Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

HOĆE LI VOJVODINA U PRELAZNOM
ROKU OSTATI BEZ NINA PEKARIĆA?

Zimski prelazni rok u Srbiji ove godine usklađen je sa evropskim fudbalskim tokovima. Počeće 8. januara i trajaće do 5. februara. U isto vreme većina naših fudbalskih superligaša počeće pripreme za prolećni deo prvenstva, ali je sigurno da će većina njih u nastavak bodovne trke ući s izmenjenim timovima.



U kakvom sastavu će zimu dočekati Vojvodina? Danas bi trebalo da bude obelodanjena transfer - lista, a kako je iz novosadskog superligaša najavljeno, novu sredinu moći će da potraže svi koji tokom jeseni nisu iskoristili šansu.

No, ima i onih koji su bili među najboljima, a mogli bi tokom zime da promene klupske boje. Nezvanično, kao najbliži odlasku u inostranstvo pominju se Nino Pekarić i Saša Dobrić.
Kapiten Vojvodine Pekarić prema ocenama izveštača našeg lista zauzima drugo mesto(6, 64) na lestvici najboljih, odmah iza golmana Damira Kahrimana (6, 69). Navodno, za njegove usluge zainteresovani su rumunski klubovi, a pominju se Kluž i Arđeš.

Sportski direktor FK Vojvodina Radisav Rabrenović ističe da zvaničnih ponuda iz Rumunije nije bilo.
- Agenti koji rade za rumunske klubove dolaze na naše utakmice i znam da su zainteresovani za nekoliko prvotimaca Vojvodine. Međutim, niko nam se zvanično nije obratio. Rumunski klubovi umeju dobro da plate za igrača. Na primer, Partizan je za Emegharu od Politehnike inkasirao 800.000 evra, a u tamošnjim klubovima igrači mesečno zarade u proseku deset do 12 hiljada evra. Ukoliko dobijemo zvaničnu ponudu za Pekarića sigurno ćemo dobro razmisliti. NJegova tržišna vrednost kreće se između 600.000 i milion evra, koliko računamo da bismo dobili za njegovo obeštećenje - napominje Rabrenović.

Voljno do januara
Fudbaleri Vojvodine danas podvlače crtu pod jesenju sezonu. Upravni odbor je sinoć analizirao učinak klupskih operativaca, stručnog štaba i ekipe, pa je u skladu s procenama doneo i odgovarajuće odluke.

Za danas u 11 časova sazvana je zvanična konferencija za štampu gde će biti iznete ocene učinka novosadskog superligaša. Istovremeno, biće poznato hoće li Milovan Rajevac i na proleće sedeti na klupi Vojvodine ili će na njegovo mesto doći drugi stručnjak. Najavljena je i trasnfer lista, na kojoj će se naći svi fudbaleri koji tokom jeseni nisu iskoristili šansu.
Nezvanično, fudbaleri Vojvodine pripreme za prolećnu sezonu počeće 8. januara.

Nino Pekarić proteklih dana vreme je provodio mahom u postelji. Ščepao ga je virus gripa.
- Iznenadili ste me. Ne znam da li ću ove zime promeniti klub i eventualno otići u inostranstvo. Za Vojvodinu me ugovor veže još godinu i po, ali ako rukovodstvo proceni da je za klub korisno da me proda, povinovaću se takvoj odluci. Naravno, imam i svoju viziju za koje novce bih otišao u inostranstvo. Nisam voljan da odem za siću, što znači da bih u novom klubu morao mnogo više da zarađujem nego u Vojvodini - jasan je Nino Pekarić, igrač sa najmanje oscilacija u dresu novosadskog superligaša.

S. Savić
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Rajevac ostaje na klupi Vojvodine

Privremeni trener FK Vojvodina Milovan Rajevac ostaje na klupi novosadskog prvoligaša, odlučeno je u četvrtak uveče na sednici UO novosadskog kluba.

Vojvodina je posle lošeg starta sezone, u finišu jesenjeg dela prikazala izvanredne partije, posebno u mečevima sa Partizanom u Beogradu i Banatom u Novom Sadu, pa je logično nastavljena saradnja sa Rajevcem.

