Vesti / Utakmice / Konferencija pred utakmicu Napredak - Vojvodina

Konferencija pred utakmicu Napredak - Vojvodina11.12.2009. 15:31

Autor: fkvojvodina.com(6)
PR FK Vojvodina, Dragana Milutinović
PR FK Vojvodina, Dragana Milutinović
D

anašnja konferencija za novinare nije donela ništa novo i neočekivano. U uvodnom delu g-din Rabrenović predstavio je Aleksandra Kataia, momka iz Omladinske škole FK Vojvodina, koji je potpisao svoj prvi profesionalni ugovor. Prethodnih šest meseci bio je pozajmljen FK Palić. Redakcija sajta želi mladom Aleksandru svu sreću u karijeri (fotografiju možete da pronađete na forumu sajta).

U drugom delu novinarima su se obratili šef stručnog štaba Branko Babić i igrači Slaven Stjepanović i Slobodan Medojević. Osim uobičajenih očekivanja, da ćemo se boriti, da će protivnik namerno ići na pobedu i slično, mogli smo da čujemo da je Kizito rovit, tj. da je pitanje da li će da bude u timu, kao i da g-din Babić ima velikih kadrovskih problema.

Naročito zanimljivo bilo je slušati Slobodana Medojevića, ne zbog fudbalskih tema, već zbog načina na koji je komunicirao sa novinarima. Učinilo nam se da je ispred nas profesor sa nekog fakulteta a ne momak koji je tek ušao u prvi tim. Svaka čast.

I za kraj, umesto dosadnih konferencijskih fotografija, danas će naš i vaš sajt da ukrasi fotografija(e) PR menadžera FK Vojvodina Dragane Milutinović, koja svojim šarmom uveliko razbija standardnu konferencijsku monotoniju :)

P.S. Više o samoj utakmici možete da pronađete na forumu sajta.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Zukić15
Milosavljević15
Korać14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12

Sećanja
FK Vojvodina u prošlostiJedan jedini klub
FK Vojvodina u prošlosti

Priča Fudbalskog Kluba Vojvodina započinje u proleće sad već davne 1914. godine. Dok se svet spremao za rat, grupa omladinaca rešila je da osnuje fudbalski klub...