Vesti / Aktuelno / Stepi za MONDO: Da, ja sam trener Vojvodine

Stepi za MONDO: Da, ja sam trener Vojvodine06.06.2009. 17:23

Autor: Mondo(0)
D

ragoslav Stepanović dogovorio je u subotu sve sa čelnicima novosadske Vojvodine i od ponedeljka će biti promovisan u novog trenera "lala".

"Dogovorili smo se. Saradnja će biti na dve godine, uz mogućnost produžetka ugovora na još godinu dana", rekao je Stepanović za MONDO posle razgovora sa novim-starim predsednikom Vojvodine Ratkom Butorovićem.

Popularni Stepi nije želeo da se izjašnjava o tome kako vidi tim Vojvodine u narednoj sezoni.

"O tome kad se završi promocija (u ponedeljak u Veterniku). Posle toga, sešću sa onima koji su sa igračima radili u prethodnih godinu dana, detaljno ćemo sve analizirati, ko šta može i onda ćemo u najkraćem roku donositi odluke. Nije isključeno da možda eventualno jednog igrača žrtvujemo da bismo se pojačali, ali podvlačim to je samo možda", rekao je Stepanović.

Upitan da li je pred njega postavljen neki zadatak, tačnije da li je od njega traženo da donese titulu u Novi Sad, Stepanović je odgovorio da "Vojvodina kao veliki klub uvek postavlja zadatke".

"To je veliki klub, uverio sam se u to posetivši Sportski centar u Veterniku što mnogi evropski klubovi nemaju. Zato je i neozbiljno pričati o tome, jer je Vojvodina velika", dodao je Stepanović.

(MONDO)

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
FK Vojvodina u prošlostiJedan jedini klub
FK Vojvodina u prošlosti

Priča Fudbalskog Kluba Vojvodina započinje u proleće sad već davne 1914. godine. Dok se svet spremao za rat, grupa omladinaca rešila je da osnuje fudbalski klub...