Vesti / Aktuelno / Kup Srbije, osmina finala: Vojvodina - Inđija vol.3

Kup Srbije, osmina finala: Vojvodina - Inđija vol.318.11.2015. 17:39

Autor: FKV.com Team(1)
V

oljom danas održanog žreba, u meču osmine finala fudbalskog Kupa Srbije, naš tim će se sastati sa ekipom Inđije, 2. decembra na stadionu Karađorđe.

Biće ovo treći put da se u najmasovnijem našem klupskom takmičenju sastajemo sa zeleno-belim Sremcima: u Lav Kupu Srbije, u sezoni 2007/'08, Predrag Kodžo (na slici) je bukvalno na svojim plećima svoj tim odveo dalje, a šansu za revanš Vojvodina je iskoristila u sezoni 2011/'12, kada smo, ponovo na igralištu pored pruge, slavili pobedu rezultatom 1:2.

Rivala sa kojim ćemo se susresti u takmičenju koje smo ponovo odredili kao ovee sezone prioritetno, trener našeg tima Nenad Lalatović u izjavi za zvanični sajt okarakterisao je sledećim rečima:

- S obzirom na to koje smo sve ekipe mogli da dobijemo za rivala, svakako mogu reći da sam zadovoljan žrebom. Međutim, to ne znači da ćemo olako pristupiti meču i poceniti ekipu Inđije. To je dobra ekipa, koja pruža solidne partije u Prvoj ligi Srbije i svakako ćemo morati vrlo ozbiljno da ih shvatimo. Uostalom, ove sezone na utakmici protiv Kolubare se već pokazalo koliko timovi iz Prve lige umeju da budu nezgodni, tako da moramo biti maksimalno oprezni. U svakom slučaju, očekujem prolaz dalje, a potrudićemo se da u Kupu doguramo što više možemo.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić24
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Mihajlović4
Vukasović4
Lakićević2
da Silva Alves2

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...