Jelen Super Liga - sezona 2013/14
Re: Jelen Super Liga - sezona 2013/14
Ovi Pazarci sada presli na BBB repertoar... "Muku muče da nas spreče...", "Supa cigane, odlazi iz svetinje...", Uz standardne prepeve ciganskih i grobarskih pesama. Steta, jer imaju ceo grad, vole klub i fudbal, ali navijacki mentalitet- nula!
Pravda za Supica!
Pravda za Supica!
POŠTO OBRAZ ???!!!
http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=& ... VJn9seoIpg" onclick="window.open(this.href);return false; Супић добија саиграча
Milan wrote:...Steta, jer imaju ceo grad, vole klub i fudbal, ali navijacki mentalitet - nula!
Pravda za Supica!
Ovo prvo sam i ja pomislio...
I naravno: Pravda za Supica!
"Navijacki mentalitet" ? Jel moze neko da me podseti sto to bese?! Sta god da je ,to ne stanuje na ovim prostorima.NIsam pripadnik ni jedne navijacke grupe , ali naravno gledam svaki mec uzivo i zivim samo za jedan klub i grad (kolko god to zvucalo otrcano ,tako jeste ).Znam da imaju tudjih (ili delom) pesama ,ali koja to grupa ovde nema?Svi koriste istu melodiju ,samo malo menjaju tekst.I to sve ukradeno od brazilskih ,italijanskih ,argentinskih navijackih grupa.Milan wrote:Ovi Pazarci sada presli na BBB repertoar... "Muku muče da nas spreče...", "Supa cigane, odlazi iz svetinje...", Uz standardne prepeve ciganskih i grobarskih pesama. Steta, jer imaju ceo grad, vole klub i fudbal, ali navijacki mentalitet- nula!
Pravda za Supica!
Na ovo sa Supicem sam upozorio prije neki dan.Naravno da ne podrzavam taj nacin iskazivanja nezadovoljstva,ali ne shvatam ni upravu koja je sve znala i opet ga dovela.
I na kraju ako vas mi ne pomirimo sa (toliko vam odvratnim )Supicem,niko nece !
Mislim da niko nećezukenp wrote:"Navijacki mentalitet" ? Jel moze neko da me podseti sto to bese?! Sta god da je ,to ne stanuje na ovim prostorima.NIsam pripadnik ni jedne navijacke grupe , ali naravno gledam svaki mec uzivo i zivim samo za jedan klub i grad (kolko god to zvucalo otrcano ,tako jeste ).Znam da imaju tudjih (ili delom) pesama ,ali koja to grupa ovde nema?Svi koriste istu melodiju ,samo malo menjaju tekst.I to sve ukradeno od brazilskih ,italijanskih ,argentinskih navijackih grupa.Milan wrote:Ovi Pazarci sada presli na BBB repertoar... "Muku muče da nas spreče...", "Supa cigane, odlazi iz svetinje...", Uz standardne prepeve ciganskih i grobarskih pesama. Steta, jer imaju ceo grad, vole klub i fudbal, ali navijacki mentalitet- nula!
Pravda za Supica!
Na ovo sa Supicem sam upozorio prije neki dan.Naravno da ne podrzavam taj nacin iskazivanja nezadovoljstva,ali ne shvatam ni upravu koja je sve znala i opet ga dovela.
I na kraju ako vas mi ne pomirimo sa (toliko vam odvratnim )Supicem,niko nece !
