8. kolo: Rad-Vojvodina 1:2
- Grof Žekula
- Administrator
8. kolo: Rad-Vojvodina 1:2
Informacija sa sajta FK Rad:
8. kolo JSL
FK Rad - FK Vojvodina
Nedelja 06.10.2013.
15h, Stadion Obilića
8. kolo JSL
FK Rad - FK Vojvodina
Nedelja 06.10.2013.
15h, Stadion Obilića
-
Re: 6. kolo: Radnički (Niš)-Vojvodina 1:1
Ako već nije bilo realno očekivati dve pobede na vezanim gostiovanjima ja bih svakako izabrao da bijemo Rad, jer je verovatno svako živ zaboravio kada smo doneli pobedu sa Banjice (Vračara) i mislim da bi okončanje te tradicije u glavama igrača značilo mnogo...
Re: 8. kolo: Rad-Vojvodina, nedelja 15h
Ja bih vise voleo da smo pobedili Radnicki jer se s njima lomimo na tabeli oko pozicije a sa Radom jos jedna godina na Banjici bez pobede, manje - vise... 

- gospodinFKV
Bas sam juce gledao na forumu, nismo ih dobili od sezone 97/98. Sa bodom iz Nisa tri boda na Banjici po meni vise vrede nego u obrnutoj situaciji, jer je Rad toliko slab ove godine da bi se moglo smatrati neuspehom da tamo ne uzmemo sva tri 

- Toto Riina
Svi na Vracar da pobedimo starog duznika!
Jbt. kako to, Vračar, sad? Gde to ima, kako se kome digne - menja stadion. Šta, na Banjici neke utakmice mogu, neke ne mogu da se igraju? Ništa mi nije jasno...Milan wrote:Stojic bas resio da j.ebe forse...
Btw. očekujem standardnih 1:0, za naciste, na žalost...Daj Bože da grešim.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
-
Verujem da je bolje za Vojvodinu da igra na Obilićevom stadionu, jer je i Rad, na neki način tu gost. Očekujem bar nerešeno, ali tvrdo, što u kladionici kažu "od nula do dva gola. Ipak, verujem da je vreme za pobedu nad Radom.Marcello wrote:Jbt. kako to, Vračar, sad? Gde to ima, kako se kome digne - menja stadion. Šta, na Banjici neke utakmice mogu, neke ne mogu da se igraju? Ništa mi nije jasno...Milan wrote:Stojic bas resio da j.ebe forse...
Btw. očekujem standardnih 1:0, za naciste, na žalost...Daj Bože da grešim.
Zar na Vracaru nije teren u ocajnom stanju?! Kad god idemo u BG mi igramo na tom pasnjaku!

Ja ocekujem 4:1 za nas..Nikolic igrace Rada zna u dusu...moramo to iskoristiti.
Ljudi mante tradiciju .. sta ste se tolko usrali smRada ..
Lepo rece covek ,Nikolic poznaje Rad u dusu ,i ja zaista ocekujem pobedu u nedelju pa makar igrali i sa igram manje!
Jednostavno smo za klasu bolji tim,a i ovi momci su pokazali ,mada idu iz krajnosss u krajnoss sto bi Sojic reko , jer ekipa koja razguzi Bursu u sred Turske ,ne bi smeo da se boji tamo nekog menadzerskog kluba ..
Jedino me plasi motiv igraca,i bukvalno "cekam" momenat kada ce da pukne sve
,a nadam se da ga necu docekati.
Moja poruka momcima je jasna... SVE ZA POBEDU ,SVI ZA POBEDU!
Lepo rece covek ,Nikolic poznaje Rad u dusu ,i ja zaista ocekujem pobedu u nedelju pa makar igrali i sa igram manje!
Jednostavno smo za klasu bolji tim,a i ovi momci su pokazali ,mada idu iz krajnosss u krajnoss sto bi Sojic reko , jer ekipa koja razguzi Bursu u sred Turske ,ne bi smeo da se boji tamo nekog menadzerskog kluba ..
Jedino me plasi motiv igraca,i bukvalno "cekam" momenat kada ce da pukne sve

Moja poruka momcima je jasna... SVE ZA POBEDU ,SVI ZA POBEDU!
U poslednjih 20 susreta imamo 3 bedne pobede nad timom sa Banjice. Na Banjici ne pamtim kada smo dobili. Pa što je mnogo - mnogo je, da smo im filijala ne bi toliko bodova rasuli. Poslednji su na tabeli, Stojić je dobrim delom već otišao. Još prethodne sezone trebao je da posao prebaci na Borču, ali ga je prevarilo poslednje kolo.
Ako ih ne dobijemo sa Markom Nikolićem, onda jebeš fudbal.
Ako ih ne dobijemo sa Markom Nikolićem, onda jebeš fudbal.
0.0625
Sad je pravi trenutak da im pospemo so na ranu. Posle nedeljnog rucka svi na Vracar.
ПУШТАМ КИШУ!
Poslednja(i jedina) pobeda na Banjici zabeležena je u 11.kolu sezone 1997/1998. Od ukupno 27 utakmica..
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Milan wrote:Stojic bas resio da j.ebe forse...
Sila uzvraca udarac...

http://united-force.org/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
POŠTO OBRAZ ???!!!