Vesti / Utakmice / Slabo izadnje protiv Zvezde

Slabo izadnje protiv Zvezde24.08.2014. 14:22

Autor: Helm(11)
U

okviru 3. kola Jelen Super lige, fudbaleri Vojvodine poraženi su na svom terenu u duelu protiv Crvene zvezde rezultatom 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Đorđe Rakić u 17. minutu.

Nisu Novosađani bili na nivou koji su prikazali u prva dva kola, ali i pored toga barem bod je trebao ostati na Karađorđu. Nakon efektnog pogotka Rakića, lale su u potpunosti preuzele inicijativu, ali propušteno je par izglednih prilika da se rezultat izjednači do poluvremena. U nastavku je viđeno po par šansi na obe strane, ali rezultat je ostao isti i Beograđani su posle dužeg vremena uspeli da napuste Karađorđe sa sva tri boda.

Vojvodina: Milinković-Savić, Nastić, Pekarić, Babić, Puškarić, Makarić (Stojanović od 47. minuta), Poletanović (Luković od 88. minuta), Gaćinović (Novaković od 88. minuta), Ivanić, Alivodić i Veselinović.

Crvena zvezda: Rajković, Mijailović, Pavićević, Lazić, , Petković, Kovačević, Milijaš, Pečnik (Gavrić od 60. minuta), Savićević (Gogić od 74. minuta), Lazović i Rakić (Jović od 33. minuta)

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Malbašić6
Owusu Bempah3
Subotić3
Mihajlović2
Kojašević2
Cebara1
Jovančić1
Avramovski1

Igrač sezone
Rockov13
Jovančić8
Malbašić7
Planić7
Kojašević6
Veselinović5
Vukasović4
da Silva Alves2
Subotić2
Owusu Bempah2

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...