Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
pedjans

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by pedjans »

Nemam ja nikakva ledja, ne znam šta to uopšte znači. Rabren mi nije ni najmanje po volji, a ne znam nikoga kome jeste. To je sve koješta, suština je da na klub pikiraju isti takvi kao što je on. Dakle, u dogledno vreme nema izgleda za poboljšanje stanja - to je sve što sam hteo da kažem. Ali ima velikih izgleda za dodatno pogoršanje. Odlazak trenera je samo posledica nesredjenog stanja.
Stefke

Post by Stefke »

Стварно нисам очекивао... Могао је да уради много, а није урадио ништа.
Нека му је срећно у наставку каријере... Под условом да није потписао за црне! :evil:

Јебига, извинути се Вигњевићу и довести га да прегрми овај прелазни рок и одради ту битну јубиларну сезону како треба :!:
Мада, немам ништа ни против Грује или Косана...
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
srkins

Post by srkins »

pedjans wrote:Nemam ja nikakva ledja, ne znam šta to uopšte znači. Rabren mi nije ni najmanje po volji, a ne znam nikoga kome jeste. To je sve koješta, suština je da na klub pikiraju isti takvi kao što je on. Dakle, u dogledno vreme nema izgleda za poboljšanje stanja - to je sve što sam hteo da kažem. Ali ima velikih izgleda za dodatno pogoršanje. Odlazak trenera je samo posledica nesredjenog stanja.
Mislim da je hteo da kaze da kod nas postoje politicki zasticeni od kad je Rabren u klubu.Da on ima ledja a ne ti..da je zato i preziveo sve uprave..
angua

Post by angua »

Aj možda nemam veze sa životom, ali ako Nikolić ima ugovor do kraja sezone kako može da se pokupi i ode? Briga me za njega, ali poenta je u tome da kakav smo mi klub kad svaklo može da radi šta mu se ćefne. Ne daš mu raskid, pa nek pozzdravi mamu svoju.
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Za mene jedina istina o čoveku Marku Nikoliću je svedena u jednu rečenicu:

"Ovo je neko drugi režirao, a ne Hičkok...

Ode li u bilo kog blizanca - zna gde ide - a ipak ide - i rečenica koju je izgovorio mu uopšte ne smeta??? - MENI DOVOLJNO!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
ssnigd

Post by ssnigd »

angua wrote:Aj možda nemam veze sa životom, ali ako Nikolić ima ugovor do kraja sezone kako može da se pokupi i ode? Briga me za njega, ali poenta je u tome da kakav smo mi klub kad svaklo može da radi šta mu se ćefne. Ne daš mu raskid, pa nek pozzdravi mamu svoju.
Tako sto je verovatno dobio jednu platu i onda da ne bi tuzio klub a i klub njega, dobijes free papire potpises da ne potrazujes nista i caos si. Eventualno neki reprogram duga...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
fare

Post by fare »

Jel zna neko jel Vignjevic trener nekog kluba ili je bez angazmana ?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

fare wrote:Jel zna neko jel Vignjevic trener nekog kluba ili je bez angazmana ?
Vodi Ujpest od skora i to koliko sam cuo startovao je veoma uspesno
Image
lala1914

Post by lala1914 »

zaga mozda najveca greska... Zaostaje bod za 1. Mestom u bugarskoj...Milinkovic, po mom misljenju, blizu otkaza u Grckoj, losi rezultati, ali i ekipa mu nije neka
Nikola

Post by Nikola »

Obe ruke gore za Gruju.
Alternativa bogi bogicevic ili piskavac. Ne treba zaliti za nikolicem
ziheras bez muda da da sansu klincima. Znam da cita ovo i da je pogazio rec.
To sto gruja nema licencu u Srbiji nije problem.
Bekvalci,jokanovici,vermezovici,jesici,krcmarevici STOP.
ПУШТАМ КИШУ!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Somborac wrote:Jedino bi Tomislav Sivic unapredio igru.
Po gradu se prica da su kandidati Okuka, Piskavac Miroslav Stevic i Nebojsa Krupnikovic.

Moj glas Gruji i Milanu Kosanovicu, ako Sivic ne moze.
Stevic je macka u dzaku, bez trenerskog iskustva, ali je isto tako bio i Djukic onomad, kad smo se mi odlucili za Pizona, a isti se pokupio brze neg' sto je dosao :deal:

Krupnikovic je ciganstura prljava, pravi kadar... :frown:

Da imamo gospodsku upravu, po meri kluba, rekao bih ne daj boze Piskavac. Ovako, nema sta da se pravimo fini, covek se bori kao lav za svoj klub, seljacina jeste, a jedna seljacina vise nama ni iz dzepa, ni u dzep...
laki

Post by laki »

Ko ga j**e, daleko mu lepa kuca! Zbog njega su citavu polusezonu stagnirali Mijat, Kica, Sergej, Nasta zbog nekih poluigraca kao sto su Kaludjer, Lekovic. Kad Vranjes ne trci celu tekmu Nikolic ga drzi na terenu jer se usrao da ubaci malog Serdja koji u reprezentaciji gazi, koji ima fenomenalan potencijal, odlicnu tehniku, oformljenu konstituciju... Mnogo stvari mi se kod Nikolica nije dopadalo a najvise to sto je kao p***a otisao na polusezoni koju je on i samo on upropastio! Da je bio bilo koji ozbiljniji trener od njega, mi bismo ovu polusezonu zavrsili na 1. mestu.
Dovidjenja, Nikolicu, i ne vracajte se vise nikada!
Image
Stexman

Post by Stexman »

gospodinFKV wrote: Da imamo gospodsku upravu, po meri kluba, rekao bih ne daj boze Piskavac. Ovako, nema sta da se pravimo fini, covek se bori kao lav za svoj klub, seljacina jeste, a jedna seljacina vise nama ni iz dzepa, ni u dzep...
Pravi covek za nas kombinat. ;) Jeste neotesan, ali ovo je Srbija i ovde drugacije ne prolazi. Eto imali smo gospodina na klupi koji nam je uterao gospodski!
Ja bih ipak sacuvao Gruju i Kosana za neko bolje vreme i Vojvodinaskiju upravu. Uprava koja ce imati razumevanja da saceka rezultat.
torrente

Post by torrente »

a uu..kako me je zatekla ova vest....
sto bi reko moj rodjak iz Kupinova...jeb'te me....eto tako se trenutno osećam...
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
srkins

Post by srkins »

http://www.mozzartsport.com/vesti/ko-po ... lanu/66757" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply