Vesti / Utakmice / Novi remi na pripremama

Novi remi na pripremama31.01.2014. 18:20

Autor: Helm(1)
K

ao i dva dana ranije, kada je protivnik bio ruski Tom, fudbaleri Vojvodine su odigrali bez golova u duelu protiv Sigme Olomouc iz Češke. Za razliku od te utakmice, danas je viđeno mnoštvo šansi na obe strane, ali golmani obe ekipe su bili na visini zadatka.

Inače, ovo je bio treći duel Novosađana u Turskoj i drugi remi. Pobeda je zabeležena protiv pretposlednje ekipe iz austrijske Bundeslige, Admire, dok je rezultatom bez golova završen duel protiv trinaestoplasiranog Toma iz Rusije i devetoplasirane Sigme iz Češke.

Naredna utakmica je zakazana već za prvi februar, a protivnik je moldavski Tiraspol.

Vojvodina je igrala u sastavu: Žakula (Jovanić), Nikolić (Pankov), Nastić (Popara), Đurić (Novaković), Babić, Radoja (Ivanić), Poletanović (Milinković-Savić), Vranješ (Stojanović), Alivodić (Spremo), Veselinović (Ilić), Gaćinović (Nenadović).

Za Sigmu su nastupili: Blaha, Houska, Javurek, Navratil, Nepožitek, Pospišil, Rolinc, Svozil, Šindelar, Varadi, Zahradniček, Dreksa, Falta, Fail, Karaš, Ordoš, Pišek, Vidička i Zlamal.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić24
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Mihajlović4
Vukasović4
Lakićević2
da Silva Alves2

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...