Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Anonimus
Posts: 407
Joined: Fri May 26, 2006 9:30 pm
Location: Novi Sad

Post by Anonimus »

VosaGazi wrote:Postoji samo jedan Sikimic toliko uspesan a on je igrao za francuskog prvoligasa Gengamp..i to dosta solidno..ako smo njega doveli, to i nije tako lose
Taj Milovan Sikimic igra za Gengan,na poziciji odbrambenog. Nismo njega doveli.Predrag Sikimic koji je nastupao za Rad bi trebalo da je novi clan Vose!
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

DOLAZAK U VOJVODINU PREDRAG SIKIMIĆ DOŽIVLjAVA KAO PREKRETNICU U KARIJERI
POČINjEM OD NULE

Daću sve od sebe da ovo ne bude neuspeo pokušaj, a to znači da bude što više golova u mrežama rivala

Novi Sad - Sezonu koja je za njim bi najradije da zaboravi, a ovu koja je upravo počela doživljava kao novu, veliku šansu. Predrag Sikimić (24), do pre tri-četiri dana napadač Rada, a isto toliko član Vojvodine, veruje da će, u novom okruženju za koje ima samo reči pohvale, tu šansu iskoristiti i definitivno potvrditi da je golgeter od klase.

- Zaista je lepo doći u odlično organizovan klub, kakav je Vojvodina - priča Sikimić za naš list. - Ovde, u FC "Vujadin Boškov" uslovi i za treninge, i za život su za naše prilike gotovo nestvarni. Tako nešto sam video samo još u belgijskom Lirsu, u kojem sam, svojevremeno, proveo dve godine.
Zbog ozbiljne povrede zadnje lože, tokom gotovo kompletne prethodne sezone nije ga bilo u sastavu "građevinara", a kad se, pod sam njen kraj, oporavio, usledila je nova povreda u meču sa Budućnošću iz Banatskog Dvora.
- Baš mi se nije dalo, ali ne bih mnogo o tome. Propali su i pokušaji da odem u inostranstvo i sad sam ovde gde jesam i - presrećan sam! Zaista se osećam kao neko ko sve počinje od nule i daće celog sebe da to ne bude neuspeo pokušaj. A to, sasvim konkretno, znači da bude što više golova u mrežama rivala Vojvodine - kaže Sikimić.
Vreme će, razume se, pokazati da li želje mladog napadača imaju i pokriće. Ukoliko se to zaista i potvrdi, laknuće i navijačima "lala", s obzirom da je upravo neefikasnost najveći problem današnje Vojvodine.


IZVANREDAN PRIJEM
Kao da se znamo sto godina...

Sikimić je vrlo zadovoljan i zbog načina na koji su ga primili novi saigrači. Ni sa jedne strane, kaže, nije došla ni naznaka bilo kakve netrpeljivosti.
- Desetak igrača sa kojima sam sada u istom klubu poznajem od ranije, ostale sam upoznao na prvom treningu, ali je posle svega pola sata sve izgledalo kao da se, kako se to obično kaže, poznajemo 100 godina - kaže novi napadač "stare dame" našeg fudbala.

Đ. VUKMIROVIĆ 05.09.2006 01:28:31

Ova izjava Sikimica meni nije jasna,cas kaze kao kako su uslovi u FK Vojvodini super a cas kao,u smislu,hebiga kad nisam mogao bolje ili preko grane dobro je i ovo :roll: Ja se nadam da sam ja pogresno shvatio ili je mozda novinar tako skrojio tekst :roll: Uglavnom ova njegova izjava meni licno ne deluje da je on pojacanje.
mile bronx
Posts: 259
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:56 pm
Location: liman

Post by mile bronx »

Бегеј-Војводина 0-6!
Стрелци Деспотовић 3,Сикимић 2 и Тадић 1.
Hm. Zar Despotovic nije presao u neki austrijski klub :?
Jel zna neko nesto vise...
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

mile bronx wrote:
Бегеј-Војводина 0-6!
Стрелци Деспотовић 3,Сикимић 2 и Тадић 1.
Hm. Zar Despotovic nije presao u neki austrijski klub :?
Jel zna neko nesto vise...
Čini mi se da je pre nekog izvesnog vremena neko spomenuo na ovom forumu da je Despotović potpisao za austrijski Tirol pa zato pitaš.
Despotović je i dalje član Vojvodine. Bio je na tribinama i na današnjoj utakmici protiv Litvanije, a isto tako je viđen i na tribinama kada smo igrali protiv Bežanije kada je ta informacija o prelasku u Austriju bila aktuelna na ovom forumu.
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Info za Despotovića je bio iz Dnevnika ali očigledno da ovaj rasni strelac nije našao uhlebljenje u Austriji te se vratio u redove stare dame srpskog fudbala!
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

podbara wrote:Info za Despotovića je bio iz Dnevnika ...

