Vesti / Utakmice / Slabo izadnje protiv Zvezde

Slabo izadnje protiv Zvezde24.08.2014. 14:22

Autor: Helm(11)
U

okviru 3. kola Jelen Super lige, fudbaleri Vojvodine poraženi su na svom terenu u duelu protiv Crvene zvezde rezultatom 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Đorđe Rakić u 17. minutu.

Nisu Novosađani bili na nivou koji su prikazali u prva dva kola, ali i pored toga barem bod je trebao ostati na Karađorđu. Nakon efektnog pogotka Rakića, lale su u potpunosti preuzele inicijativu, ali propušteno je par izglednih prilika da se rezultat izjednači do poluvremena. U nastavku je viđeno po par šansi na obe strane, ali rezultat je ostao isti i Beograđani su posle dužeg vremena uspeli da napuste Karađorđe sa sva tri boda.

Vojvodina: Milinković-Savić, Nastić, Pekarić, Babić, Puškarić, Makarić (Stojanović od 47. minuta), Poletanović (Luković od 88. minuta), Gaćinović (Novaković od 88. minuta), Ivanić, Alivodić i Veselinović.

Crvena zvezda: Rajković, Mijailović, Pavićević, Lazić, , Petković, Kovačević, Milijaš, Pečnik (Gavrić od 60. minuta), Savićević (Gogić od 74. minuta), Lazović i Rakić (Jović od 33. minuta)

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Malbašić5
Bempah3
Subotić1
Mihajlović1

Igrač sezone
Malbašić7
Planić7
Rockov7
Vukasović4
da Silva Alves2
Bempah2
Bureković2

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...