Vesti / Aktuelno / Babić napušta klupu? Želja navijača je Đumi

Babić napušta klupu? Želja navijača je Đumi08.03.2010. 10:47

Autor: fkv.com team(20)
Opet sedi na istoj klupi?
Opet sedi na istoj klupi?
P

osle katastrofalno lošeg završetka prošle, ali i početka ove godine, a nakon sramotnog poraza od Metalca (3:1), do kog je došlo baš na 96.-i rođendan našeg kluba, uprava Vojvodine razmatra mogućnost prekida saradnje sa trenerom Brankom Babićem. Konačan odgovor na ovo pitanje, dobićemo u toku današnjeg dana, kao i eventualno ime novog šefa struke, koji će preuzeti na sebe ogromnu obavezu da vrati ugled i čast “Staroj dami“ srpskog fudbala!

Navijači i simpatizeri ponosa Novoga Sada gotovo su jednoglasni u stavu, koji to čovek može upravo da uradi gorenavedeno i da okrene igru Vojvodine za 180 stepeni, znatno je unapredi i promoviše nekoliko novih mladih momaka iz našeg pogona u nosioce igre u budućnosti - MILAN ĐURIČIĆ – ĐUMI!!! To bi bio, u perspektivi gledano, najveći dar za sve kojima je crveno – bela boja u srcu.

Lepo bi bilo da nas uprava kluba danas počasti njegovim imenovanjem za prvog trenera, kada već to nisu u subotu uradili igrači na terenu! Sa nestrpljenjem očekujemo šta će se u toku dana dogoditi.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...