Vesti / Utakmice / Gol nedovoljan za pobedu

Gol nedovoljan za pobedu01.02.2014. 17:52

Autor: Helm(4)
E

kipa Vojvodine je zabeležila treći remi u Beleku protiv moldavskog Tiraspola rezultatom 1:1. Strelac za Moldavce bio je Ovsanjikov u 70. minutu, a izjednačio je Milko Novaković 17 minuta kasnije.

Vojvodina: Jovanić, Nastić, Đurić, Babić, Nikolić, Radoja, Milinković-Savić, Poletanović, Gaćinović, Alivodić i Veselinvoić. Igrali su još: Rokov, Živković, Novaković, Popara, Pankov, Tumbasević, Vranješ, Ivanić, Spremo, Stojanović i Ilić.

Tiraspol: Georgiev, Novikov, Baroso, Zaričnok, Petkov, Mola, Hauši, Karanejčev, Žaparidze, Pisla i Bulat. Igrali su još: Livšic, Ovsanjikov, Šapoval, Rebenža, Vidovič, Boeštan, Grosu, Hačaturov i Arnautu.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić24
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Mihajlović4
Vukasović4
Lakićević2
da Silva Alves2

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...