Slažem se da je termin "navijački mentalitet" poprilično neodređen i zloupotrebljen. Ja bih tu dodao i najfrekventnije korišten od strane onih koji su (svesno ili ne) činili da dobar deo fudbalske publike u Srbiji počne ličiti na mizerne provincijske kopije beogradskih "velikana". Iz toga ne isključujem i neke stvari u Novom Sadu. Ja sam shvatio Milana zato što je ovo naš forum, manje-više se poznajemo i uglavnom mogu pretpostaviti šta je on pod tim mislio. Novi Pazar ima bez sumnje najveću domaću podršku i najveću energiju oko sebe u ovoj skrndavoj ligi, na treninzima ima veću posetu nego OFK Beograd na utakmicama i mislim da je vidljivo da fali autentičnog šarma i prepoznatljivosti u celoj toj priči. Dozvoljavam da su nam i mentaliteti različiti. Dobro, NP je relativno nov u "super" ligi i možda treba vremena za neke stvari, ali mislim da se treba još mnogo raditi da bi se izgradilo ono što je Firma zvala "original stil". Ne znam gde se navijači Pazara pronalaze u tim "Tole, lopove" vodama, kao da očekuju da će neki sledeći mudonja u fotelji FSS biti naklonjeniji Novom Pazaru (Vojvodini, Slobodi, Spartaku...) Mislim da i FKV i NP i ovi ostali timovi koje sam spomenuo treba da guraju svoju priču, a Čović i Karadžić nek' broje gvožđuriju u svojim vitrinama ako misle da su to stvarno nekakvi "trofeji".
-
Supic nastavlja po starom, valjanje po travi je mora se priznati usavrsio do kraja
Bilo da pomisliš da sve oko tebe je tama...
Neka mi neko objasni kako je moguce da lokalna televizija NOVI PAZAR prenosi utakmicu iz Uzica a ne Novog Pazara a kada pitamo Capelju za Vosu zasto ne uzme neka lokalna televizija i neka prenosi samo odgovara ko papagaj "tv arena ima pravo na sve prenose " a evo vec sutra necemo imati ni radio prenos iz Novog Sada posto to nikog ne interesuje iz nama nam drage TELEVIZIJE I RADIO NOVI SAD .
Чука у походу на титулу значи гостујемо првопласираној екипи са максималним учинком у следећем колу.
Na sednici zajednice prvoligasa pred pocetak prvenstva jasno je receno da TV Arena ima sva prava prema trecim licima.Znaci,ako neko hoce prenos,nije problem,ali ne trazi od zajednice vec od TV Arena.Za onoga ko zeli prenos,to je potpuno nebitan podatakfare wrote:a kada pitamo Capelju za Vosu zasto ne uzme neka lokalna televizija i neka prenosi samo odgovara ko papagaj "tv arena ima pravo na sve prenose " .
Bojić iz Napretka deluje kao odličan igrač
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Хаха наравно очекујем сигурну победу,најгорој екипи гостујемо тек у последњем колу Узгред буди речено јел неко гледа цигане,јел намештаљка с обзиром ко је све у Напретку?
Gledam ja,prvih nekoliko minuta ih Napredak razbio,imali su 4-5 neverovatnih sansi,spasavali Bajko i precka,i onda Zvezda povede iz prvog suta na gol,upucen centarsut po zemlji paralelno sa gol linijom,3 metra od nje (znaci kroz sredinu peterca),golman se baca i biva KRATAK
lopta odlazi na drugu gde oko Pecnika na 5 metara nije bilo nikoga. Napredak je skroz pao posle gola
lopta odlazi na drugu gde oko Pecnika na 5 metara nije bilo nikoga. Napredak je skroz pao posle gola
Ne kapiram bas ovo ako moze malo bolje objasnjenje i uzgred jos nesto zbog solidarisanja sa blizancima OFK je ostao u 8 minutu sa igracem manje posto je kapiten na startu odma dobio zuti u (1 minutu po propozicijama ) a vec u 8 drugi e tako im treba , sutra niposto ne treba kasniti ni sekunda a kamoli Covinih 6 minuta .Voja wrote:Na sednici zajednice prvoligasa pred pocetak prvenstva jasno je receno da TV Arena ima sva prava prema trecim licima.Znaci,ako neko hoce prenos,nije problem,ali ne trazi od zajednice vec od TV Arena.Za onoga ko zeli prenos,to je potpuno nebitan podatakfare wrote:a kada pitamo Capelju za Vosu zasto ne uzme neka lokalna televizija i neka prenosi samo odgovara ko papagaj "tv arena ima pravo na sve prenose " .
cukaricki tri pobede...jedini klub koji je privatizovan( za vozdovac nisam siguran) e sad nisu sve privatizacije dobre ali mislim da ako se jos par primera pokaze dobro treba razmisliti i o privatizaciji vose