Vesti / Aktuelno / Slaninari svih zemalja - ujedinite se!

Slaninari svih zemalja - ujedinite se!13.08.2013. 21:16

Autor: fkv.com Team(8)
N

a forumu sajta fkvojvodina.com razvila se ideja koju je administratorski tim dočekao sa punom podrškom. Naime, predlog da se javno zatraži od gradske uprave postavljanje video bima u centru grada sa direktnim prenosom iz Moldavije naišao je na široko odobravanje. A da bi reči postale dela, otvorena je elektronska peticija na kojoj svojim potpisom i širenjem vesti možete povećati šanse da se u Novom Sadu ostvari navedeni spektakl tog tipa.

FK Vojvodina je ovog leta napravila pravi "bum" u Evropi, dostojno reprezentovavši grad, pokrajinu i državu, ali ti njeni uspesi, iako su imali značajnog odjeka, nisu dostojno ispraćeni niti od strane grada, niti od strane javnih servisa. Pogotovo je porazna činjenica da Novosađani nisu mogli uživo da prate veliki trijumf Novosađana u Bursi, čime je izboren najveći uspeh na evro-sceni još od finala Intertoto kupa 1998. godine. Deklarativne čestitke od strane gradonačelnika i pokrajinskih funkcionera nisu dovoljne, te je pokrenuta peticija kojom se apeluje na gradske vlasti da omoguće Novosađanima da 29. avgusta u centru grada uživo isprate, nadamo se, istorijski uspeh novosadskog fudbala.

Interesovanje postoji i u prva dvadeset i četiri sata peticiju je potpisalo gotovo hiljadu i pet stotina ljudi. Zato pomozite i vi da svi zajedno gledamo utakmicu i napravimo atmosferu koja će obići svet!

Svoj potpis možete staviti na sledećem linku:

Peticija za postavljanje video bima u centru grada za utakmicu Šerif-Vojvodina

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...