Vesti / Aktuelno / Kup Srbije, osmina finala: Vojvodina - Inđija vol.3

Kup Srbije, osmina finala: Vojvodina - Inđija vol.318.11.2015. 17:39

Autor: FKV.com Team(1)
V

oljom danas održanog žreba, u meču osmine finala fudbalskog Kupa Srbije, naš tim će se sastati sa ekipom Inđije, 2. decembra na stadionu Karađorđe.

Biće ovo treći put da se u najmasovnijem našem klupskom takmičenju sastajemo sa zeleno-belim Sremcima: u Lav Kupu Srbije, u sezoni 2007/'08, Predrag Kodžo (na slici) je bukvalno na svojim plećima svoj tim odveo dalje, a šansu za revanš Vojvodina je iskoristila u sezoni 2011/'12, kada smo, ponovo na igralištu pored pruge, slavili pobedu rezultatom 1:2.

Rivala sa kojim ćemo se susresti u takmičenju koje smo ponovo odredili kao ovee sezone prioritetno, trener našeg tima Nenad Lalatović u izjavi za zvanični sajt okarakterisao je sledećim rečima:

- S obzirom na to koje smo sve ekipe mogli da dobijemo za rivala, svakako mogu reći da sam zadovoljan žrebom. Međutim, to ne znači da ćemo olako pristupiti meču i poceniti ekipu Inđije. To je dobra ekipa, koja pruža solidne partije u Prvoj ligi Srbije i svakako ćemo morati vrlo ozbiljno da ih shvatimo. Uostalom, ove sezone na utakmici protiv Kolubare se već pokazalo koliko timovi iz Prve lige umeju da budu nezgodni, tako da moramo biti maksimalno oprezni. U svakom slučaju, očekujem prolaz dalje, a potrudićemo se da u Kupu doguramo što više možemo.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Malbašić6
Owusu Bempah3
Subotić3
Mihajlović2
Cebara1
Jovančić1
Avramovski1

Igrač sezone
Rockov11
Malbašić7
Planić7
Vukasović4
Kojašević3
da Silva Alves2
Jovančić2
Owusu Bempah2
Bureković2
Avramovski2

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...