Vesti / Utakmice / Valjevo 1:3 Vojvodina

Valjevo 1:3 Vojvodina28.05.2009. 00:06

Autor: Sport(0)
V

ALJEVO 1-3 VOJVODINA

Valjevo - Strelci: 0:1 Maksimović u 13, 1:1 Đukić u 20, 1:2 Stjepanović u 32, 1:3 Stjepanović u 73. minutu. Stadion: Park pećina. Gledalaca: 1.000. Sudija: Slobodan Veselinović (Valjevo).

VALJEVO: A. Mitrović, Jevtić, A. Ilić, Živanović, Tintor, Šumarčević, Savić, Nešić, Kovačević, Đukić, N. Simić. Igrali su još: Burmanović, Vukaši-nović, Obrenović, Tanasijević, Paunović, Rašević, R. Đurić, B. Đurić, Vesić, D. Ilić, Janković, Rajković, Pavlović, Rakić.

VOJVODINA: Drinić, Stošić, Đurić, Karan, Pavlović, Sekulić, Mitošević, Lakić, Đurovski, Maksimović, Stjepanović. Igrali su još: Ristić, Stančetić, Đalović, Mudrinski, Sakan.

Oproštaj Milana Kovačevića Piklje, nekada ubojitog golgetera valjevske Budućnosti i brojnih klubova širom eks Jugoslavije ali i Evrope, a danas vrsnog menadžera, svojim dolaskom uveličao je nekadašnji šampion države, novosadska Vojvodina. Po običaju, slavljenik nije propustio priliku da započne utakmicu, a posle devet minuta provedenih na terenu, pozdravljen frenetičnim aplauzom napustio je igru i primio brojne poklone.
U FC "Vujadin Boškov" posebno ogorčenje izazvala je jučerašnja prijateljska utakmica kombinovanog tima u Valjevu. Za nju je, navodno, trener Zoran Marić, saznao tek ujutru i, ogorčen, odbio da ide, pokušavajući rukovodstvu da objasni da je to besmisleno u nedelji u kojoj se ekipa priprema za meč sa Radom čiji ishod odlučuje da li će njegov tim zadržati drugo mesto na tabeli. Ni to, međutim, nije bilo moguće proveriti, pošto ni Marić juče nije odgovarao na pozive.

p.s. Selo gori a baba se češlja.....

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Sima MilovanovVečiti kapiten
Sima Milovanov

Mada najmlađi po stažu u ekipi, preuzeo je žutu traku od Avramovića zbog standardne forme i odgovornog mesta u timu. Njegov desetogodišnji staž u ulozi kapitena jedan je od najdužih...