Za sada nije obelodanjena transfer lista, ali će se prema najavama iz Vojvodine, na njoj naći preko 10 igrača, a medju njima i nekoliko onih koji su ili standardni u polusezoni.

Očekuju se i dolazak nekoliko proverenih pojačanja, jer čelnici Vojvodine žele ostanak i aktivniju ulogu medju 6 najboljih u prolećnom delu sezone.
User avatar
ogi
Administrator
Posts: 1637
Joined: Thu Jan 13, 2005 10:27 am
Location: Свуда по мало

Post by ogi »

Ajd da pogodimo ko je sve na transfer listi...

1. Cotra
2. Sikimic
3. Boskovic
4. Dobric
5. Kizito?
6. Radovic
7. Vujovic
8. Krasic?
9. Susak?
....

Ne znam ko bi tu jos mogao da se nadje...
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Palic Crew
Posts: 83
Joined: Mon Nov 28, 2005 12:25 am
Location: Sever nizije
Contact:

Post by Palic Crew »

Znaci za Pekarica zainteresovani Kluz i Arges
Onaj Kluz i nije tako los 4. su u Rumuniji s 35 bodova,ispred njih su Rapid sa 36, Steaua sa 38 i Dinamo sa 49 bodova,a i bolja je to liga nego nasa,kolko im ono timova idu u kval. za Ligu sampiona, 2 tima
A u onaj Arges bolje da ne ide 16. na tabeli s 14 bodova
• Koliko?
• Dvadeset.
• Šta 20?
• A šta koliko?
Bockanac 71
Posts: 28
Joined: Sun Oct 29, 2006 9:01 pm
Location: Sremska Kamenica

Post by Bockanac 71 »

Jel zna neko sta je bilo sve na konferenciji? Cujem da ide B.Krasic(ne znam ko jos) i da ce, ako grad ne da da se srusi kuca i pokriju sve tribine, graditi novi stadion...
Walk on, walk on,
With hope in your hearts,
And you'll never walk alone,
You'll never walk alone!
Anonimus
Posts: 407
Joined: Fri May 26, 2006 9:30 pm
Location: Novi Sad

Post by Anonimus »

ogi wrote:
Ne znam ko bi tu jos mogao da se nadje...
Kahriman. :wink:
Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

Post by Stara Garda »

preuzeto sa zvanicnog sajta...

Novi Sad,
08.12.2006.
Konferencija za štampu povodom završetka jesenjeg dela prvenstva

PREDSEDNIK RATKO BUTOROVIĆ ODGOVARAO NA PITANJA NOVINARA

Predsednik fudbalskog kluba Vojvodina, Ratko Butorović, sa saradnicima, direktorom Cvetkom Riđošićem i tehničkim direktorom Radisavom Rabrenovićem, održao je konferenciju za novinare na kojoj je glavna tema bila trenutno stanje u klubu, upravo završen prvi deo prvenstva, kao i planovi fudbalskog kluba za naredni period.

U prvom delu izlaganja predsednik Butorović istakao je pozitivnu atmosferu koja prati fudbalski klub kao i napore koji su uloženi da Vojvodina funkcioniše na najbolji mogući način. Istakao je da je odnos kluba i Fudbalskog saveza Srbije kao i Zajednice prvoligaša pozitivan. Takođe, istaknuto je da, koliko god Vojvodina ima odlične odnose sa Fudbalkim savezom Srbije, toliko nailazi na zid kod gradskih struktura. Utakmica sa Banatom to najbolje ilustruje. Naime, na prvenstvenu fudbalsku utakmicu Vojvodina - Banat, na kojoj su gosti bili selektor reprezentacije Srbije, Havijar Klemente, kao i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić, ali i niz drugih značajnih ličnosti iz sveta sporta, niko od gradskih struktura nije došao, mada je klupska administracija uredno poslala pozivnice. Jedino se g-din Milošević, koji je član gradskog veća zaduženog za sport, pismeno javio i izvinio što, zbog drugih obaveza, nije u mogućnosti da prisustvuje utakmici. Osim njega, niko drugi se nije udostojio bilo kakvog odgovora.

