1. kolo: Vojvodina-Donji Srem 0:0

Locked
User avatar
Boske87
Posts: 572
Joined: Mon Aug 29, 2011 4:49 pm

Re: 1. kolo: Vojvodina-Donji Srem, nedelja 20:30h

Post by Boske87 »

Kakvi promašaji, sve iz peterca, neozbiljno totalno :roll:, nema opravdanja za takvu realizaciju. A penal je komičan, sudija prvo odmahuje rukama pa se onda predomišlja, sreća pa je Kaluđerović šutnuo kao neka baba. Takvi nam pokloni ne trebaju, nismo blizanci niti imamo nameru da zauzmemo njihovo mesto :!: Teško nama ako Šerif dođe u NS da igra bunker kao što su radili protiv Dinama. Nama samo gode ekipe sa kojima se možemo nadigravati, za probijanje bunkera nam trebaju igrači drugačijeg mentalnog sklopa. Bilbiji se treba definitivno zahvaliti na saradnji, niti je špic niti krilo, levo smetalo-eto šta je.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Stexman
Posts: 2693
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: 1. kolo: Vojvodina-Donji Srem, nedelja 20:30h

Post by Stexman »

Sad sam pregledao snimak jedno 10 puta, penal ko kuca! Volej u bubrege. Ovo je za jacu zatvorsku kaznu a ne penal. Nemojte da se odmah uporedjujemo sa blizancima.
I nemojmo mnogo da tugujemo za ovim bodovima. Nije sramota igrati nereseno sa Donjim Sremom pogotovo ako je igra bila na nivou!
Sramota je recimo, primiti od Javora cetiri gola, ha ha ha :greenbutt:
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 9036
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: 1. kolo: Vojvodina-Donji Srem, nedelja 20:30h

Post by Radoye »

Sta su Skuletinjo i Bilbi-gol ispromasvaili, za verovali ili ne! Ja bih se da sam na vasem mestu posle ovako odigrane utakmice odmah manuo fudbala i posvetio vezenju goblena, nije ovo sport za vas momci. To sto s vremena na vreme uspete da ucackate nesto nekim jadnicima sa Malte ili na utakmicama bosanske / crnogorske lige ne pravi od vas fudbalere.

Jako skupo nas mogu kostati ovakve stvari vec sada protiv Serifa, dzaba dobra igra celog tima kada igras sa dva igraca manje i nemas nikoga ko zna da metne...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 4102
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: 1. kolo: Vojvodina-Donji Srem, nedelja 20:30h

Post by Red Marquis »

Za sve one kojima je sad već čuveni post kowalskog upućen Her Žiki bio pregrub, nek malo noćas pročešljaju sportske portale i vide zlurade komentare onih koji ne pate od provincijskog mentaliteta kao mi. Jedva dočekali da se okliznemo.
Zapamtite to, da sledeći put kad nas takvi budu hvalili vam bude drago kao da ste čuli vesti o lanjskom snegu.
Io odio Belgrado
User avatar
Toto Riina
Posts: 722
Joined: Fri Sep 28, 2012 9:44 pm

Re: 1. kolo: Vojvodina-Donji Srem, nedelja 20:30h

Post by Toto Riina »

Minja wrote: Pise se samo rezultat a igra se zaboravlja. Moze tekma da bude dobra koliko hoces, ali umesto tri, uzeli su jedan bod i u ovoj smesnoj ligi vec sada, a nisu ni krenuli takmicenje, ozbiljno umanjili sanse za to famozno prvo mesto. Ne prebacujem nikome, kada nece, nece, ali u zivotu nikada nije bas sve ni cista sreca, ni cista nesreca.
Eno nogometasi uzeli 3 boda koja se pisu i dali 3 gola, pa ih izvizdali njihovi navijaci. Meni je u ovakvoj ligi vazna igra i zelja, ovde ni Barsa ne bi uzela titulu. Neka pokazu da su pravi protiv Serifa, grupna faza LE mi je vrednija od 10 titula, a kup je svakako nas :mrgreen:

Ja sam zadovoljan utakmicim, puno sansi i vidi se da Vojvodina pocinje da igra fudbal. Sledeci je Vozdovac, pa utakmica sezone, generacije, mozda i odredjivanja dalje smera u buducnosti kluba :idea:
ssnigd
Posts: 3587
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Re: 1. kolo: Vojvodina-Donji Srem, nedelja 20:30h

