Vesti / Utakmice / Odličan uvod pred gostovanje Partizanu

Odličan uvod pred gostovanje Partizanu25.10.2014. 21:34

Autor: Helm(7)
U

okviru 10. kola Jelen Super Lige, fudbaleri Vojvodine ubedljivo su savladali Voždovac rezultatom 3:0. Golove za Novosađane postigli su Veselinović u 30. minutu iz penala, Gaćinović u 38. i Luković i 53. minutu.

Od prvog minuta crveno-beli su pokazali da je jedina opcija pobeda. Terenska inicijativa krunisana je pogotkom na isteku prve trećine utakmice kada je Lazar Veselinović, kao po običaju, bio precizan sa 11 metara. Novosađani i dalje nisu imali nameru da stanu, pa su još agresivnije krenuli ka golu da bi posle samo 8 minuta Mijat Gaćinović sjajnim pogotkom udvostručio prednost.

U drugom poluvremenu nije došlo do promene odnosa snaga, tako da je već u 53. minutu vrhunskim šutem iz prve Luka Luković postavio konačan rezultat. Do kraja utakmice, prednost je mogla biti i veća ali promašeno je nekoliko više nego izglednih prilika.

Vojvodina: Milinković-Savić, Nastić, Babić (Pankov od 46. minuta), Pekarić, Puškarić, Tumbasević, Poletanović, Novaković, Gaćinović (Luković od 50. minuta), Alivodić, Veselinović.

Voždovac: Supić, Kitanovski, Mihajlov, Pavlović, Nikolić, Petrović, Škerjanc, Beljić (Džugurdić od 66. minuta), Zlatković, Odita (Adamović od 61. minuta), Injac (Anđelković od 72. minuta).

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Zdravko RajkovGolgeter iz zasede
Zdravko Rajkov

Roma je vodila 4:1 i time je izjednačila rezultat iz prve utakmice. Svaki dalji gol rešavao je sudbinu meča. Tada je Rajkov stupio u akciju: jedan za drugim postigao je četiri gola...