Vesti / Utakmice / Voša ponovo bez pobede

Voša ponovo bez pobede17.08.2013. 20:03

Autor: Helm(17)
N

akon dobre partije na otvaranju prvenstva gde je viša sila sprečila Vojvodinu da ubedljivo trijumfuje, druga slika prikazana je na Vračaru u utakmici protiv Voždovca koja je završena rezultatom 1:1.

Da li je Novosađanima u glavi bila utakmica protiv Šerifa ili je nešto drugo po sredi, ostaje nepoznato, ali činjenica je da se mnogo više očekivalo od ekipe koja je zabeležila pet pobeda u šest evropskih utakmica. Domaći fudbaleri su u meč ušli sa samo jednim ciljem, a to je da ostanu neporaženi. Ta namera im je pošla za rukom pošto su naši igrači ponovo dokazali da protiv bunkera ne umeju.

Prvi do gola stigli su ipak crveno-beli kada je u 64. minutu nakon sjajnog centaršuta Vranješa, Alivodić glavom postigao pogodak. Nakon tog momenta, igra se konačno malo otvorila i mogla je Vojvodina do ubedljivije prednosti, ali Poletanović, Vranješ i Škuletić nisu bili dovoljno precizni. Kazna je usledila u 81. minutu, kada je Adam Marušić iskoristio uspavanost odbrane i postigao izjednačujući gol kojim je postavio i konačan rezultat.

Vojvodina: Delač, Vulićević, Đurić, Trajković, Leković, Radoja, Tumbasević (od 56. Poletanović), Vranješ, Alivodić, Vukčević (od 77. Gaćinović), Kaluđerović (od 57. Škuletić).

Voždovac:Perić, Jašić, Dragović, Lalić, Đorđević, Nikolić, Micić (od 69. Stojković), Sekulić, Obradović, Đilas (od 75. Filipović), Kiš (od 50. Marušić).

Golovi: Alivodić (64. minut) i Marušić (81. minut).

Žuti kartoni: Vranješ u prvom i Vukčević u 77. minutu za Vojvodinu, Jašić u 90. minutu za Voždovac.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...