Post by ssnigd »

Blizanci da su u nasoj kozi trenutno bi ovo dobili sa minimum 3:0 :!: Neko je vec spomenuo manjkanje pobednickog mentaliteta u FK VOJVODINA i ovo je jedna od stvari na koju ce Nikolic pored napada i realizacije morati da obrati paznju.
Penal cist kao suza i sada mi je jos zalije, sto ga nismo dali.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
Tony Starks
Posts: 821
Joined: Fri May 13, 2011 2:17 am

Re: 1. kolo: Vojvodina-Donji Srem, nedelja 20:30h

Post by Tony Starks »

Boske87 wrote:A penal je komičan, sudija prvo odmahuje rukama pa se onda predomišlja
Mislim da mu je sudija iza gola signalizirao da je bio penal, zato se predomislio. A penal je definitivno bio, tako da ne mislim da bi trebalo da budemo zadovoljni što je promašen, po meni velika je šteta što nije ušao, jer smo zaslužili da pobedimo.

Nije ovo biloi ona utakmica u kojoj jalovo pokušavamo da probijemo bunkerčinu 90 minuta, a kakvih smo se nagledali bezbroj puta, ovde smo zapravo probijali bunker odlično, ali jednostavno lopta nije ušla u gol, jednom u deset godina se dešava da jedna ekipa na jednoj utakmici promaši ovoliko stopostotnih šansi + penal, prosto neverovatno da bar jedna šansa nije ušla, neki od promašaja su zaista nemogući. Kao što neko pre mene reče, nadam se da smo u ovoj utakmici ispucali svu lošu sreću za ovu sezonu. Dosta sam zadovoljan igrom i borbom, pogotovo što je umor i ispražnjenost od Burse bila lako uočljiva. Ipak ostaje šteta što nismo upisali tri boda. Idemo dalje.
User avatar
ogi
Administrator
Posts: 1647
Joined: Thu Jan 13, 2005 10:27 am
Location: Свуда по мало

Re: 1. kolo: Vojvodina-Donji Srem, nedelja 20:30h

Post by ogi »

playmaker wrote:http://www.sportnetwork.rs/play/58229/

5 zicera + penal!
Sad tek kada vidim snimak place mi se jos vise, pojedine sanse je bilo teze promasiti ali stvarno.

Protiv bunkera nekada nismo mogli ni sansu stvoriti i ovo je valjda neki pomak. :roll:
Pa da analiziramo...

1:18 Skuletic
1:29 Skuletic
1:30 Alivodic?
1:36 Bilbija
1:49 Bilbija x2
2:00 Djuric
2:12 Skuletic

Pa neka i na sledecoj utakmici Skuletic i Bilbija budu u prvoj postavi... :frown:

Definitivno jeste pomak u broju sansi koje smo stvorili protiv bunkera DS ali ova dvojica nisu gol-igraci koji mogu te sanse da pretvore u golove.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Plavim Dunavom
Posts: 100
Joined: Thu May 09, 2013 12:58 am

Re: 1. kolo: Vojvodina-Donji Srem, nedelja 20:30h

Post by Plavim Dunavom »

Samo bod, ali šta da se radi, u ovom momentu Donji Srem je iz par razloga bio jedan od najnezgodnijih rivala po nas.Bitno je da nemamo krizu igre, a ako je tako onda će meč sa Voždovcem biti pravi test za nas i biće prilike za realizaciju s obzirom na to da sumnjam da će u toj utakmici domaćin igrati bunker.
Odlazak Abua će ostaviti traga jer je čovek jednostavno pravio razliku na terenu, ali to se ipak da nadomestiti ako se ostali budu maksimalno zalagalo jer će sada čak biti i više prostora za neke pojedince da pokažu šta znaju i umeju.Ako ćemo iskreno, često nas je Abu vadio i kada baš nismo bili neki, tako da ćemo sada sada uz maksimalan trud i zalaganje moći da očekujemo dobre rezultate i verujem da će tako i biti i da trener Nikolić ima to na umu.Ipak, nadam se da će Nikolić umeti da se služi klupom kao adutom i da na nju pošalje određene pojedince, jer ako neki budu imali bez obzira na slabiju formu zagarantovano mesto u timu, neće valjati.A klupa ume da čini čuda pa tako igrač dok je na njoj može da shvati neke stvari i bude posle opet onaj pravi.A konkurenciju u timu barem imamo, pa onda taj adut treba i koristiti.Trenutno, mislim da je iz pedagoških razloga bitno da se Poletanović preseli na klupu, neka igra i dalje, ali neka ne bude starter, koristiće to svima.
User avatar
Salvador
Posts: 1182
Joined: Sun May 09, 2010 6:07 pm

