Vesti / Utakmice / FK Vojvodina – MFK Košice 1:1 (1:1)

FK Vojvodina – MFK Košice 1:1 (1:1)02.02.2010. 19:18

Autor: fkv.com team(8)
U

prvoj utakmici na pripremama u Antaliji :

FK Vojvodina – MFK Košice 1:1 (1:1).

Po izuzetno lošem vremenu i neverovatno jakom vetru, koji je onemogućio igrače oba tima da prikažu, koliko je to u ovom delu pripremnog perioda moguće, bolju predstavu, srpski i slovački tim odigrali su 90 minuta bez konačnog pobednika. Utisak je da je naš tim bio za nijansu bolji, jer je, naročito u drugom poluvremenu, propustio niz dobrih šansi.

Zanimljivo je da su oba gola postignuta nakon izvedenih udaraca sa ugla – Vojvodinu je u vođstvo doveo novajlija Nemanja Bilbija u 23. minutu, upravo direktnim udarcem iz kornera, a pred sam kraj prvog dela igre izjednačio je, naš internacionalac u redovima Košica, Ivan Đoković. Treba naglasiti, da je u formacijskom smislu, trener Branko Babić tokom čitavog meča, forsirao taktiku 4 – 3 – 3!

Sastav(i) naše ljubimice :

Prvi deo igre : Brkić, Vulićević, Pleč, Đurišić, Nestorović, Medojević, Mitošević, Novaković, Adams, Bilbija, Mrđa.

Drugi deo igre : Kesić, Smiljanić, Karan, Lovrić, Faber, Tumbasević, Ađuru, Tadić, Katai, Đurovski, Mudrinski (kojeg je posle 20 - ak minuta igre zamenio Šušnjar).

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Zdravko RajkovGolgeter iz zasede
Zdravko Rajkov

Roma je vodila 4:1 i time je izjednačila rezultat iz prve utakmice. Svaki dalji gol rešavao je sudbinu meča. Tada je Rajkov stupio u akciju: jedan za drugim postigao je četiri gola...