Vesti / Utakmice / Romantičari odneli pobedu, Slaninarima ostaje nada

Romantičari odneli pobedu, Slaninarima ostaje nada14.11.2015. 16:00

Autor: FKV.com Team(0)
U

prijateljskom susretu Vojvodine i OFK Beograda, odigranom na terenu Fudbalskog centra Vujadin Boškov u Veterniku pred stotinak gledalaca, novopostavljeni treneri obe ekipe Nenad Lalatović i Miodrag Profa Radanović videli su sa kakvim igračkim potencijalom raspolažu.

U nadmetanju snaga koje je više od mnogih ovosezonskih mečeva ličilo na prvenstvenu fudbalsku utakmicu, pobedu je golom Subašića nakon greške Rosića u 10. minutu slavila ekipa iz prestonice, ali i navijači novosadske Stare Dame mogu da budu barem delimično zadovoljni, jer je naš tim, pogotovo u drugom delu meča, bio mnogo bolji rival na terenu.

Nenad Lalatović pružio je šansu gotovo svim fudbalerima na koje je danas mogao da računa, tako da su nastupil: Perić (od 46. Kordić) – Vasilić (od 46. Lakićević), Pankov, Rosić (od 46. Puškarić), Antić (od 46. Radović) – Maksimović (od 68. Novaković), Sekulić, Kovačević (od 46. Zoćević) – Stanisavljević (od 46. Babić), Vukčević (od 58. Meri), Mrdaković (od 46. Pavkov).

Po opštem utisku prisutnih, u sastavu našeg tima odličnom igrom izdvojio se pre svih Lakićević, a odlično je odigrao i Puškarić. Za malo više od pola sata provedenih na terenu, ljubimac navijača Džon Meri imao je par zapaženih poteza, te je još jednim dokazao da svakako zaslužuje da i u narednim mečevima dobije šansu.

Zvaničan debi na klupi Vojvodine Nenad Lalatović imaće naredne subote, na gostovanju u Ivanjici, gde će domaći Javor u susretu 18. kola Super lige u 13 časova dočekati goste iz Srpske Atine.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić24
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Mihajlović4
Vukasović4
Lakićević2
da Silva Alves2

Sećanja
Sima MilovanovVečiti kapiten
Sima Milovanov

Mada najmlađi po stažu u ekipi, preuzeo je žutu traku od Avramovića zbog standardne forme i odgovornog mesta u timu. Njegov desetogodišnji staž u ulozi kapitena jedan je od najdužih...