Vesti / Utakmice / Brzo zaboravljen poraz od Zvezde

Brzo zaboravljen poraz od Zvezde31.08.2014. 20:54

Autor: Helm(4)
F

udbaleri Vojvodine savladali su Jagodinu u sklopu 4. kola Jelen Super lige rezultatom 3:2. Golove su postigli Veselinović u 4. i 54. minutu, i Pekarić u 19. za Vojvodinu. Za Jagodinu golove su postigli Arsenijević u 27. i Lepović u 73. minutu.

Nisu Novosađani dugo žalili za porazom od prošle nedelje i vratili su se na pobednički kolosek već u Jagodini. Odličan rezultat za ekipu koju predvodi Zoran Marić pošto vrlo malo timova odnese sva tri boda sa tog gostovanja.

U nešto izmenjenom sastavu su nastupili crveno-beli jer je ekipu napustio Srđan Babić umesto koga je zaigrao Radovan Pankov, a trener Marić se odlučio da Janko Tumbasević dobije prednost u odnosu na mladog Milana Makarića. Odmah na početku utakmice, Lazar Veselinović je zatresao protivničku mrežu. Taj potez je otvorio utakmicu tako da su Novosađani stvorili još mnoštvo šansi i može se reći da je pobeda lako mogla biti još ubedljivija. Ipak, moraće da se zadovolje i pobedom od jednog gola razlike - u svakom slučaju potpuno zasluženom.

Vojvodina: Milinković-Savić, Nastić, Pankov, Pekarić, Puškarić, Tumbasević, Poletanović, Gaćinović (Novaković od 87. minuta), Ivanić (Makarić od 91. minuta), Alivodić i Veselinović (Stojanović od 80. minuta).

Jagodina: Đuričić, F. Arsenijević, Filipović, Mihajlović, Šimac, Đurić (Jovančić od 47. minuta), Milinković, Cvetković (Martinović od 48. minuta), Mitošević, N. Arsenijević i Lepović (Šušnjar od 80. minuta).

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić24
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Mihajlović4
Vukasović4
Lakićević2
da Silva Alves2

Sećanja
FK Vojvodina u prošlostiJedan jedini klub
FK Vojvodina u prošlosti

Priča Fudbalskog Kluba Vojvodina započinje u proleće sad već davne 1914. godine. Dok se svet spremao za rat, grupa omladinaca rešila je da osnuje fudbalski klub...