Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: Transferi

Post by laki »

Mozda mi mozemo da se pojacamo u spicu ako ga oni nece?! (ps: ocekujem burne reakcije! :devil: )

http://www.zurnal.rs/2013/06/15/zvezda- ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
srkins
Posts: 1464
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Transferi

Post by srkins »

trener je trazio da mu se dovede jedan odbranbeni igrac dva vezna bocna i jedan spic...sto se spica tice tu je po meni despotovic najbolje resenje ...ako jos dodje i fiero mi smo to mesto popunili...
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: Transferi

Post by Milan »

Nije mi jasno da se toliko odugovlaci sa resavanjem statusa Fiera. Drakula kaze da jos uvek nema informacije u vezi sa tim transferom, a ja postavljam pitanje ko (bi trebalo da) ih ima? Ili postoji potpisan ugovor ili ne, vrlo prosto. Ako ugovor postoji, ne treba da nas zanimaju nikakvi "porodicni" razlozi za njegovo odustajanje od dolaska, vec odmah uputiti dopis FIFA-i, pa tuzbu ili kako to vec ide!
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: Transferi

Post by laki »

Matori, taj transfer vezano za njega, tj ugovor, od pocetka nisu bila cista posla. Ja sam bio sve vreme rezervisan i mislio da je u pitanju transfer Olembeovog tipa, ili kako se taj lik vec zvao tacno ;) Koje su to fore kao mi smo ga kupili ali lik je ostao da se pomogne svojoj ekipi u Boliviji?! Mislim daj ono... Isto kao sto ne verujem da ce rekonstrukcija stadiona biti ikada privedena kraju dok to ne vidim svojim ocima. Ne kazem da Bata nije uradio dosta dobrih stvari za Vosu, ali nesto jednostavno ne mozes da poverujes dok se ne dogodi.

A sto se tice stadiona, znam da nije tema i ne treba ovde da se nastavlja, ali secite me tamo gde sam najtanji ako ta tribinica bude mogla da izdrzi cignsure i grobare. Mozda ce biti za nase simpatizere i mladje kategorije naseg kluba posto oni uredno sede na njoj(zi), tj ne skacu po istoj. Ne znam, muka mi je od te tribine vise. Jebem ti grad (tj. gradsku upravu) koji nije u stanju jebenu tribinu od betona da napravi koja ce biti STABILNA! Ej, nista vise od toga, samo stabilna iz razloga da ne sluzi za ukras vec za navijanje.
Image
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3900
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: Transferi

Post by Red Marquis »

laki wrote: A sto se tice stadiona, znam da nije tema i ne treba ovde da se nastavlja, ali secite me tamo gde sam najtanji ako ta tribinica bude mogla da izdrzi cignsure i grobare. Mozda ce biti za nase simpatizere i mladje kategorije naseg kluba posto oni uredno sede na njoj(zi), tj ne skacu po istoj. Ne znam, muka mi je od te tribine vise. Jebem ti grad (tj. gradsku upravu) koji nije u stanju jebenu tribinu od betona da napravi koja ce biti STABILNA! Ej, nista vise od toga, samo stabilna iz razloga da ne sluzi za ukras vec za navijanje.
Ti si jedini koji uporno spominje tu nestabilnost. Razumem, te spekulacije su prozrokovane naučenim da se kod nas sve ofrlje radi, ali i dalje nema osnova da to SADA znamo. Ja mislim da njihovi navijači neće biti tamo smešteni ne zbog nestabilnosti, već zato što će biti premala tribina, a navikao sam u Srbiji da uprave stavljaju zaradu ispred interesa svojih navijača.
Io odio Belgrado
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8923
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: Transferi

Post by Radoye »

Milan wrote:Nije mi jasno da se toliko odugovlaci sa resavanjem statusa Fiera. Drakula kaze da jos uvek nema informacije u vezi sa tim transferom, a ja postavljam pitanje ko (bi trebalo da) ih ima? Ili postoji potpisan ugovor ili ne, vrlo prosto. Ako ugovor postoji, ne treba da nas zanimaju nikakvi "porodicni" razlozi za njegovo odustajanje od dolaska, vec odmah uputiti dopis FIFA-i, pa tuzbu ili kako to vec ide!
Pa namece se zakljucak da ugovor ne postoji. Zimus se verovatno pregovaralo sa covekom i postinut nacelni dogovor da dodje na leto nakon sto mu isteknu zadnjih sest mesecei ugovora, sto je ovaj verovatno usmeno prihvatio. Neko je onda pozurio i izlanuo se sa informacijom pre vremena pa je pustena medju navijace jos zimus. A Drakula ne zna jer je sve obavljao jedan covek - koga vise nema medju zivima. Samo je Bata najverovatnije znao sta je dogovarano sa Fierom i kako su se nagodili.