A, sa ljudima iz Fudbalskog saveza dogovoreno je da seniorska reprezentacija Srbije svoje pripreme delom odradi u Novom Sadu, da reprezentacija odigra ovde neke prijateljske utakmice, a reflektori su kočnica zbog koje Novi Sad ne može da konkuriše za takmičarske utakmice seniorske reprezentacije.

Predsednik Butorović bio je jasan po pitanju odnosa sa ljudima iz gradskih struktura: Ako nas neko ignoriše, ignorisaćemo i mi njega. Žalosno je što Vojvodina nema podršku ni od jedne gradske institucije - ni najmanju. FK Vojvodina nije ničije vlasništvo, osim gradsko. Ljudima smeta uspeh, a dok sam ja predsednik više ih nikada neću pozvati.

U drugom delu konferencije razgovarano je o rezultatima, treneru, igračima...

Stav Upravnog odbora kluba je da su postignuti rezultati dobri, da je Vojvodina imala krizu u jednom delu prvenstva, ali da su dobar rad i ispravna politika doveli do skoka na tabeli, kao i do ulaska u četvrtfinale Lav kupa Srbije.

Predsednik Butorović istakao je da prvenstvo nije gotovo, a što se tiče kupa kratko je rekao: Uradićemo sve da osvojimo Kup. Neuspeh je sve manje od finala.

Shodno igrama u toku prvog dela prvenstva napravljena je i odgovarajuća transfer lista. Uslovno podeljena je na dva dela i to na listu na kojem se nalaze igrači koji svojim igrama nisu zadovoljili i klub više ne računa na njih, pa samim tim mogu da napuste klub bez obaveza ili uz minimalno obeštećenje, i na deo gde se nalaze igrači koje je klub spreman da pusti, ali samo uz odgovarajuće obeštećenje. U prvu grupu spadaju: Joseph Kizito, Bojan Krasić, Miroslav Opsenica, Igor Radović, Predrag Vujović, Mladen Čović i Tomislav Colić, a u drugu: Nino Pekarić, Damir Kahriman, Saša Dobrić, Ivan Bošković, Milan Šušak i Nenad Nastić.

Okupljanje igrača zakazano je za 08.01.2007. s tim da bi ekipa već 15. januara trebala da ide na pripreme u Medulin ili u Tursku.

Predsednik Butorović istakao je da Trener Milovan Rajevac ostaje šef stručnog štaba FK Vojvodina, i o tome se nije ni raspravljalo. Rezultati koje je imao bili su na zadovoljavajućem nivou.

Novina je odluka da kadetska ekipa, generacija 1990. godište, ide na pripreme u Medulin, u Hrvatsku, dok će ostale selekcije omladinskog pogona, ići na pripreme na Crnogorsko primorje.

Omladinska škola i sam klub dobile su veliko priznanje jer naš kadet Goran Smiljanić ide krajem januara 2007. u Barselonin kamp i to kao najperspektivniji igrač Srbije u tom uzrastu.
User avatar
slanina
Posts: 818
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:04 am

Post by slanina »

Stara Garda wrote:preuzeto sa zvanicnog sajta...

Novi Sad,
08.12.2006.
Konferencija za štampu povodom završetka jesenjeg dela prvenstva

PREDSEDNIK RATKO BUTOROVIĆ ODGOVARAO NA PITANJA NOVINARA

Predsednik fudbalskog kluba Vojvodina, Ratko Butorović, sa saradnicima, direktorom Cvetkom Riđošićem i tehničkim direktorom Radisavom Rabrenovićem, održao je konferenciju za novinare na kojoj je glavna tema bila trenutno stanje u klubu, upravo završen prvi deo prvenstva, kao i planovi fudbalskog kluba za naredni period.

