Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
playmaker

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by playmaker »

Murinjo tako dobro oseca klubove da je to cudo jedno, isto tako losa mu je strana sto je u svim ligama uzeo barem po jednu titulu... :roll:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Razocaran sam i ne mogu da gledam dalje od nekoliko kikseva na nasem terenu, gde igraci neki ocigledno imaju los dan, a Nikolic pravi prvu izmenu u 80. minutu...

Mrzim teorije zavere, da li je postajala namera ili nije, ali mi nismo 'kao slucajno' prosuli 7 bodova u tri tekme kod kuce protiv Slobode, Radnickog i Javora (ostale pre toga ne racunam u te 'slucajne'). Cija je odgovornost, u to ne ulazim...
Box

Post by Box »

Meni je , i dalje , jako krivo sto smo Zagorcica pustili tek tako... Kosana treba staviti da vodi prvi tim samo u slucaju da se nadje jako dobra zamena za njega u omladincima jer tamo odradjuje vrhunski posao!
ДушанСП

Post by ДушанСП »

playmaker wrote:Murinjo tako dobro oseca klubove da je to cudo jedno, isto tako losa mu je strana sto je u svim ligama uzeo barem po jednu titulu... :roll:
Реал и Челзи који могу да купе кога год пожеле и Интер који је искористио селидбу Јувентуса у другу лигу,и за који тад није играо ниједан италијан.У таквим клубовима и моја баба би освојила титулу.Једино му скидам капу за оно што је урадио са Портом,а ово остало дај молим те.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

A ako Mare postane selektor? :mrgreen:
Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Voja wrote:A ako Mare postane selektor? :mrgreen:
Samo da ne postane trener jednog od ona dva smeća. Ostalo je manje bitno.

OK razvoj situacije je da se vrati u Rad.

Tamo su dobili novu upravu, oterali su onog smrada stojića, možda su se opet okrenuli Marku... Njihov je...

Ali teško...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

Minja wrote: Murinjo je vodio Celzi, Real, Inter... a nijedan od tih klubova ne igra ligu sa partizanom i zvezdom, na njihovu srecu, jer bi i oni vecito bili treci.
:rolll: :cheers:

:cup:
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Sima Strahota

Post by Sima Strahota »

Zna se ko prvi napušta brod koji tone.

Osim ako su mu se debelo mešali u posao, ili ako kojim slučajem mesecima ne dobija platu, ne treba imati ni gram razumevanja za njega.

Uprava? Pa ni kad je dolazio nismo baš imali Ulija Henesa na čelu kluba, a ni milionski budžetski suficit. Samo mu to tad nekako nije smetalo.
playmaker

Post by playmaker »

Naravno da mi nije bila poenta da se poredimo sa Realom,Celsiem i ostalima jer je to naravno ne izvodljivo.

Poenta je bila da treba neko da zna da radi svoj posao, da uspostavi sistem i da od nas napravi klub za pocetak posto hteli mi to da priznamo ili ne mi to nismo.

Te price o "ljubavi i patriotizmu" su smesne. Niko ali niko nece voleti Vosu ni priblizno kao sto to radimo mi. Prosto nema osnova za to.
Mozda kada postanemo klub i pocnemo da prikazujemo nesto na terenu, kada nam ne budu reper utakmice sa blizancima koje kantaju trecerazredni klubovi Evrope.

Jednostavno mi smo bolesni mazohisti i niko nikada nece voleti nas klub kao sto to mi radimo. Sta cemo ali takav je slucaj u ovoj jos uvek na zalost komunistickoj drzavi gde se sve svodi na "njih iz Beograda".

Treba nam surova profesionalnost, rad i samo rad. Sve druge price nas vode u propast, u najboljem slucaju da ostanemo na ovoj gradi gde se vrtimu u krug, idemo korak napred pa dva nazad kao sezonama koje su iza nas.
lazarr

Post by lazarr »

Pustite Nikolića. Evo glavnog razloga zašto nismo prvi.

Pozdrav za crnog brata!!!

https://www.facebook.com/photo.php?v=67 ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Roki

Post by Roki »

Nije uradio nista epohalno,za kratko vreme izvukao korist za sebe,i zbriso...ja bi mu se zahvalio na saradnji jos mnogo ranije...Zagorcica nismo trebali da menjamo....
playmaker

Post by playmaker »

Minja wrote:Jedini problem sa Markom Nikolicem je da je pre njega komplet uprava morala da leti iz kluba.

UPRAVA NAPOLJE!!!

Da li je i treci vodja navijaca dobio posao u klubu ili smo nesto propustili?
:idea:
playmaker

Post by playmaker »

Iskreno ja mislim da se mi svi ovde u sustini slazemo, u pitanju su samo "finese". :wink:
limanfkv

Post by limanfkv »

Image

:!: :!: :!:

Uprava majmune !
ultra komsa

Post by ultra komsa »

ko je ovaj pacijent?izvinjavam se sto ne znam...
Post Reply