Hteli su da nas prevare. Ali nikad kao mi njih. Živeo prvi april :D
User avatar
Jan
Posts: 374
Joined: Mon Jan 24, 2005 12:18 pm
Location: Novi Sad

Post by Jan »

Mladost (Turija) - Vojvodina 0:2

Juče je Voša igrala u Turiji prijateljsku utakmicu sa domaćom Mladošću i pobedila 2:0. Golove su potigli Sikimić u 47. i Despotović u 71. minutu.
VOŠA ZAUVEK !!!
Anonimus
Posts: 407
Joined: Fri May 26, 2006 9:30 pm
Location: Novi Sad

Post by Anonimus »

Vest sa RF Foruma:
Predrag Kaludjerovic strelac 5 golova u prijateljskoj utakmici protiv Rusande potpisao je ugovor sa Vojvodinom.Decko ima 19 godina i dosao je iz crnogorskog drugoligasa Bokelja iz Kotora.
User avatar
Turija
Posts: 10855
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Već sutra, nadam se, biće prilika da vidimo našu novu akviziciju, sa neuobičajenom preporukom iz Melenaca.
Dejane, ima li još kakvih podataka o Kaluđeroviću, osim što ima 19 godina?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Post by shecky »

Neke stvari mi nisu jasne pa ako moze mala pomoc...:

1.Taj decko Kaludjerovic ima 19god i dolazi is CG druge lige...kako on moze biti pojacanje? Nikad u zivotu nije bio na ovakvom stadionu kao nas a dalje i da ne pricam....no nemam nista protiv al get real..
2.Kako to da nas SC VB moze da koristi ko god hoce?? O cemu se tu radi?
3.Nesto sam citao u vezi svlacionica na astadionu...moze neka sira informacija?

peace
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Predrag Kaludjerovic je iz Kotora (87)...Koliko sam cuo moze da odigra na poziciji klasicnog napadaca ili poluspica!Po meni mnogo logicnije bi bilo da su doveli Ivana Vukovica :!: Kaludjerovic je jos mlad i neiskusan fudbaler za koga ne znam da li moze odmah da postane pravo pojacanje,a imamo i Ubiparipa...
Nekako mi se cini da se igraci dovede bez ikakvog plana, i da kada dovedu neko kvalitetno pojacanje ne znaju da iskoriste sav njegov potencijal!
Boskovic je doveden kao veliko pojacanje,a sada je u II timu,mada i njemu nije bilo lako cas se igralo u formaciji sa jednim napadacem,cas sa dva...a i ofanzivni deo veznog reda je do sada odigrao ocajno...
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Ovo mi liči na partiju gde je zadat šah a protivnik izmiče kralja kako bi izbegao mat poziciju :idea:
" Dečko je pun zmajova! "
User avatar
Turija
Posts: 10855
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Cause wrote:Ovo mi liči na partiju gde je zadat šah a protivnik izmiče kralja kako bi izbegao mat poziciju :idea:
BRAVO! :!:
Celo leto i pola jeseni u jednoj rečenici.Fantastično!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
slanina
Posts: 817
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:04 am

Post by slanina »

U Bokelju, iz novina, saznali da je Kaluđerović na probi u Vojvodini

Nema otimanja !


Kotor, 9. oktobra - Dok je rukovodstvo Bokelja, člana Druge fudbalske lige Crne Gore, dozvolilo golgeteru Predragu Kaluđeroviću (19) da, zbog regulisanja školskih obaveza, boravi u Beogradu, iz beogradske sportske štampe saznali su da je igrao za Vojvodinu, na utakmici u Melencima! Talentovani strijelac Bokelja očigledno je na "nišanu" novosadskog kluba, što je iznenadilo vođstvo Bokelja!
-Vojvodina je veliki klub i očekivali smo da na drugačiji način nabavljaju igrače! Kaluđerović je naš standardni prvotimac, golgeter Bokelja, pred kojim je lijepa budućnost. No, ukoliko, radi napredovanja, želi da pređe u novu sredinu, Bokelj je, uvijek, spreman za dogovor, pa tako i sa Vojvodinom - rekao je sportski direktor Bokelja Jovo Vujović.
Uostalom, u kotorskom klubu podsjećaju da su se na korektan i sportski način, nedavno dogovorili sa Crvenom zvezdom, gdje je prešao talentovani Predrag Kašćelan, kao i sa OFK Beogradom, gdje je pristupio kadet Ilija Glavan. Dakle, u Kotoru su spremni na dogovor, ali ne odobravaju način na koji je Vojvodina "započela" trku oko Kaluđerovića.



Strava!!! :shock: :shock: :shock:
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

Ovo je stvarno otislo predaleko!Za ovakave tekstove bi trebalo uvesti pravilo da se prvo napise REKLAMA pa tek onda tekst i onda opet REKLAMA.

Golgeter II lige Crne Gore :shock: !

AJOOOJ!

Pojacanje od 19 godina i on ce nam uzeti kup i uvesti nas medju prvih sest?

AJOOOJ!

Golgeter Bokelja,bese iz Kotora :shock: ?

E pa stvarno nemam reci :cry:
Post Reply