U prvom delu izlaganja predsednik Butorović istakao je pozitivnu atmosferu koja prati fudbalski klub kao i napore koji su uloženi da Vojvodina funkcioniše na najbolji mogući način. Istakao je da je odnos kluba i Fudbalskog saveza Srbije kao i Zajednice prvoligaša pozitivan. Takođe, istaknuto je da, koliko god Vojvodina ima odlične odnose sa Fudbalkim savezom Srbije, toliko nailazi na zid kod gradskih struktura. Utakmica sa Banatom to najbolje ilustruje. Naime, na prvenstvenu fudbalsku utakmicu Vojvodina - Banat, na kojoj su gosti bili selektor reprezentacije Srbije, Havijar Klemente, kao i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić, ali i niz drugih značajnih ličnosti iz sveta sporta, niko od gradskih struktura nije došao, mada je klupska administracija uredno poslala pozivnice. Jedino se g-din Milošević, koji je član gradskog veća zaduženog za sport, pismeno javio i izvinio što, zbog drugih obaveza, nije u mogućnosti da prisustvuje utakmici. Osim njega, niko drugi se nije udostojio bilo kakvog odgovora.

A, sa ljudima iz Fudbalskog saveza dogovoreno je da seniorska reprezentacija Srbije svoje pripreme delom odradi u Novom Sadu, da reprezentacija odigra ovde neke prijateljske utakmice, a reflektori su kočnica zbog koje Novi Sad ne može da konkuriše za takmičarske utakmice seniorske reprezentacije.

Predsednik Butorović bio je jasan po pitanju odnosa sa ljudima iz gradskih struktura: Ako nas neko ignoriše, ignorisaćemo i mi njega. Žalosno je što Vojvodina nema podršku ni od jedne gradske institucije - ni najmanju. FK Vojvodina nije ničije vlasništvo, osim gradsko. Ljudima smeta uspeh, a dok sam ja predsednik više ih nikada neću pozvati.

U drugom delu konferencije razgovarano je o rezultatima, treneru, igračima...

Stav Upravnog odbora kluba je da su postignuti rezultati dobri, da je Vojvodina imala krizu u jednom delu prvenstva, ali da su dobar rad i ispravna politika doveli do skoka na tabeli, kao i do ulaska u četvrtfinale Lav kupa Srbije.

Predsednik Butorović istakao je da prvenstvo nije gotovo, a što se tiče kupa kratko je rekao: Uradićemo sve da osvojimo Kup. Neuspeh je sve manje od finala.

Shodno igrama u toku prvog dela prvenstva napravljena je i odgovarajuća transfer lista. Uslovno podeljena je na dva dela i to na listu na kojem se nalaze igrači koji svojim igrama nisu zadovoljili i klub više ne računa na njih, pa samim tim mogu da napuste klub bez obaveza ili uz minimalno obeštećenje, i na deo gde se nalaze igrači koje je klub spreman da pusti, ali samo uz odgovarajuće obeštećenje. U prvu grupu spadaju: Joseph Kizito, Bojan Krasić, Miroslav Opsenica, Igor Radović, Predrag Vujović, Mladen Čović i Tomislav Colić, a u drugu: Nino Pekarić, Damir Kahriman, Saša Dobrić, Ivan Bošković, Milan Šušak i Nenad Nastić.

Okupljanje igrača zakazano je za 08.01.2007. s tim da bi ekipa već 15. januara trebala da ide na pripreme u Medulin ili u Tursku.

Predsednik Butorović istakao je da Trener Milovan Rajevac ostaje šef stručnog štaba FK Vojvodina, i o tome se nije ni raspravljalo. Rezultati koje je imao bili su na zadovoljavajućem nivou.

Novina je odluka da kadetska ekipa, generacija 1990. godište, ide na pripreme u Medulin, u Hrvatsku, dok će ostale selekcije omladinskog pogona, ići na pripreme na Crnogorsko primorje.

Omladinska škola i sam klub dobile su veliko priznanje jer naš kadet Goran Smiljanić ide krajem januara 2007. u Barselonin kamp i to kao najperspektivniji igrač Srbije u tom uzrastu.
Ladilakno do jaja!!!
Nabijem ih nas k....!!! :evil: :evil:

Vracajte reflektore lopine,a za Zvezdu da dodje bi krov pokretni napravili pre roka!!! :D
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Post by shecky »

Hm dosta cudna lista zasto Opsenica??
Kontam da je ova druga grupa za "prodaju" samo da Pekara ostane!
I jedno pitanje ,jel to mene kolege tovare na poslu ili nam dolazi Mihajlo Pjanovic??
User avatar
Turija
Posts: 10863
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Stara Garda wrote:[
Stav Upravnog odbora kluba je da su postignuti rezultati dobri, da je Vojvodina imala krizu u jednom delu prvenstva, ali da su dobar rad i ispravna politika doveli do skoka na tabeli, kao i do ulaska u četvrtfinale Lav kupa Srbije.

