Vesti / Utakmice / Goleada i pobeda Voše u Kragujevcu

Goleada i pobeda Voše u Kragujevcu07.12.2014. 15:20

Autor: budababa(3)
V

ojvodina je teškom mukom uspela da prekine neugodnu seriju loših rezultata pobedom u Kragujevcu. Savladan je domaći Radnički rezultatom 3:4 (1:3), a trijumf Novosađanima doneli su sa po dva gola Gaćinović i Ivanić.

Početak meča nagovestio je lak posao za crveno-bele, Gaćinović je već u sedmom minutu doveo goste u vodstvo, a isti igrač je prednost duplirao u 39. minutu meča. Samo dva minuta kasnije, Arsić prepolovljava prednost Voše, ali Ivanić u prvom minutu nadoknade vraća Novosađanima dva gola viška. Uprkos, činilo se, komotnom vodstvu, sav kapital Vojvodina je ispustila u prvih desetak minuta drugog dela igre. Napre Ivanić autogolom, a zatim i Tiodorović iz redova domaćina, vraćaju utakmicu na „nulu“. Ipak, da stigne od epiteta tragičara do čoveka koji je rešio meč pobrinuo se Ivanić svojim drugim golom (81. minut), čime je tas konačno prevagnuo na stranu gostiju.

Vojvodina time završava polusezonu na trećem mestu, bod ispred četvoroplasiranog Čukaričkog i tri iza drugoplasirane Crvene zvezde. Prvenstvo se nastavlja 21. februara naredne godine, a crveno-beli će gostovati na Karaburmi ekipi OFK Beograda.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić24
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Mihajlović4
Vukasović4
Lakićević2
da Silva Alves2

Sećanja
Sima MilovanovVečiti kapiten
Sima Milovanov

Mada najmlađi po stažu u ekipi, preuzeo je žutu traku od Avramovića zbog standardne forme i odgovornog mesta u timu. Njegov desetogodišnji staž u ulozi kapitena jedan je od najdužih...