Kup Srbije - sezona 2013/14

Locked
User avatar
budababa
Posts: 4016
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: Kup Srbije 1/8: Vojvodina-Novi Pazar, sreda 16h

Post by budababa »

Novi Pazar večeras barem egal sa nama, da su prošli ne bi mogao čovek reč zamerke da im uputi. Jebeš posao kada je Supa inicijalna kapisla da se publika probudi i da se pozorište ponovo pretvori u stadion. Imamo krizu igre, ali nas rezultati za sada prate; koliko njih bi volelo da je obrnuto? Ovaj meč ide u arhivu, sledeći izazov je već u subotu, vidimo se na istom mestu.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Stexman
Posts: 2618
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: Kup Srbije 1/8: Vojvodina-Novi Pazar 0:0, pen. 3:0

Post by Stexman »

Na terenu "PUNK", na tribinama "Hard Core"!
Rezultat taman kakav smo zasluzili - prolaz na misice.

Utisak dana: Pustena moja pesma pre utakmice! Zelja mi se ispunila,
i puno mi je srce! Prosli smo, i sve ostalo treba sto pre zaboraviti.
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: Kup Srbije 1/8: Vojvodina-Novi Pazar 0:0, pen. 3:0

Post by laki »

Cuj ovo, zasto zvizdimo igracimau 30. minutu?!?!?!!?? Pa zato jer se vuku kao sline, zato sto ih boli k***c za dres koji nose, ETO ZAsTO! Sramota bo bilo psovati ih i nesto slicno tome, ali naravno da cu da zvizdim sekapersama koje nose Vosin dres koje kad idemo u napad svi se setaju po terenu kao manekeni!! Naravno da cu da im vicem "Sram vas bilo, igrajte fudbal"! NARAVNO DA CU DA IM ZVIZDIM!! Zasto Vuletu tapsem svaki put, cak i kad usere motku? Zato jer na svakoj tekmi po liniji istrci 50 sprinteva gore dole. On se odnosi prema nasem dresu kao da se u njemu rodio!

Vranjes se seta po terenu kao neka zvezda. On je maneken jedan najobicniji, vise se onaj guzati Simon trudi od njega kad dobije sansu da igra. Vranjes je pretrcao danas kilometar i po, plafon!! Kako bi on grejao klupu da se da se ja pita...hemoroidi bi mu dobili hemoroide od sedenja na klupi dok ne bi ponovo zaigrao!
Po levoj strani nam duva promaja u odbrani, Pazarci su nam bar 5 puta prosli u prvom poluvremenu po toj strani kao da nikoga nema.

Kada je sudija otsvirao kraj poluvremena, samo sam prokomentarisao "Mene je sramota zbog ovoga sto sam gledao u prvom poluvremenu"!!
Image
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4095
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Kup Srbije 1/8: Vojvodina-Novi Pazar 0:0, pen. 3:0

Post by Rabba »

Bilo je tesko gledati ovo nase izdanje danas, ali nekako ovaj tim sve vise volim. Jebiga, posle raznoraznih previranja unutar kluba, mora se odati postovanje igracima da jos uvek imaju koliko toliko volje. Da sve stima na terenu - ne stima, ali po meni i to je fudbal. Nekada ekipa izadje bezvoljno na teren i to je to. Jedna stvar koja je pocela da se ponavlja je da protivnik mora da odigra mnogo bolje od nas da bi nas dobio. I to je ipak bitan pomak u odnosu na prethodne sezone(da ne kazem trenere). Postali smo specijalisti za penale sto nije nesto sto nas je krasilo pre. A sad dajte cigane u 1/4 finalu da im smenimo tog trenera i pre 7.12. :twisted:

EDIT:

Ako FSS ne promeni pravila i usere se sebi u usta, moguci protivnici su nam

FK Nazaret 1, Sloboda, Spartak, Donji Srem i protiv svih ce se zrebati domacinstvo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
playmaker
Posts: 514
Joined: Sun Sep 18, 2011 1:31 am

Re: Kup Srbije 1/8: Vojvodina-Novi Pazar 0:0, pen. 3:0

Post by playmaker »

