Fantasy - novi dresovi
Mislim da se malo preteruje sto se tice ovih rozih dresova,jer niko ne gleda onu drugu stranu,njihovu funkcionalnost!Mi smo godinama(naravno zbog losih rezultata,ne izlaska u evropu pre svega)bili prepusteni domacem proizvodjacu(NAAI)koji nam dostavi dve-tri garniture,jednu u nasim tradicionalnim bojama,jednu u plavoj i to je to,sto je sa jedne strane dovoljno ali pripreme su specificne jer se na njima moze desiti da utakmice koje imate igrate sa protivnicima koji imaju istu boju dresova ili slicnu,i tu dolazimo do te funkcionalnosti tih famoznih rozih dresova!
Mene iskreno uopste ne interesuje u kakvim ce oni dresovima igrati na pripremama,pa i mnogo veci klubovi koji sigurno drze do svoje tradicije vise nego mi na pripremama bas iz tih razloga igraju u dreosvima takvih ili slicnih boja,pogledaj te pripreme Intera,Juventusa,Milana,Bajerna...pa ce te videti u kakvim oni dresovima igraju,a ti klubovi sigurno drze do sebe vise nego mi ili bilo koji nas klub!Nemoj te da svugde trazimo neke teorije zavere ili nesto slicno,kad pocne prvenstvo igracemo sigurno u nasim tradicionalnim crveno-belim dresovima!
Mene iskreno uopste ne interesuje u kakvim ce oni dresovima igrati na pripremama,pa i mnogo veci klubovi koji sigurno drze do svoje tradicije vise nego mi na pripremama bas iz tih razloga igraju u dreosvima takvih ili slicnih boja,pogledaj te pripreme Intera,Juventusa,Milana,Bajerna...pa ce te videti u kakvim oni dresovima igraju,a ti klubovi sigurno drze do sebe vise nego mi ili bilo koji nas klub!Nemoj te da svugde trazimo neke teorije zavere ili nesto slicno,kad pocne prvenstvo igracemo sigurno u nasim tradicionalnim crveno-belim dresovima!
- madda fakka
Re: ADIDAS
podbara wrote:
Zvezda je prepravljena u plavu boju. ZIveo fotosop!
druze ne znam kako ti je promaklo da je to identican dres slavije iz praga jesu oni veoma bitan faktor istorije nasego voljenog kluba ali im ukrasti dres i nije neka fora

I Bog je Slaninar...
- madda fakka
Molim druga podbaru da nam objasni kako je moglo da dodje do ove zabune?!?!madda fakka wrote:podbara wrote:
druze ne znam kako ti je promaklo da je to identican dres slavije iz praga jesu oni veoma bitan faktor istorije nasego voljenog kluba ali im ukrasti dres i nije neka fora

Tako su izgledali prvi crveno-beli dresovi naseg kluba. To sto je dres podeljen na dve polovine to oznacava dihotomiju ljudskog zivota(crvena boja predstavlja krv i telo i bela boja, boja duse) a plava boja u kombinaciji sa crvenom i belom treba da predstavlja srpsku zastavu. Daleko od toga da smo im ukrali dresove vec jednostavno da smo ih preuzeli jer svest o bratsvu izmedju Slovenskih naroda nekada je bila mnogo dublja. E sad u periodu od 1922-1941 nasi dresovi su uglavnom izgledali kao Slavijini sa tim sto smo mi imali plavu zvezdu.madda fakka wrote:podbara wrote:

- dapokalypto