Predsednik Butorović istakao je da prvenstvo nije gotovo, a što se tiče kupa kratko je rekao: Uradićemo sve da osvojimo Kup. Neuspeh je sve manje od finala.

Shodno igrama u toku prvog dela prvenstva napravljena je i odgovarajuća transfer lista. Uslovno podeljena je na dva dela i to na listu na kojem se nalaze igrači koji svojim igrama nisu zadovoljili i klub više ne računa na njih, pa samim tim mogu da napuste klub bez obaveza ili uz minimalno obeštećenje, i na deo gde se nalaze igrači koje je klub spreman da pusti, ali samo uz odgovarajuće obeštećenje. U prvu grupu spadaju: Joseph Kizito, Bojan Krasić, Miroslav Opsenica, Igor Radović, Predrag Vujović, Mladen Čović i Tomislav Colić, a u drugu: Nino Pekarić, Damir Kahriman, Saša Dobrić, Ivan Bošković, Milan Šušak i Nenad Nastić.

Novina je odluka da kadetska ekipa, generacija 1990. godište, ide na pripreme u Medulin, u Hrvatsku, dok će ostale selekcije omladinskog pogona, ići na pripreme na Crnogorsko primorje.

Omladinska škola i sam klub dobile su veliko priznanje jer naš kadet Goran Smiljanić ide krajem januara 2007. u Barselonin kamp i to kao najperspektivniji igrač Srbije u tom uzrastu.
Po meni ovo gore izgleda dosta realno.
Pravi komentar o transfer listi će se moći dati tek kad vidimo novopristigla pojačanja.Imena odlazećih su se, pretpostavljam, iz različitih razloga našla na listi.Možda se na njoj moglo naći još neko prezime, ali verovatno zbog godina i nedovoljno procenjenog potencijala su oni, do leta, ostali u Voši.Mada, mislim da smo iz tog razloga trebali, još neko vreme, zadržati Čolića i Colića.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9978
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Ne znam zasto se uvek toliko Krasic spominje???Jel ima nesto sto ja ne znam?Po meni,decko je svaki mec koji je odigrao odradio veoma konkretno i uvek dao sve od sebe.Opet kazem,jedino mozda nisam upucen u "neke druge stvari"...
Image
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

Jedino mi nije jasno to oko Opsenice :roll: Covek nije ni dobio pravu priliku a ono malo sto je igrao deluje mi kao da bi imali dosta koristi od njega.Krasica sam koliko se secam gledao mozda 1 ili 2 i mogu reci da nisam uopste nezadovoljan prikazanim,cak sta vise mislim momak se trudio i ostalo mi je u secanju da je odigrao dobro,za moj ukus,neko mozda misli drugacije ili mozda ima nesto drugo kao sto Voja rece.Drago mi je takodje sto je Rajevac ostao trener,covek je to zasluzio.Moram priznati i da imam utisak da se u klubu pocelo raditi onako kako treba i to je ono sto mi je trenutno najvaznije,ako gresim nemojte mi ni govoriti jer je jako lepo gledati kako se Vojvodina vraca na stare staze.Sto se saradnje kluba i gradskih vlasti tice...hmm...to je velika sramota za Novi Sad ali iako nisam bas upoznat sa trenutnom politikom u Srbiji,Vojvodini i Novom Sadu pretpostavljam da bi se stvari na isti nacin odvijale bilo ko drugi da sedi u gradskoj kuci.Na kraju moj komentar i oko toga sto je neko spomenuo gradnju novog stadiona,za to nema sanse,bar za sada,mozda nekad,posle privatizacije,zasto bi neko sad pravio stadion?Nema sanse!
User avatar
ogi
Administrator
Posts: 1637
Joined: Thu Jan 13, 2005 10:27 am
Location: Свуда по мало