Oni nama kup mi njima za opstanak u ligi... "i vuk sit i ovce na broju" . :frown:
User avatar
Chana
Posts: 376
Joined: Fri Jul 26, 2013 5:23 pm

Re: Kup Srbije 1/8: Vojvodina-Novi Pazar 0:0, pen. 3:0

Post by Chana »

Boske87 wrote:@Chana znam da ne misliš loše ali nemoj citirati takve komentare, mislim na deo
Chana wrote:jedan prosečan (ili ispodprosečan) Bosanac
...valjda će biti bolje, ponavljam se kao papagaj ali ovaj tim može i mora mnogo bolje. Trenutno dobro guramo s obzirom na kvalitet naših partija.
Jeste da sam preneo post sa oficijelnog sajta, alii nisam ni primetio (višak nekih od "krvnih zrnaca") korišćen termin, ali me je povredila činjenica da je SUPIĆ, kakav je već, uspeo da IZMANIPULIŠE NAVIJAČE da se ne bave Vojvodinom, nego njim :!:
Njemu čestitke na uspehu na tom planu, a Žakuli - kakav je autoritet među stativama :!:
Taj deo, najvažniji, Supić nije odradio - kada je bilo najbitnije.


APEL navijačima da prvom sledećom prilikom IGNORIŠU tog "stvora" - IGRA ĆE NAM BITI BOLJA...
budababa wrote:Novi Pazar večeras barem egal sa nama, da su prošli ne bi mogao čovek reč zamerke da im uputi. Jebeš posao kada je Supa inicijalna kapisla da se publika probudi i da se pozorište ponovo pretvori u stadion. Imamo krizu igre, ali nas rezultati za sada prate; koliko njih bi volelo da je obrnuto?
Ovaj meč ide u arhivu, sledeći izazov je već u subotu, vidimo se na istom mestu.
Dopao mi se Turijin post, ali ovaj Tvoj sam morao da apostrofiram...
Ja sam pre za krizu igre - popraviće se... Protiv Donjeg Srema smo odigrali veoma dobro - a rezultat nikakav. Danas - obrnuto :!:
Zato: U SUBOTU DA NAPUNIMO TRIBINE I DA NAJZAD ODIGRAMO KO SVET :!: :!: :!:
laki wrote:Zasto Vuletu tapsem svaki put, cak i kad usere motku? Zato jer na svakoj tekmi po liniji istrci 50 sprinteva gore dole.
On se odnosi prema nasem dresu kao da se u njemu rodio!

Vranjes se seta po terenu kao neka zvezda. On je maneken jedan najobicniji, vise se onaj guzati Simon trudi od njega kad dobije sansu da igra. Vranjes je pretrcao danas kilometar i po, plafon!! Kako bi on grejao klupu da se da se ja pitam...
Hemoroidi bi mu dobili hemoroide od sedenja na klupi dok ne bi ponovo zaigrao! :deal:

Po levoj strani nam duva promaja u odbrani, Pazarci su nam bar 5 puta prosli u prvom poluvremenu po toj strani kao da nikoga nema.

Kada je sudija odsvirao kraj poluvremena, samo sam prokomentarisao:
"Mene je sramota zbog ovoga sto sam gledao u prvom poluvremenu"!
Laki, očigledno se slažemo po pitanju fudbalske igre - osim onog dela sa zviždanjem...
Ja svoje nezadovoljstvo nikad ne artikulišem zvižducima (možda zbog toga i ne znam da zviždim) nego kritikom ODREĐENOG igrača... Zvižduk upućen jednom igraču, može da demorališe nekog ko isti taj zvižduk nije zaslužio...

Ovo ostalo je i moje mišljenje.

Za Vuleta imam mišljenje kao i Shecky, i meni dođe da siđem na teren da ga zagrlim i izljubim, kad vidim kako gine, čak i danas kada je odigrao nešto slabije nego što nas je navikao.
Ali njegov odnos je uvek isti - maksimalan :!:

Vranješ iz Burse i kvalifikacija za LE i ovaj današnji - ni nalik... Ma Vranješ sa zadnjih 15 min. na Karaburmi i ovaj večerašnji...

