Vesti / Utakmice / Nastavak pobedničkog niza: savladana i Jagodina

Nastavak pobedničkog niza: savladana i Jagodina14.12.2015. 03:23

Autor: FKV.com Team(0)
N

a poslednjoj ovogodišnjoj utakmici pred svojom publikom, fudbaleri Vojvodine zabeležili su četvrtu prvenstvenu, a petu ukupnu pobedu u nizu koji traje bez prekida od dolaska Nenada Lalatovića i njegovih saradnika na klupu Stare Dame.

Pred više od 1000 gledalaca na stadionu Karađorđe, domaći tim savladao je rezultatom 3:1 gostujuću ekipu Jagodine. Golove za crveno-beli tim postigli su Lazar Rosić u 9. i Ognjen Ožegović u 16. i 81. minutu meča, dok je u nadoknadi vremena na kraju prvog poluvremenu nadu gostima svojim pogotkom nakratko probudio Popović.

Iako je šef stručnog štaba Novosađana trenutno suspendovan, da upravo u njegovom radu naši prvotimci vide presudan faktor svoga uspona na tabeli, videlo se najbolje to tome što su radost nakon svih postignutih golova delili sa mladim stručnjakom, koji je uz bučan i neosporan angažman utakmicu pratio praktično sa ograde zapadne tribine arhitektonski najunikatnijeg stadiona u državi.

U utakmici koja je svojim kvalitetom daleko nadmašila prosečna srpska superligaška fudbalska nadmetanja, Voša pored postignutih golova nije iskoristila još nekoliko odličnih šansi (čak i jedanaesterac koji je promašio Ivanić), a i gosti su prikazali igru koja ni po čemu ne odslikava njihov slab plasman na tabeli.

Nakon ove pobede, nošeni elanom ostvarenih rezultata u poslednjem delu sezone, fudbaleri našeg kluba putuju na poslednji ovogodišnji megdan u sredu u Rašku oblast, domaćoj ekipu Novog Pazara. Tim mečom spušta se zavesa i na prvi deo prvenstva, u kojem Vojvodina trenutno na tabeli zauzima četvrtu poziciju, sa tendencijom daljeg uspona ka vrhu.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Radulović18
Vukanović17
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Čumić12
Zady Sery9
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...