Vesti / Aktuelno / Kup Srbije, osmina finala: Vojvodina - Inđija vol.3

Kup Srbije, osmina finala: Vojvodina - Inđija vol.318.11.2015. 17:39

Autor: FKV.com Team(1)
V

oljom danas održanog žreba, u meču osmine finala fudbalskog Kupa Srbije, naš tim će se sastati sa ekipom Inđije, 2. decembra na stadionu Karađorđe.

Biće ovo treći put da se u najmasovnijem našem klupskom takmičenju sastajemo sa zeleno-belim Sremcima: u Lav Kupu Srbije, u sezoni 2007/'08, Predrag Kodžo (na slici) je bukvalno na svojim plećima svoj tim odveo dalje, a šansu za revanš Vojvodina je iskoristila u sezoni 2011/'12, kada smo, ponovo na igralištu pored pruge, slavili pobedu rezultatom 1:2.

Rivala sa kojim ćemo se susresti u takmičenju koje smo ponovo odredili kao ovee sezone prioritetno, trener našeg tima Nenad Lalatović u izjavi za zvanični sajt okarakterisao je sledećim rečima:

- S obzirom na to koje smo sve ekipe mogli da dobijemo za rivala, svakako mogu reći da sam zadovoljan žrebom. Međutim, to ne znači da ćemo olako pristupiti meču i poceniti ekipu Inđije. To je dobra ekipa, koja pruža solidne partije u Prvoj ligi Srbije i svakako ćemo morati vrlo ozbiljno da ih shvatimo. Uostalom, ove sezone na utakmici protiv Kolubare se već pokazalo koliko timovi iz Prve lige umeju da budu nezgodni, tako da moramo biti maksimalno oprezni. U svakom slučaju, očekujem prolaz dalje, a potrudićemo se da u Kupu doguramo što više možemo.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...