A što se leve strane tiče - Leković bi mogao da uzima časove od našeg nekadašnjeg "levog beka" - Tumbe !
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
User avatar
Grof Žekula
Administrator
Posts: 2694
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:25 pm
Location: Bulevar

Re: Kup Srbije 1/8: Vojvodina-Novi Pazar, sreda 16h

Post by Grof Žekula »

Marcello wrote:
Toto Riina wrote: Kako bi se ponasali da sledece godine igramo iskljucivo sa mladim igracima Gacinovicem, Kosovicem, Milinkovicem, Spremom, Ilicem, Nasticem, Ivanicem, Kordicem :?:
Ne daj Bože da spadnemo na to, da igramo u tom sastavu...Bez obzira što se većina forumaša kune u tu našu, "čuvenu" školu, ja sam već neko vreme veoma skeptičan po pitanju kvaliteta iste.

Ako njima pridošlice Alivodić, Vulićević treba da pokazuju kako se bori za grb kluba, onda dođavola i škola i sve. Oni, bre, treba da preoru teren i iskidaju meso protivniku. Jedino me Radoja podseća na tako nešto.
:!: :!: :!:
Deca neka igraju sa decom - uvek bilo i biće!!! Takvog kvaliteta (da bude standardni prvotimac) NIKO nema od nabrojanih! Efikasnost i smisao Mijatovog jučerašnjeg izdanja, ravno je mom sedenju na tribini - s tim što sam ja inicirao hemoroidalnu bolest, kako zbog hladne stolice, tako i zbog njegove predstave! Ako njemu i drugarima iz "naše škole" nije svaka dobijena šansa (naročito na "Karađorđu") prilika da se pokažu u pravom svetlu, da dobiju ovacije, da razdrmaju ekipu...Onda od tog posla nema ništa! Jedino Kosović je vredan "trpljenja" i po meni treba da počne svih 5 prvenstvenih utakmica do kraja...

- Na stadionu, svako sa kupljenom kartom ima pravo da viče šta i kome hoće! To nije pozorište, niti svako ima isto kućno vaspitanje (svako lično može da učestvuje ili ne u povicima, ili da sam inicira neke i sl)...Zato je SVE dozvoljeno!
- Poletanović će biti igrač, kada Karleuša napuni Ušće!
- Nema kukanja za promašenim penalima u prvenstvu - na dve kup utakmice smo prošli, iako po igri za 90' to nismo zaslužili.
- Jagoševi neverovatni kiksevi i bezvoljni vezni red umalo da nas koštaju 0:2 (minimum) do poluvremena. Ulazak Alivodića je "pokrenuo" ekipu. Vuletu (koji VIČE na saigrače) i njemu kapa do poda, kao i Senjor Žakuli, koji je začarao mrežu (ni 4 izvedena penala nisu dovoljna da se ista zatrese). E, "naša deco"...Srećom imate na koga da se ugledate!
- Ove nedelje videti ŠTA JE NAMA CILJ (takmičarski i u smislu igračkog kadra) do kraja jeseni! Mi ga nemamo, a vreme curi...
- Za Lekovića, BRANKOVIĆ je IZMISLIO fudbal :!: :!: :!:
- OK što Marko ne stavlja u tim neke koje nije ni tražio da dođu u klub (Barić & Co), ali ovi "njegovi" (Kaluđer i Leković) su katarstrofalni ove jeseni (uz po jedan evro-bljesak obojice)!!!
- Vidimo se u subotu na istom mestu!
User avatar
Alan Ford
Posts: 397
Joined: Fri Oct 24, 2008 6:13 pm
Location: Novi Sad - Vojvodina

Re: Kup Srbije 1/8: Vojvodina-Novi Pazar, sreda 16h

Post by Alan Ford »

Minja wrote:Ucesce u Evro takmicenju pocinje da se oseca. Kada ti sezona pocne u julu, sasvim je normalno da do novembra ekipa malo padne, da forma ode u minus i to je to. Pitanje je samo koliko ce trebati treneru da stvari vrati na zeljeno mesto. Generalno, Vojvodina je puna iznenadjenja ove sezone pa me ne bi cudilo da vec naredno kolo odigra dobar fudbal.