Post by ogi »

Stadion je dat na upravljanje SPC “Vojvodina”. Sve ponude koje stižu iz FK Vojvodina u vezi s renoviranjem nailaze na zid ćutanja.
- Za tri-četiri meseca srušili bismo upravnu zgradu, zaokružili tribine, podigli reflektore i izgradili podtribinski prostor. Nikoga, međutim, ta ideja ne interesuje. Razmišljao sam i da sagradim novi stadion, jer imam plac, ali nam stalno traže drugačije UTO uslove. No, plašim se da kada bih se odlučio na takav korak, da bi se odmah vlasti zapitale: “Šta će nam dva stadiona?” Onda bi usledila prodaja Gradskog stadiona, a ja kakav sam, ne bih dozvolio da ga kupi neko drugi. I kada bi se to desilo, građani bi rekli: “Evo, to je i hteo, da za jeftine pare kupi sjajnu lokaciju.” Pitam vas sve - ko bi me tada oprao?

Ma ne treba vise pitati nikoga, kada niko nece da ti odgovori. Treba poceti rusiti, pa da vidimo kojom brzinom ce se neko oglasiti!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Voja wrote: Po meni,decko je svaki mec koji je odigrao odradio veoma konkretno i uvek dao sve od sebe.
Potpisujem
" Dečko je pun zmajova! "
User avatar
Turija
Posts: 10863
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Evo, kako ja vidim, sa tribina (ne u TV prenosu), situaciju i igre Krasića i Opsenice.Sve mane igrača u TV prenosu budu mnogo manje ili skoro nevidljive, a svaka igra na TV-u izgleda mnogo bolje, nego uživo.Na ekranu se ne vidi ceo teren, pa se tako ,,ne oseća,, kada je igrač trebao povući, kada dodati, kada driblati, kada se otkriti, kada je mogao bolje dodati, kada okrenuti stranu itd, itd...
Prvo Krasić:
Momak je požrtvovan i borben, tu nema spora.Ono što mu fali to je ideja, tehnika, brzina za bok i odlučnost da krene napred.Već dugo vremena se nalazi u Voši ili oko nje, a ne vidi se neki bitniji napredak u razvoju.Mislim, da Vojvodina više nikad neće imati toliko vremena da čeka na igrača, hoće li biti nešto od njega, kao što je čekala sa Markom, Vukeljom i sličnim.I, da se nikad igrači sa takvim startnim kvalitetom, neće naći u Voši.Takve stvari treba da nam budu samo ružna epizoda Kluba.Uz svo poštovanje njegove borbenosti, mislim da nema štofa, a i ako bi ga kome prodali, ko zna koliko bi tražio Rudar?
Opsenica:
Momak ima određenih kvaliteta i sigurno je mnogo bolji od Krasića.Međutim, koliko sam ja video, mnogo jači utisak je ostavio kada je ulazio na 10-20 minuta, nego kada je počinjao i igrao, gotovo, celu utakmicu.Prvi put sam ga video na TV, na nekom gostovanju i mnogo mi je dobro izgledao.Tehnički se isticao i imao neku brzinu za sredinu terena.Kasnije, kad je igrao na boku, nije mogao tako efikasno da prolazi i činilo mi se da nema daha za više od poluvremena.S obzirom na njegove godine, mislim da tu ne bi bilo velikog pomaka.Treće, sada na toj strani imamo zaista puno ugrača koji igraju levom nogom (Tadić, Petković, Popović, Kizito ako ostane, pa i Stošić tu može) bilo bi gomilanje igrača sličnog profila.
Kako se igra Vojvodine popravlja, tako nam ,,otpadaju,, i bolji igrači od onih kakve smo navikli da gledamo, tj kriterijumi postaju stroži.I, to je pravi put.

Ja sam očekivao i Sikimića na listi, ali su ga izgleda spasli golovi na poslednjoj prijateljskoj utakmici u Bajmoku, kao i to da mora još neko da ostane u slučaju da ne dovedemo kvalitetnog napadača.Verovatno je na odluku uticalo i to što je bio jesenas nespreman, pa mu je data šansa da se spremi i pokaže koliko vredi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply