Vesti / Utakmice / Voša preživela jagodinsko blato

Voša preživela jagodinsko blato07.11.2009. 16:35

Autor: fkvojvodina.com Admin team(11)
foto: Minja
foto: Minja
F

udbaleri Vojvodine uspeli su da se neporaženi vrate iz Jagodine, iako su se do pred sam kraj nalazili u, kako se činilo, bezizlaznoj situaciji. Domaćin je posle prvih 45 minuta vodio sa 2:0, golovima bivšeg igrača Vojvodine, Cilinšeka (8. minut), i Vusljanina iz penala (40. minut), a taj rezultat je stajao na semaforu sve do poslednjih minuta meča, kada su, najpre Medojević (89. minut), a potom i Stjepanović (93. minut), uspeli da „iščupaju“ bod domaćinima. Jagodina je bolje otvorila utakmicu, ali je Voša u većem delu preostalog toka meča kontrolisala igru, ne uspevajući, ipak, da materijalizuje povlačenje Jagodinaca nakon drugog gola, ponajviše zbog očajnog stanja „zelenog tepiha“ stadiona u Jagodini. No, pred sam kraj meča, totalna ofanziva crveno-belih je urodila plodom i Novosađani se vraćaju kući sa (s obzirom na to kako se utakmica odvijala) zlatnim bodom.

JAGODINA: Zečević, Cilinšek, Mihajlović, Lukić, Nikolić, Marjanović, B. Živković, Novković (Beljić), Ognjenović (M. Živković), Vusljanin (Tomić), Đilas.

VOJVODINA: Kesić, Kizito, Medojević, Ađuru, Hucišvili (Stjepanović), Tumbasević, Vuličević, Pleč (Peković), Lovrić, Tadić, Aleksić (Mrđa).

Slike sa utakmice možete pogledati u galeriji:

http://www.fkvojvodina.com/galerija.php?n=35

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić24
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Mihajlović4
Vukasović4
Lakićević2
da Silva Alves2

Sećanja
Sima MilovanovVečiti kapiten
Sima Milovanov

Mada najmlađi po stažu u ekipi, preuzeo je žutu traku od Avramovića zbog standardne forme i odgovornog mesta u timu. Njegov desetogodišnji staž u ulozi kapitena jedan je od najdužih...