Danas smo imali srece, ali i nju treba zasluziti. Novi Pazar je dva puta u mesec dana imao zicer poziciju da nas preslisa u Novom Sadu i nije uspeo. Ko ih sisa. Vojvodina je prosla i to se broji.
+1
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1490
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: Kup Srbije 1/8: Vojvodina-Novi Pazar 0:0, pen. 3:0

Post by Neizlecivi »

shecky wrote:E vidis Neizlecivi ja se tu ne slazem sa tobom , to sto je on klinac to ga ne opravdava , to je ono o cemu sam malopre pisao ..moze on da ima 6 sansi pa da ne da ni jedan gol , ali da se vuce ko baba na terenu a pritom ima snage ko ti i ja zajedno je totalno amaterski..
Ne kazem da mu godine moraju obezbediti mesto u 11. Samo mi nije jasno, zasto neko tako spusta klinca od 18 godina, kada je igrao isto kao i svi ostali. Ako se vec svi bore za mesto, kao sto kazes godine nisu nesto sto treba da bude prednost, onda je trebao menjati ceo tim. Zasto je najlakse popisati klinca? U tih poslednjih 15 minuta prvog poluvremena svi su bili jednako-losi.
Liman 1
Posts: 77
Joined: Fri Aug 30, 2013 2:31 am

Re: Kup Srbije 1/8: Vojvodina-Novi Pazar 0:0, pen. 3:0

Post by Liman 1 »

Znam da nije mesto ali moram negde da pitam, da li ima neko zainteresovan da proda sezonsku za zapad ili sever? (cena po dogovoru)
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Re: Kup Srbije 1/8: Vojvodina-Novi Pazar 0:0, pen. 3:0

Post by Passion »

@Chana

Извини друже, али морам да прокоментаришем твоје постове. Као прво мислим да нема потребе за свим тим подвлачењем и подебљавањем слова, нико овде није ни глуп ни ретардиран па да не може да прочита твоје речи и да схвати шта си желео да кажеш, тако да нема потребе толико да акцентујеш неке ствари. Наравно, не сматрам да ти је циљ да некога омаловажаваш. Само мислим да је фер ако су се такве неке ствари замерале форумашу ''shecky'', да се и теби каже.

Друга ствар. Нико овде није изманипулисан од стране супића. Да ли ти знаш како се он опходио према навијачима Војводине? Поготово на гостујућим теренима где је било мање људи па је могао комотније да реагује. Тако да, ако не идеш на гостовања и ниси упућен у целу причу немој толико коментарисати. Мислим извини, али да си био на тим неким гостовањима мислим да би и ти причао другу причу. Без увреде, уопште не иницирам да си ти сада мањи навијач Војводине. Тако да, мани се тих прича да је он некога изманипулисао. Цела фора је да никада нећу заборавити да је голман мог Клуба мени и осталима показивао средњак и хватао се за ја*а у мом правцу. Једноставно, докле год је жив и докле год буде гостовао на Карађорђу биће поздрављен на начин који је и заслужио. Лепо каже она стара - све по заслузи. А то што је тај поздрав трајао мало дуже је ствар чистог Сланинарског ината, јер ако ниси приметио делегат се био узбуркао због вређања на ''националној основи'', тако да је вероватно било шансе и за дужи прекид. Уздравље друже! :cheers:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
User avatar
madda fakka
Posts: 1114
Joined: Wed Jun 04, 2008 7:15 pm
Location: Adice

Re: Kup Srbije 1/8: Vojvodina-Novi Pazar 0:0, pen. 3:0

Post by madda fakka »

Meni je iz ove utakmice najbitnija pobeda. Neko je gore napisao da nam je sezona pocela u julu i slazem se sa tim da je doslo do zamora i zasicenja sa silnim desavanjima u klubu. Ali postavlja se pitanje kako bi momci onda igrali na dva ili cak tri fronta da smo prosli u LE? Kao drugo i meni je bilo mucno slusati kako se Supic proziva umesto da se bodri klub. Uglavnom mogu reci da 1/4 finala kupa ce biti mnogo za**bana jer ako smo mi Jagodina, czv i nkp nosioci onda sa druge strane su Spartak, OFK, Sloboda i Donji Srem. Takodje mi je isto zapalo za oko da su Jagos i Djuric mnogo puta presli pola sa loptom, zar ne postoji ijedan igrac koji ce uzeti loptu i lepo organizovati napad?

