I kupio još jednog mladog igrača, i malo love preostalo. Neznam na koji drugi način da domaćinski poslujemo nego ovako. Zimus smo prodajom dva igrača otvorili mesto u ekipi za Babića i Živkovića. Na kojima ćemo zaraditi. Da nije Trajko otišao Babić bi još grejao klupu. Moooramo shvatiti da nam opstanak zavisi od finansija, a ne od navijačkih strasti.
Vojvodina, jedna jedina!
srkins
Posts: 1464
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Transferi

Post by srkins »

Samo sto je jedini nacin da nesto naplatis od blizanaca tuzba :D Elem ,po meni ovu trojicu Sergej ,Babic i Mijat ne treba prodavati dok se ne resi to sa ugovorima,nije isto da li dobijamo 100% ili 75% ili 50% i druga stvar mi prilikom prodaje tih klinaca cak bi mogli da pristanemo i na nesto nizu cenu ali da se stave procenti da nam idu prilikom sledece prodaje. I posto nisu sad toliko velike plate igracima treba naci lovu da se isplati jedna plata,cisto da nemaju pravo da traze raskid...
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4084
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Rabba »

Baltazar wrote:Voša može da živi samo od transfera igrača, dok naše plate ne budu u proseku negde 2.000-3.000 evra što će biti nikada. Zato treba stvarati USLOVE da igrači budu motivisani da dođu u Vošu, a ne u blizance. To se može brzo dogoditi. Redovna plata, ispoštovanje dogovorenog...i igrači i menadžeri će sami kucati na vrata. Ali dotle treba dosta vode da prođe Dunavom. Ja lično bi prodao Alivodića partizanu ako mu je ostalo još 6 meseci ugovora. I doveo Bobu. I kupio još jednog mladog igrača, i malo love preostalo. Neznam na koji drugi način da domaćinski poslujemo nego ovako. Zimus smo prodajom dva igrača otvorili mesto u ekipi za Babića i Živkovića. Na kojima ćemo zaraditi. Da nije Trajko otišao Babić bi još grejao klupu. Moooramo shvatiti da nam opstanak zavisi od finansija, a ne od navijačkih strasti.
To misliš da dovedeš Bobu i još jednog klinca od para koje bi nam crni smrdljivci dali za Alivodića?

Šta ti pričaš čoveče... :frown:

Ako nam opstanak zavisi od cigana i grobara, onda za bolje i nismo nego da se ugasimo... Na stranu navijačke strasti.

Ja bih radije da ne postojimo nego da smo u bilo kakvom dilu sa topčiderskim šljamom.

EDIT:
srkins wrote:Samo sto je jedini nacin da nesto naplatis od blizanaca tuzba


:!: :!: :!:
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
User avatar
Firmson89
Posts: 367
Joined: Sun Mar 31, 2013 6:11 pm

Re: Transferi

Post by Firmson89 »

srkins wrote:i druga stvar mi prilikom prodaje tih klinaca cak bi mogli da pristanemo i na nesto nizu cenu ali da se stave procenti da nam idu prilikom sledece prodaje.
Добар пример за то је Тадић, ако се не варам 5% од његовог наредног трансфера иде нама, а трансфер ће богами бити позамашан. За наше услове лепе се паре тако могу добити.
srkins
Posts: 1464
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Transferi

Post by srkins »

Firmson89 wrote:
srkins wrote:i druga stvar mi prilikom prodaje tih klinaca cak bi mogli da pristanemo i na nesto nizu cenu ali da se stave procenti da nam idu prilikom sledece prodaje.
Добар пример за то је Тадић, ако се не варам 5% од његовог наредног трансфера иде нама, а трансфер ће богами бити позамашан. За наше услове лепе се паре тако могу добити.
to ide zbog fonda solidarnosti,za svakog igraca koji je bio u nasem klubu dok je imao izmedju 14-23 godine mi dobijamo odredjeni procenat od transfera ako se taj transfer realizuje izmedju klubova iz razlicitih drzava,maksimum je 5% minimum 0.5% zavisi koliko je bio kod nas. Ja sam mislio recimo za Sergeja nek da Genk 1,2m e ali da dodamo recimo 15 % od sledeceg transfera da ide nama isto to i Babicu kad bude isao...za par godina ti procenti mogu pokriti sezonu finansijsk
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4084
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Rabba »

http://www.mozzartsport.com/vesti/parti ... cara/78138" onclick="window.open(this.href);return false;

:rolll: :rolll: :rolll:
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: Transferi

Post by laki »

Gari, ako Milinkovic ode za 1 mil ja cu nekoga ubiti na mestu! Pa ja bih tog decka uvaljao za te pare a nemam pojma ni o cemu, nema sanse da smo toliko retardiran klub da ne mozemo izvuci barem duplo vecu ponudu za njega!! Mada ja mislim da decko vredi trostruko vise!

A Gojka ne poznajem licno, ali znam da ce u partizane otici samo ukoliko treba da im se posere u prostorije kluba ili ako bude igrao ponovo za Vosu pa ce posetiti jna da im opet metne 3 komada! Jedan je Gojko, crknite partizani! I kao sto Kacar i sam rece: "Najvise me raduje kad postozem golove Titovim blizancima i nadam se da ce ih u mojoj karijeri biti jos mnogo"! :cheers:
Image
Post Reply