Vesti / Utakmice / Odličan uvod pred gostovanje Partizanu

Odličan uvod pred gostovanje Partizanu25.10.2014. 21:34

Autor: Helm(7)
U

okviru 10. kola Jelen Super Lige, fudbaleri Vojvodine ubedljivo su savladali Voždovac rezultatom 3:0. Golove za Novosađane postigli su Veselinović u 30. minutu iz penala, Gaćinović u 38. i Luković i 53. minutu.

Od prvog minuta crveno-beli su pokazali da je jedina opcija pobeda. Terenska inicijativa krunisana je pogotkom na isteku prve trećine utakmice kada je Lazar Veselinović, kao po običaju, bio precizan sa 11 metara. Novosađani i dalje nisu imali nameru da stanu, pa su još agresivnije krenuli ka golu da bi posle samo 8 minuta Mijat Gaćinović sjajnim pogotkom udvostručio prednost.

U drugom poluvremenu nije došlo do promene odnosa snaga, tako da je već u 53. minutu vrhunskim šutem iz prve Luka Luković postavio konačan rezultat. Do kraja utakmice, prednost je mogla biti i veća ali promašeno je nekoliko više nego izglednih prilika.

Vojvodina: Milinković-Savić, Nastić, Babić (Pankov od 46. minuta), Pekarić, Puškarić, Tumbasević, Poletanović, Novaković, Gaćinović (Luković od 50. minuta), Alivodić, Veselinović.

Voždovac: Supić, Kitanovski, Mihajlov, Pavlović, Nikolić, Petrović, Škerjanc, Beljić (Džugurdić od 66. minuta), Zlatković, Odita (Adamović od 61. minuta), Injac (Anđelković od 72. minuta).

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić24
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Mihajlović4
Vukasović4
Lakićević2
da Silva Alves2

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...