Vesti / Utakmice / Vojvodina - Inđija: Taman (ili jedva?) dovoljno za prolaz dalje

Vojvodina - Inđija: Taman (ili jedva?) dovoljno za prolaz dalje03.12.2015. 00:04

Autor: FKV.com Team(3)
F

udbaleri Vojvodine nastavili su niz pobeda započet dolaskom Nenada Lalatovića i njegovih pomoćnika na trenersku klupu najvećeg kluba ravnice.

Nakon prvenstvenih pobeda protih Javora i Mladosti, Stara Dama slavila je i u kupu, eliminisavši rezultatom 1-0 iz daljeg takmičenja drugoligašku ekipu Inđije.

U igri koja nije ni na trenutak ličlila na subotnju ubedljivu partiju protiv ekipe iz Lučana, Vojvodina je bila bolja za jedan gol, koji je bio delo Siniše Babića, koji je u 77. minutu iz slobodnog udarca iskosa sa desne strane lukavo prevario čuvara mreže gostiju.

Troma i teška partija, koju je sa tribina ispratila sad već gotovo standardna brojka od oko maksimum 500 najvernijih Slaninara, pokazaće se u svome pravom svetlu tek kada u narednom kolu, već u subotu, tim iz najlepšeg srpskog grada na megdan ode mlađem prestoničkom blizancu.

Da li se naš tim čuva, štedi, ko i koliko u njemu vredi, znaćemo kada, sa Lalatovićem na klupi ili na tribinama, nastavimo prevenstvenu borbu za što bolji plasman.

Naredna runda kup takmičenja na programu je tek u martu mesecu, a timovi sa kojima se možemo sastati su Spartak, Borac, Radnički iz Niša i Javor.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...