Vesti / Utakmice / Odličan uvod pred gostovanje Partizanu

Odličan uvod pred gostovanje Partizanu25.10.2014. 21:34

Autor: Helm(7)
U

okviru 10. kola Jelen Super Lige, fudbaleri Vojvodine ubedljivo su savladali Voždovac rezultatom 3:0. Golove za Novosađane postigli su Veselinović u 30. minutu iz penala, Gaćinović u 38. i Luković i 53. minutu.

Od prvog minuta crveno-beli su pokazali da je jedina opcija pobeda. Terenska inicijativa krunisana je pogotkom na isteku prve trećine utakmice kada je Lazar Veselinović, kao po običaju, bio precizan sa 11 metara. Novosađani i dalje nisu imali nameru da stanu, pa su još agresivnije krenuli ka golu da bi posle samo 8 minuta Mijat Gaćinović sjajnim pogotkom udvostručio prednost.

U drugom poluvremenu nije došlo do promene odnosa snaga, tako da je već u 53. minutu vrhunskim šutem iz prve Luka Luković postavio konačan rezultat. Do kraja utakmice, prednost je mogla biti i veća ali promašeno je nekoliko više nego izglednih prilika.

Vojvodina: Milinković-Savić, Nastić, Babić (Pankov od 46. minuta), Pekarić, Puškarić, Tumbasević, Poletanović, Novaković, Gaćinović (Luković od 50. minuta), Alivodić, Veselinović.

Voždovac: Supić, Kitanovski, Mihajlov, Pavlović, Nikolić, Petrović, Škerjanc, Beljić (Džugurdić od 66. minuta), Zlatković, Odita (Adamović od 61. minuta), Injac (Anđelković od 72. minuta).

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Malbašić20
Meleg12
Trujić11
Paločević10
Babić5
Ašćerić4
Zličić4
Jovančić3
Kovačević2
Trifunović2

Igrač sezone
Malbašić34
Meleg28
Jovančić25
Paločević21
Rockov21
Planić20
Maksimović14
Kovačević14
Vukasović12
Trujić7

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...