Vesti / Utakmice / Voša sa pola tima do celog plena u Užicama

Voša sa pola tima do celog plena u Užicama17.04.2014. 20:22

Autor: Helm(7)
U

okviru 24. kola Jelen Superlige, fudbaleri Vojvodine pobedili su u Užicu ekipu Slobode rezultatom 2:1. Domaći su poveli u 33. minutu pogotkom Tijaga, da bi samo četiri minuta kasnije Alivodić doneo izjednačenje, a konačan rezultat je postavio Stojanović u 75. minutu.

Ova pobeda posebno dobija na značaju kada se uzme u obzir da je broj igrača na koje Branko Babić nije mogao računati poprilično velik. Još od ranije je povređen Mijat Gaćinović, a sa omladinskom reprezentacijom otputovali su Srđan Babić, Sergej i Vanja Milinković-Savić, i Milan Spremo. Pored njih, van stroja je ostao i Darko Puškarić.

Vojvodina: Žakula, Nastić, Pekarić, Novaković, Živković, Radoja, Poletanović, Stojanović (Ilić od 80. minuta), Ivanić, Alivodić i Veselinović (Đurić od 83. minuta).

Sloboda: Ranković, Gojković, Raković, Lovrić (Jovanović od 86. minuta), Terzić, Maksimović, Knežević, Okuno (Dolmagić od 85. minuta), Galvao, Pejović (Čovin od 46. minuta) i Mihajlović.

Žuti kartoni: Veselinović, Živković, Novaković i Ivanić u Vojvodini; Galvao u Slobodi

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić24
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Mihajlović4
Vukasović4
Lakićević2
da Silva Alves2

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...