Uprava
Re: Uprava
Inače Hotel Park izašao iz blokade 20.01.2014. posle čini mi se preko cca 190 dana uzastopne blokade, možda su i legli neki novci od groblja za one beskičmenjake, al kanda nisu na Vošin račun.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... om-zvezdom" onclick="window.open(this.href);return false;
Transparent rasturio! Ovako nešto smo mi trebali da uradimo!
UPRAVA NAPOLJE!
Transparent rasturio! Ovako nešto smo mi trebali da uradimo!
UPRAVA NAPOLJE!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Postovi Mareta i Simice, tekst iz 021, i te kako imaju veze jedan sa drugim, tj zamazimo oci kupcima da bar blokadu nemamo, a ovi sitniji dobavljaci, zastraseni radnici i plate, to cemo progurati...
Niko nije prokomentarisao ove momke sto su predstavljeni. Meni oni deluju popisano, ni ne lice mi na fudbalere, verovatno bi istu platu imali i u bilo kom drugom klubu.
A ova pozajmica od , strasno je slaba rec.
Niko nije prokomentarisao ove momke sto su predstavljeni. Meni oni deluju popisano, ni ne lice mi na fudbalere, verovatno bi istu platu imali i u bilo kom drugom klubu.
A ova pozajmica od , strasno je slaba rec.
Treba lepo da se potpise ugovor o saradnji dva kluba sa grobljem pa da se rese sve dileme oko filijale... Strasni potezi uprave.Prodajemo najbolje , razigravamo im najgore , EJ ...?
Чика Тома вс Рабрен унд Павловић, роунд 2
Let za Antaliju 25. jan. (subota)
Vreme: 05:15 - 07:15
Mesto: Aerodrom "Nikola Tesla"
"Ekspediciju" predvodi gos'n brka himself...
Da li smo zakasnili sa idejama da im se, recimo, uživo poželi srećan put?
Vreme: 05:15 - 07:15
Mesto: Aerodrom "Nikola Tesla"
"Ekspediciju" predvodi gos'n brka himself...
Da li smo zakasnili sa idejama da im se, recimo, uživo poželi srećan put?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
A koji pravni akt se danas poštuje?Sve se svodi na odnos snaga, dok se propisi potežu samo kao dobar argument za namere.Ko bude imao veću moć i uticaj, na njegovoj strani će biti i Statut.Nažalost, realno tako.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ovo sto nas je tuzio GSP i ATP Vojvodina je garantovano "besplatan odlazak na kup" u Beograd (jer ne verujem da se fudbaleri vozaju autobusima ove dve firme)
- Toto Riina
Koja je uloga Pavlovica u klubu, sem price da je pozajmio novac? Da li je zamrzao licencu? Zasto je Drinčića iz njegove agencije odveo u nkp? Zašto pored njegovih brojnih veza Kiću prodaje Dragutinović? A Bebić dovodi Stojanovića i Novakovića dok Osmaja Veselinovića i Pekaru.
Da li je moguće da tako uticajan menaDJer ne može da dovede nekog kvalitetnog stranca?
Što se tiče transparentnosti da li je nkp uplatio novac za dva izdajnika? Koliko je koštao transfer Živkovića? Koliko je zvanično transfer Kiće? Kad će biti rezultati finansijske revizije? Koliko klub duguje Pavloviću, koliko za karantin i koliko ostalim? Da li je Segej već prodat za 800 000 i ostaje samo do juna?
Da li je moguće da tako uticajan menaDJer ne može da dovede nekog kvalitetnog stranca?
Što se tiče transparentnosti da li je nkp uplatio novac za dva izdajnika? Koliko je koštao transfer Živkovića? Koliko je zvanično transfer Kiće? Kad će biti rezultati finansijske revizije? Koliko klub duguje Pavloviću, koliko za karantin i koliko ostalim? Da li je Segej već prodat za 800 000 i ostaje samo do juna?
Nije zamrzao licencu,zato i "volontira" ,tako je po pravilima...a na nas racun nije ni dinar legao od pocetka prelaznog roka ..ni od partizana,ni od Turaka ni od Grka ni od Belgijanaca..racun stoji na istoj blokadi od oko 600.000e
Његова улога је иста као улога сваког ''функционера''. Улога се зове лева рука десни џеп.Toto Riina wrote:Koja je uloga Pavlovica u klubu, sem price da je pozajmio novac?
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
-
едит администрација-ово је испод нивоа нашег форума
http://imageshack.com/a/img829/9985/m238.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.com/a/img829/9985/m238.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
"Кад сам био сасвим мали, имао сам један дар, они били цигани они били гробари а ја био прави сланинар"