Vesti / Utakmice / Romantičari odneli pobedu, Slaninarima ostaje nada

Romantičari odneli pobedu, Slaninarima ostaje nada14.11.2015. 16:00

Autor: FKV.com Team(0)
U

prijateljskom susretu Vojvodine i OFK Beograda, odigranom na terenu Fudbalskog centra Vujadin Boškov u Veterniku pred stotinak gledalaca, novopostavljeni treneri obe ekipe Nenad Lalatović i Miodrag Profa Radanović videli su sa kakvim igračkim potencijalom raspolažu.

U nadmetanju snaga koje je više od mnogih ovosezonskih mečeva ličilo na prvenstvenu fudbalsku utakmicu, pobedu je golom Subašića nakon greške Rosića u 10. minutu slavila ekipa iz prestonice, ali i navijači novosadske Stare Dame mogu da budu barem delimično zadovoljni, jer je naš tim, pogotovo u drugom delu meča, bio mnogo bolji rival na terenu.

Nenad Lalatović pružio je šansu gotovo svim fudbalerima na koje je danas mogao da računa, tako da su nastupil: Perić (od 46. Kordić) – Vasilić (od 46. Lakićević), Pankov, Rosić (od 46. Puškarić), Antić (od 46. Radović) – Maksimović (od 68. Novaković), Sekulić, Kovačević (od 46. Zoćević) – Stanisavljević (od 46. Babić), Vukčević (od 58. Meri), Mrdaković (od 46. Pavkov).

Po opštem utisku prisutnih, u sastavu našeg tima odličnom igrom izdvojio se pre svih Lakićević, a odlično je odigrao i Puškarić. Za malo više od pola sata provedenih na terenu, ljubimac navijača Džon Meri imao je par zapaženih poteza, te je još jednim dokazao da svakako zaslužuje da i u narednim mečevima dobije šansu.

Zvaničan debi na klupi Vojvodine Nenad Lalatović imaće naredne subote, na gostovanju u Ivanjici, gde će domaći Javor u susretu 18. kola Super lige u 13 časova dočekati goste iz Srpske Atine.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Malbašić6
Owusu Bempah3
Subotić3
Mihajlović2
Cebara1
Jovančić1
Avramovski1

Igrač sezone
Rockov11
Malbašić7
Planić7
Vukasović4
Kojašević3
da Silva Alves2
Jovančić2
Owusu Bempah2
Bureković2
Avramovski2

Sećanja
Silvester TakačPrvi strelac šampiona
Silvester Takač

U takmičarkoj sezoni 1965/66. Vojvodina je osvojila prvu šampionsku titulu. Jedan od najzaslužnijih za trijumf, bio je Silvester Takač...