Vesti / Utakmice / Prvi poraz u nastavku sezone

Prvi poraz u nastavku sezone22.03.2014. 17:29

Autor: Helm(5)
F

udbaleri Vojvodine poraženi su na gostovanju u Novom Pazaru rezultatom 2:0. Strelac oba gola bio je Nemanja Arsenijević, prvi je postigao nakon jedanaesterca u 22. minutu, da bi konačan rezultat postavio 20 minuta kasnije.

Ovo je bio prvi poraz Novosađana u prolećnom delu sezone, nakon brojnih remija, a ujedno i prvi poraz u međusobnim duelima protiv Pazaraca.

Trener Vojvodine je odlučio da iskombinuje sastav i šansu od starta pruži nekim igračima koji do sada nisu imali mnogo prilike da igraju. To se pre svega odnosi na Milka Novakovića i Nikolu Poparu, a od 78. minuta konačno je priliku dobio i Mirko Ivanić. Takodje, trener Babić nije imao na raspolaganju sve igrače jer je zbog žutih kartona izostao Marko Poletanović, a zbog povreda nije mogao računati na Pekarića i Sprema. Nemanja Radoja je uprkos lakšoj povredi istrčao na teren.

Vojvodina je nastupila u sledećem sastavu: Jovanić, Nastić, Đurić, Novaković, Živković, Radoja, Milinković-Savić (od 78. minuta Ivanić), Popara (od 52. minuta Veselinović), Puškarić (od 62. minuta Gaćinović), Alivodić i Stojanović.

Za Novi Pazar su nastupili: Šimić, Protić, Vuković, Otašević, Stevanović, Ragipović (od 83. Jevtović), Obrovac (od 15. minuta Mutavdžić), Rusmir, Kecap (od 72. Selimović), Pavlović i Arsenijević.

Žuti kartoni: Jovanić, Živković, Milinković-Savić i Gaćinović u Vojvodini, Otašević i Mutavdžić kod domaćih.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
FK Vojvodina u prošlostiJedan jedini klub
FK Vojvodina u prošlosti

Priča Fudbalskog Kluba Vojvodina započinje u proleće sad već davne 1914. godine. Dok se svet spremao za rat, grupa omladinaca rešila je da osnuje fudbalski klub...