Uglavnom pobeda je pobeda idemo dalje i posto vec ima 10 strana postova znaci i dalje se zanimamo za kup nije da nas bas briga :) do subote :cheers:
I Bog je Slaninar...
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4095
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Kup Srbije 1/8: Vojvodina-Novi Pazar 0:0, pen. 3:0

Post by Rabba »

madda fakka wrote:...Uglavnom mogu reci da 1/4 finala kupa ce biti mnogo za**bana jer ako smo mi Jagodina, czv i nkp nosioci onda sa druge strane su Spartak, OFK, Sloboda i Donji Srem...
Uglavnom si u pravu za nosioce. Kao sto sam napisao gore, zameni OFK i zvezdu, i dobices pravi spisak.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Re: Kup Srbije 1/8: Vojvodina-Novi Pazar 0:0, pen. 3:0

Post by shecky »

Pazite ovako .. sto se Supe tice..
Zabole mene sta je on kome pokazivao ili sta je njemu ko radio reko blabla ..

Poenta price je da se celo "navijanje" svelo na vredjanje Supe.. e kad vec publika ima toliko energije ,zasto je cutala do 70.og minuta umesto da se navija svo vreme?? Nije samo sever rezervisan za navijanje,ali nama Vojvodinasima je ocigledno mnogo lakse da nekog mrzimo umesto da nesto volimo..

Na kraju krajeva , niko ne polazi od pocetka price .. zasto se Supa uopste nasao na zubu navijaca?? Zato sto nam je Brka otisao ,pa je Supa kriv za to..
User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Re: Kup Srbije 1/8: Vojvodina-Novi Pazar 0:0, pen. 3:0

Post by Passion »

shecky wrote:Pazite ovako .. sto se Supe tice..
Zabole mene sta je on kome pokazivao ili sta je njemu ko radio reko blabla ..

Poenta price je da se celo "navijanje" svelo na vredjanje Supe.. e kad vec publika ima toliko energije ,zasto je cutala do 70.og minuta umesto da se navija svo vreme?? Nije samo sever rezervisan za navijanje,ali nama Vojvodinasima je ocigledno mnogo lakse da nekog mrzimo umesto da nesto volimo..

Na kraju krajeva , niko ne polazi od pocetka price .. zasto se Supa uopste nasao na zubu navijaca?? Zato sto nam je Brka otisao ,pa je Supa kriv za to..
Па није се цело навијање свело на супића. То што му је Фирма посветила максимално 7-8 минута( да се не лажемо),а што је остатак стадиона испратио само то, не може да се каже да се цело навијање на то свело. Ти ако желиш нешто, лепо са два-три другара устанеш и покренеш...са Северозапада ћеш бар увек имати подршку. Мислим ово је сада стварно већ све претеривање. Свима нешто смета, а нико ништа неће да учини. С обзиром да си већ дуго члан овог форума претпостављам да ћеш да кажеш како ти идеш само да гледаш Војводину и ништа те друго не занима и нећеш ништа да покрећеш...онда немој ни да се жалиш како се све свело на супића.

У вези другог дела. Па како нико не полази од почетка приче? У претходном посту сам навео за гостујуће терене. Ево конкретно ако желиш пример, мислим да је прави сукоб кренуо када смо нагужени у Суботици 5:1 и када је у нашем сектору сломљена ограда...тада је исти тај супић је*ао маму навијачима са средњаком и јајима све у пакету. Ако тебе не занима шта је он коме показивао, онда немој ни толико да га браниш. А то да је он узет на зуб јер је Брка отишао је, извини, али јако смешно.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Locked