Vesti / Utakmice / Vojvodina - Inđija: Taman (ili jedva?) dovoljno za prolaz dalje

Vojvodina - Inđija: Taman (ili jedva?) dovoljno za prolaz dalje03.12.2015. 00:04

Autor: FKV.com Team(3)
F

udbaleri Vojvodine nastavili su niz pobeda započet dolaskom Nenada Lalatovića i njegovih pomoćnika na trenersku klupu najvećeg kluba ravnice.

Nakon prvenstvenih pobeda protih Javora i Mladosti, Stara Dama slavila je i u kupu, eliminisavši rezultatom 1-0 iz daljeg takmičenja drugoligašku ekipu Inđije.

U igri koja nije ni na trenutak ličlila na subotnju ubedljivu partiju protiv ekipe iz Lučana, Vojvodina je bila bolja za jedan gol, koji je bio delo Siniše Babića, koji je u 77. minutu iz slobodnog udarca iskosa sa desne strane lukavo prevario čuvara mreže gostiju.

Troma i teška partija, koju je sa tribina ispratila sad već gotovo standardna brojka od oko maksimum 500 najvernijih Slaninara, pokazaće se u svome pravom svetlu tek kada u narednom kolu, već u subotu, tim iz najlepšeg srpskog grada na megdan ode mlađem prestoničkom blizancu.

Da li se naš tim čuva, štedi, ko i koliko u njemu vredi, znaćemo kada, sa Lalatovićem na klupi ili na tribinama, nastavimo prevenstvenu borbu za što bolji plasman.

Naredna runda kup takmičenja na programu je tek u martu mesecu, a timovi sa kojima se možemo sastati su Spartak, Borac, Radnički iz Niša i Javor.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Radulović18
Vukanović17
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Čumić12
Zady Sery9
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...