Vesti / Utakmice / Jagodinci se revanširali

Jagodinci se revanširali10.05.2014. 22:09

Autor: Helm(5)
U

okviru 28. kola Jelen Superlige, fudbaleri Jagodine pobedili su Vojvodinu u Novom Sadu rezultatom 1:0. Jedini strelac na meču bio je Đorđe Šušnjar u 75. minutu.

U utakmici koja je za Novosađane značila samo čast, a za Jagodince imala ogromni rezultatski značaj nije viđeno mnogo uzbuđenja. Igralo se mirno na sredini terena, a praktično jedine šanse propustili su upravo crveno-beli. Konačan rezultat i praktično plasman u Evropu, ćuranima je obezbedilo dete Vojvodine, Đorđe Šušnjar.

Vojvodina: Jovanić, Nastić, Pankov, Pekarić, Živković (Novaković), Popara, Radoja, Milinković-Savić, Ivanić (Gaćinović od 53. minuta), Alivodić i Veselinović (Stojanović od 87. minuta).

Jagodina: Đuričić, Jakimovski, Filipović, Živanović, Milinković, Šimac, Damjanović, Đurić, Arsenijević (Ilić od 90. minuta), Mitošević i Šušnjar.

Žuti kartoni: Popara u ekipi Vojvodine; Živanović i Damjanović u ekipi Jagodine.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić24
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Mihajlović4
Vukasović4
Lakićević2
da Silva Alves2

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...