Vesti / Aktuelno / Počinje prodaja karata za revanš meč protiv Viktorije

Počinje prodaja karata za revanš meč protiv Viktorije25.08.2015. 09:11

Autor: budababa(0)
F

udbalski klub Vojvodina pustiće danas u prodaju ulaznice za uzvratni meč protiv češke Viktorije (prvi meč 0:3).

Ulaznice za zapadnu i istočnu tribinu mogu se kupiti u utorak, sredu i četvrtak u GIGS TIX-u (TC Pariski Magazin, Kralja Aleksandra 12) u periodu od 9:00 do 19:30 časova. U sredu će se karte za ove dve tribine moći uzeti i na centralnoj blagajni stadiona "Karađorđe" u periodu od 12:00 do 18:00 časova, dok će u četvrtak ulaznice moći da se kupe na centralnoj blagajni stadiona od 10:00 do 20:30 časova, na blagajni između zapadne i severne tribine (kod kafea “Friends”) od 18:00 do 20:30 časova, kao i na blagajni na istočnoj tribini (kod restorana “Ognjište”) i to od 18:00 časova, do početka utakmice.

Karte za severnu tribinu prodavaće se isključivo u šopu navijačke grupe "Firma", svakog dana od 12:00 do 20:00 časova.

Jedna osoba može da kupi najviše po tri ulaznice po dokumentu, na maksimalno dva važeća lična dokumenta. U praksi to znači da će svaki gledalac prilikom kupovine karata morati da priloži svoj dokument i, ukoliko želi više karata (maksimalno šest), još jedan dokument (ličnu kartu ili pasoš).

Cene karata su:

- zapadna tribina 500 dinara
- istočna tribina 300 dinara
- severna tribina 200 dinara

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Malbašić6
Owusu Bempah3
Subotić3
Mihajlović2
Cebara1
Jovančić1
Avramovski1

Igrač sezone
Rockov11
Malbašić7
Planić7
Vukasović4
Kojašević3
da Silva Alves2
Jovančić2
Owusu Bempah2
Bureković2
Avramovski2

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...