Vesti / Aktuelno / Voša spremna da pokaže ko je šerif u gradu

Voša spremna da pokaže ko je šerif u gradu21.08.2013. 15:51

Autor: Helm(8)
R

enoviranje stadiona je završeno, u gradu vlada naelektrisana atmosfera, fudbaleri i navijači jedva čekaju početak, ukratko - sve je spremno za sutrašnji spektakl koji će se odigrati na stadionu Karađorđe sa početkom od 20:30 časova.

Vojvodina se nalazi na pragu istorijskog uspeha i plasmana u grupnu fazu Lige Evrope, a od tog poduhvata deli nas još samo 180 minuta. Protivnik, moldavski Šerif, daleko je od tima za potceniti, ali svakako uliva nadu da se evropska jesen može gledati i u srpskoj Atini. Trener Marko Nikolić je na pres konferenciji potvrdio da su u potpunosti izvršili analizu protivnika, da je igračima predočeno kako da nastupe u prvih 90 minuta, i da svi jedva čekaju da utakmica počne. Dilema oko sastava normalno da ima, ali to su slatke muke iz razloga što nema suspendovanih i, sa izuzetkom Abubakara i Blibije koji su otišli iz kluba, može da računa na sve igrače koji su nastupali u dosadašnjem delu sezone.

Ekipa Šerifa biće oslabljena za kapitena tima, Marka Stanojevića koji je povređen i uopšte se ne nalazi se na spisku putnika. Glavna pretnja dolazi od, dobro nam poznatog, Brazilca Kadua, kao i njegovog sunarodnika i nesuđenog pojačanja Vojvodine - Luvanora.

U gradu vlada veliko interesovanje za utakmicu što se moglo videti i na već tradicionalnom druženju članova kluba sa Novosađanima u centru grada, koje je uveličao svojim prisustvom naš bivši napadač, i dalje ljubimac publike, Abubakar Oumaru. Ulaznice se nalaze u prodaji od juče, kada je na blagajni bila velika gužva i stoga se savetuje svim zainteresovanim navijačima, simpatizerima i ljubiteljima fudbala koji to do sada nisu uradili da svoju kartu nabave što pre. Cene su: 700 dinara zapad centar, 500 dinara zapad bokovi, 500 dinara istok, 400 dinara jugoistok i 300 dinara sever.

Kapije stadiona Karađorđe biće otvorene od 18:30 časova, a podsetio bih da ćemo imati priliku i da pokažemo koliko smo humani davanjem dobrovoljnog priloga za Stojana Kolarova, velikog navijača Vojvodine, kojem je potrebno još 7.000 evra za operaciju u Parizu neophodnu u lečenju retke bolesti od koje Stojan boluje.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Zukić15
Milosavljević15
Korać14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...