Re: 1. kolo: Vojvodina-Donji Srem, nedelja 20:30h

Post by Salvador »

Ljudi, dva izgubljena boda jesu bitna, ali mnogo je bolje sto smo se juce ispromasivali, nego u cetvrtak u Bursi. Isto tako, vidi se da igramo igru i napadacki mentalitet, pa onda opet bolje da stvorimo 10 cistih sansi i ne damo gol, nego da igramo mlako.
U zbiru, ja sam vrlo zadovoljan. Treba ostati maksimalno pozitivan i uciniti sve da prodjemo Serif, prolaz u grupe LE ce nas trajno podici na jedan visi nivo.
Tancha
Posts: 111
Joined: Wed Mar 02, 2005 4:23 pm

Re: 1. kolo: Vojvodina-Donji Srem, nedelja 20:30h

Post by Tancha »

Десило се тачно оно чега сам се и прибојавао - да ћемо "засрати" после великог резултата. Није то одлика само Војводине, такве се ствари дешавају када недостаје свежине. Чак смо, по мени, одиграли динамичнију и садржајнију утакмицу него што сам очекивао, сасвим пристојно је то деловало, али очито да још увек нисмо екипа која зна да "учачка" гол и победи "на гузове" и кад треба отаљекој ати. Требали смо ово да добијемо, јебига.

Посета - види се ефекат чињенице да се плаћају карте :) Као што неко рече, дошли су они који су и требали да дођу, и тих по мојој процени три, три и по сома није нека катастрофа, али је због четвртка морало да нас буде више. Позитивна страна - коначно да нагазимо и тог Чапељу.

Делач - Није имао пуно посла, али ми се свиђа што је оно што је морао да уради урадио концентрисано. Имаћемо доста оваквих текми на Карађорђу, и лепо је што имамо голмана увек "затегнутог" и способног да не пипне лопту по 20-30 мин, и онда скине шта треба.
Вулићевић - Пробијао, борио се, трчао, гризао. Један од најбољих синоћ, није ушао ноншалантно у утакмицу и држао је ниво.
Ђурић - Био добар, штета за пар ситуација у којима је могао и гол да да.
Трајковић - Ништа спорно ни код њега, на свом нивоу. Шансе које су они имали у првих 15 мин су више плод успаваности везног реда него грешака штопера.
Настић - Ако сам некога хвалио кад игра добро, нећу га опљувати ни кад одигра лоше и проглашавати како "нема квалитет за први тим". Кредита има јер је клинац, али ово синоћ је било лоше. Напред без муда, назад често каснио.
Радоја - Најслабија партија ове сезоне (оба Хибернијанса нисам гледао), али и такав није био очајан. Нормално је да играч његових година мало осцилира.
Полетановић - "нит' смрди, нит' мирише" игра. Мислим да су и он и Радоја морали бити агресивнији, а не само да ћушну лопту на страну и блеје док се ови сами не победе.
Врањеш - Добар.
Енвер - Најбољи.
Билбија - Најгори. Гледам сад на снимку, па јебемумиша не мо'ш тако метиљаво 'ватати волеј на 2 метра од гола, неће сама да уђе.
Шкулетић - Неке ће овакав став изненадити, али за мене је био сасвим коректан. Јебига, онакви промашаји не би смели да се дешавају некоме ко претендује да буде први шпиц Војводине, али улази у шансе, скаче, бори се... Знам, није довољно, али било је и горих од њега синоћ.