A Fiera verovatno sada svi ubedjuju da ne ide na tako dalek put u nesigurno, kad covek sa kojim se dogovarao vise nije tu, ko zna sta ce da se desi, da li ce ga prihvatiti, da li ce klub uopste postojati i tako te price.

Sve u svemu - mrka kapa.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
User avatar
Turija
Posts: 10833
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Transferi

Post by Turija »

I ja mislim slično, kao Radoya, tj da je dogovor bio načelan i okviran, kao i da je sada realizacija u domenu teorije.
Treba dovesti Ranka (ako ode Abu) i završiti priču.Rešiti, na vreme, bar jedan otvoren problem.
Ranko je sličan profil špica, kao Abubakar.Nadam se da nije izgubio brzinu (s godinama), a dobio je značajno internacionalno iskustvo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Minja
Administrator
Posts: 1911
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Re: Transferi

Post by Minja »

Za tog Fiera ne znam, ali za Ranka znam da bi sa njim FKV napravila dobar posao. On je jos uvek u dobrim fudbalskim godinama, a nece biti perioda adaptacije ni navikavanja na okruzenje. Sve vec zna. Ako bude igrao punom snagom, resili smo 10-15 golova u ovoj sezoni.

p.s.

koji ce ti moj igrac koji mozda hoce, a mozda i nije siguran da li hoce da igra u timu. Uz duzno postovanje, bolivijski fudbal je truba, pa da nam se ne desi da dobijemo igraca sumnjivog potencijala.

Da li je njega uopste neko gledao uzivo?
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8923
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: Transferi

Post by Radoye »

Minja wrote:Da li je njega uopste neko gledao uzivo?
Sta ce ga ko gledati, kada decko ubija na youtube... :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Re: Transferi

Post by vladans »

Nikola Lekovic i Branilsav Milosevic iz Rada navodno potpisali, bar tako javlja SOS kanal.
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: Transferi

Post by Helm »

I levi i desni bek iz Rada znaci? Ako je istina naravno... Je l' zna neko kakvi su?

EDIT: iskreno, uveren sam da nije istina... Obojica su pod ugovorom, jedan jos godinu dana, a drugi dve.
srkins
Posts: 1464
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Transferi

Post by srkins »

lekovic odlican igrac al vredi 500.000 pa mi je zato sumljivo jako...jedino ako napravimo neku razmenu pa im damo par igraca..inace po meni najbolji levi bek lige je lekovic...
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: Transferi

Post by Helm »

Zapravo, prema transfermarketu, Lekovic (ugovor do 30.06.2014) vredi 600.000 a Milosevic (ugovor do 30.06.2015) 500.000. Tako da ne vidim mogucnost da ih dovedemo.
User avatar
Boske87
Posts: 572
Joined: Mon Aug 29, 2011 4:49 pm

Re: Transferi

Post by Boske87 »

Dobri su to igrači za JSL, pojačanja u pravom smislu te reči, znam sa menadžera :mrgreen:
srkins wrote:inace po meni najbolji levi bek lige je lekovic...
Slažem se, bilo bi dobro da je ova vest istinita. Nama i ako dođe Despot opet treba još jedan napadač jer ne verujem da će Abu produžiti ugovor i ostati a Šušnjar nije najbolje iskoristio minute ovog proleća. Treba pokušati dovesti Vasilića iz Slobode, prava zamena za Vuleta a još nije na radaru blizanaca. Omega Roberts je prava zamena za Trajkovića, istina ima mana i gadan temperament ali je jeftin i ima odlične fizičke predispozicije, savršen za rotaciju. Đurić bi naravno sledeće sezone trebao da nosi odbranu.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
srkins
Posts: 1464
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Transferi

Post by srkins »

jedini nacin na koji mi mozemo da ih dovedemo je sledeci oni vrede 1m zajedno ako damo ranku po 25% od sledeceg transfera to se smanjuje na 500.000-700.000 ako im jos uvalimo par igraca tipa bilbija skuletic kesic dolazimo do 250.000- 400.000 za oba igraca e to vec mozemo da platimo
Post Reply