Vesti / Utakmice / FK Vojvodina – MFK Košice 1:1 (1:1)

FK Vojvodina – MFK Košice 1:1 (1:1)02.02.2010. 19:18

Autor: fkv.com team(8)
U

prvoj utakmici na pripremama u Antaliji :

FK Vojvodina – MFK Košice 1:1 (1:1).

Po izuzetno lošem vremenu i neverovatno jakom vetru, koji je onemogućio igrače oba tima da prikažu, koliko je to u ovom delu pripremnog perioda moguće, bolju predstavu, srpski i slovački tim odigrali su 90 minuta bez konačnog pobednika. Utisak je da je naš tim bio za nijansu bolji, jer je, naročito u drugom poluvremenu, propustio niz dobrih šansi.

Zanimljivo je da su oba gola postignuta nakon izvedenih udaraca sa ugla – Vojvodinu je u vođstvo doveo novajlija Nemanja Bilbija u 23. minutu, upravo direktnim udarcem iz kornera, a pred sam kraj prvog dela igre izjednačio je, naš internacionalac u redovima Košica, Ivan Đoković. Treba naglasiti, da je u formacijskom smislu, trener Branko Babić tokom čitavog meča, forsirao taktiku 4 – 3 – 3!

Sastav(i) naše ljubimice :

Prvi deo igre : Brkić, Vulićević, Pleč, Đurišić, Nestorović, Medojević, Mitošević, Novaković, Adams, Bilbija, Mrđa.

Drugi deo igre : Kesić, Smiljanić, Karan, Lovrić, Faber, Tumbasević, Ađuru, Tadić, Katai, Đurovski, Mudrinski (kojeg je posle 20 - ak minuta igre zamenio Šušnjar).

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić24
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Mihajlović4
Vukasović4
Lakićević2
da Silva Alves2

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...