Vesti / Utakmice / Slabo izadnje protiv Zvezde

Slabo izadnje protiv Zvezde24.08.2014. 14:22

Autor: Helm(11)
U

okviru 3. kola Jelen Super lige, fudbaleri Vojvodine poraženi su na svom terenu u duelu protiv Crvene zvezde rezultatom 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Đorđe Rakić u 17. minutu.

Nisu Novosađani bili na nivou koji su prikazali u prva dva kola, ali i pored toga barem bod je trebao ostati na Karađorđu. Nakon efektnog pogotka Rakića, lale su u potpunosti preuzele inicijativu, ali propušteno je par izglednih prilika da se rezultat izjednači do poluvremena. U nastavku je viđeno po par šansi na obe strane, ali rezultat je ostao isti i Beograđani su posle dužeg vremena uspeli da napuste Karađorđe sa sva tri boda.

Vojvodina: Milinković-Savić, Nastić, Pekarić, Babić, Puškarić, Makarić (Stojanović od 47. minuta), Poletanović (Luković od 88. minuta), Gaćinović (Novaković od 88. minuta), Ivanić, Alivodić i Veselinović.

Crvena zvezda: Rajković, Mijailović, Pavićević, Lazić, , Petković, Kovačević, Milijaš, Pečnik (Gavrić od 60. minuta), Savićević (Gogić od 74. minuta), Lazović i Rakić (Jović od 33. minuta)

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Mihajlović8
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Okeuhie Eze4
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Jovanović1
Zličić1

Igrač sezone
Jovančić25
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Okeuhie Eze5
Vukasović5
Mihajlović4
Radovanović4

Sećanja
Sima MilovanovVečiti kapiten
Sima Milovanov

Mada najmlađi po stažu u ekipi, preuzeo je žutu traku od Avramovića zbog standardne forme i odgovornog mesta u timu. Njegov desetogodišnji staž u ulozi kapitena jedan je od najdužih...