Што се измена тиче, Тумба и Мијат су били прекратко на терену за неку оцену, а Калуђеровић није показао ништа посебно. Тај пенал му и не замерам толико, јер ми је био неки бљутав осећај кад су нам га свирали. Јесте, ови су чобани, ваљају се, једу говна... али нећу ни тако да их победимо. За све судије (које не читају овај форум): само будите коректни, немојте нас оштећивати, а овакве ствари нам не требају.
prijatelj fudbala
Posts: 457
Joined: Thu Oct 15, 2009 10:28 am

Re: 1. kolo: Vojvodina-Donji Srem, nedelja 20:30h

Post by prijatelj fudbala »

Meni i dalje nije jasno kako sinoć nismo uspeli da uteramo bar jedan...

Mada, nije ni važno, groblje je u subotu poslalo jasnu poruku svima. Treba se fokusirati na Ligu Evrope pod jedan, na 4 pobede iz 4 utakmice sa njima i, na kraju, na Kup...

Idemo dalje!
User avatar
angua
Posts: 253
Joined: Tue Oct 05, 2010 12:07 pm
Location: negde u kosmosu

Re: 1. kolo: Vojvodina-Donji Srem, nedelja 20:30h

Post by angua »

Pre svega odlična igra i relativno lako stvaranje šansi protiv bunkera što je pomak u odnosu od ranije. Sad sam ponovo pogledala šanse, pa nekoliko je bilo lakše pogoditi nego promašiti. Toliko loša koncentracija u završnici, od igrača čiji je glavni posao postizanje gola ne sme da se ponovi, jer će nam se kad tad osvetiti. Penal ne vidim ni na snimku dobro, ali ako je lopta u vazduhu, a jedan igrač skače na nju, drugi nema šta da mlati nogama pri zemlji, osim ako neće da lupi igrača koji skače. Kad god da je, penal onako ne sme da se izvede. To je išlo skoro po sredini gola. Ja sam očekivala da će Alivodić da šutira.
Mi moramo proći u Ligu Evrope i tamo se takmičiti, jer dok se ovde nešto ne promeni, nemamo šta da tražimo. Naša liga može da služi za razigravanje igrača i da se kroz nju plasiramo u Evro-takmičenje.
User avatar
Baltazar
Posts: 376
Joined: Fri May 24, 2013 9:31 pm
Location: Socijalno

Re: 1. kolo: Vojvodina-Donji Srem, nedelja 20:30h

Post by Baltazar »

Sinoćna utaknica je pokazala nekoliko stvari:
1. Utaknica pod reflektorima ima potpuno opravdanje u ovim toplim i sparnim danima. I za publiku a naročito za igrače.
2. Pronašli smo sa Nikolićem recept za bunker s obzirom koliko smo šansi stvorili.
3. Problem igranja na tri fronta se video već juče. Zato nam treba što više kvalitetnih fudbalera. Nema viška.
4. Nemamo levu stranu (danas umesto Lekovića i Abua igrali Nastić i Bilbija) to znači preveliko opterećenje za Vuleta i Envera.
5. Valjda smo od Turaka naučili da pozdravimo naše ljubimce posle lošeg rezultata. Bilo je to lepo gledati. Čak mi se čini da su i igrači bili iznenađeni.
6. Delač nas je možda spasao poraza, mora se primetiti. Koja sigurnost. Više nemam leptirića kao kad je lopta išla prema Supiću.
7. Trčali, borili se, stvarali šanse sve vreme. Samo u takvoj postavci mogu doći i rezultati.
8. Hitni licencirati Denkovića i Vukčevića.
Vojvodina, jedna jedina!
User avatar
Salvador
Posts: 1182
Joined: Sun May 09, 2010 6:07 pm

Re: 1. kolo: Vojvodina-Donji Srem, nedelja 20:30h

Post by Salvador »

I meni na snimku deluje da je bio čist penal - igrač Donjeg Srema je hteo da ispuca loptu, a odvalio našeg igrača po telu, tako da (bar po tom snimku) ne vidim ništa sporno.
Isto tako se slažem da igračima kojima je posao da daju golove, ovakvi promašaji ne smeju da se dešavaju na više od jedne utakmice. OK je imati loš dan, ali ako nemaš petlje - ustvari to je čist killer instinct za golom, onda menjaj posao ili barem poziciju u timu. Pravi centarfori moraju ubadati takve stvari!
Locked