Vesti / Aktuelno / KUPI MAJICU - PODRŽI SAJT!

KUPI MAJICU - PODRŽI SAJT!07.04.2017. 16:42

Autor: FKV.com Team(2)
D

ošlo je ponovo vreme za obnovu hostinga. Profit od majica će ići za hosting, a svako od nas će imati novu slaninarsku majicu da šeta u ove tople dane koji dolaze. Ako odziv bude kakav je bio i za majice Kosta Hadži, skupićemo pare bez problema, ako ne - ostatak ćemo pokriti donacijama. Cifra obnovu hostinga je 300 dolara, odnosno 35 000 dinara.

Majice će se naručivati i unapred plaćati u kafe baru "Kod Fleka" u nedelju 9. aprila, od 15:00 do 16:40. Tu će biti nas par, videćete nas sigurno.
Cena je 1300 dinara.
Cimajte drugare, postavljajte na svojim stranicama na društvenim mrežama, nagovorite komšiju ispred dragstora što je išao 80-ih na Vošu da uzme i on jednu.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Radulović18
Vukanović17
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Čumić12
Zady Sery9
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...